Chinese factuur 发票


Hauptschablonenbild
Cliquez sur l'image pour zoomer

Enregistrer, Remplir les champs vides, Imprimer, Terminer!
Hoe ziet een Chinese factuur eruit? Heeft u een Chinees factuur voorbeeld nodig? Download nu deze Chinese voorbeeld factuur (发票 / fapiao!)


Formats de fichiers gratuits disponibles:

.pptx


  • Ce document a été certifié par un professionnel
  • 100% personnalisable


  
Évaluation du modèle: 7

Aucun Malware/Virus trouvé, scanné par: Norton safe website


Finance La finance invoice facture d'achat PowerPoint Power Point invoice sample échantillon de facture 发票 sample Échantillon de facture ppt 发票样本 ppt 样本 发票样本 ppt Exemple de facture en ppt 发票样本 pdf Exemple de facture pdf 发票 pptx Facture pptx 发票 chinese Facture chinoise chinese 发票 发票 chinois fapiou fapiao 发票 chinese fapiao fapiao chinois china invoice facture de porcelaine ppt pptx simple powerpoint templates powerpoint template best ppt templates free download professional powerpoint templates free download

Hoe ziet een Chinese factuur eruit? Heeft u een Chinees factuur voorbeeld nodig? Download nu dit  Chinese voorbeeld factuur (发票 of fapiao)!

Als u zaken doet met Chinse-bedrijven en u heeft een lokale belastingfactuur nodig, dan is dit voorbeeld wat u zou moeten verwachten. Dit soort Fapiaos dient u te krijgen, om in te dienen bij het lokale Chinese belastingkantoor. Nadat u het Fapiao voorgenummerde papier met digitale sleutel code (QR) hebt ontvangen, wordt een Fapiao’s afgedrukt met een speciale matrixprinter die de verstrekker dient aan te schaffen.

Als u een buitenlander bent in China, worden bepaalde voordelen in natura verstrekt aan nationale werknemers in China. Individuen zijn vrijgesteld van belasting op voorwaarde dat de bedragen redelijk zijn en onderbouwd worden door officiële facturen / ontvangsten en andere ondersteunende documentatie. Deze omvatten het volgende:

huur van accommodatie
maaltijden en laundry
verhuizingen
taaltrainingen (alleen voor de werknemer)
uitgaven voor onderwijs aan kinderen in China
reizen naar huis verlof (maximaal twee reizen per jaar voor alleen de werknemer).

U kunt de Chinese Fapiao maandelijks aan uw werkgever verstrekken om deze voordelen te ontvangen.

Een fapiao is een ontvangstbewijs maar geen factuur omdat het geen betalingsbewijs is. U kunt deze conclusie ook trekken uit het feit dat een Fapiao bijna nooit een lijst van de gekochte services of producten bevat.
Een Fapiao is een document voor het registreren van inkomstengeneratie in China. Fapioas zijn geregistreerd bij de relevante belastingdienst. De belastingdienst controleert de uitgifte van Fapiaos om het juiste bedrag aan verschuldigde belasting te bepalen.

Probeer vandaag nog onze online gratis en premium professionele sjablonen, formulieren en contracten.

Download deze voorbeeld Chinese fapiao 发票 direct!


AVERTISSEMENT
Rien sur ce site ne doit être considéré comme un avis juridique et aucune relation avocat-client n'est établie.


Si vous avez des questions ou des commentaires, n'hésitez pas à les poster ci-dessous.


default user img

Modèles associés


Derniers modèles


Derniers sujets


Voir plus