AVG Verwerkersovereenkomst


Hauptschablonenbild
Cliquez sur l'image pour zoomer / Cliquez sur le bouton ci-dessous pour voir plus d'images

Enregistrer, Remplir les champs vides, Imprimer, Terminer!
Zoekt u naar een Verwerkersovereenkomst conform AVG? Download dan deze AVG Verwerkersovereenkomst direct en informeer de personen in uw database tijdig!


Paiements:

Cartes de crédit traitées par PayPalFormats de fichiers premium disponibles:

.docx

  • Ce document a été certifié par un professionnel
  • 100% personnalisablelegal Légal juridisch algemene verordening gegevensbescherming algemene verordening gegevens

Zoekt u naar een Verwerkersovereenkomst conform de nieuwe Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)? Download dan direct deze AVG Verwerkersovereenkomst template!

Vanaf 25 mei 2018 is de aangescherpte privacy wetgeving vanuit de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van kracht gegaan. Dit betekent voor u onder andere dat u met de personen waar u gegevens van bewaard heeft afgesproken hoe u omgaat met de verwerking van deze bewuste persoonsgegevens. Het is daarom noodzakelijk uw database tijdig een bericht te sturen dat u met hen afspreekt dat er gebruik zal worden gemaakt van een optimaal versleutelde verbinding en door encryptie beveiligde software en dat de servers in de datacenters zijn gecertificeerd met ISAE3000 Type II en ISO27001. Indien u tevens met derden werkt, die ook uw gegevens opslaan, dient u dit kenbaar te maken aan de persoon waar u de gegevens van heeft opgeslagen. 

Deze AVG Verwerkersovereenkomst template is geschikt om uw werkdruk te verlichten en komt tevens met een begeleidende brief die u kunt sturen aan hen waarvan u gegevens heeft opgeslagen. Deze AVG Verwerkersovereenkomst is blanko, printbaar en macrovrij en gemakkelijk om te bewerken, te wijzigen, te bewaren en opnieuw te gebruiken. Met behulp van onze AVG Verwerkersovereenkomst bent u klaar in een handomdraai en kunt u uzelf tijd, kosten en inspanningen besparen!

Is deze AVG Verwerkersovereenkomst niet helemaal wat u zoekt, kijk dan verder op onze website of zoek via de zoekbalk naar het template dat wel aan uw wensen voldoet. U kunt ook zoeken naar 'GDPR', ofwel de aanscherping van de privacty wetgeving directive door de EU.

Download dan nu deze AVG Verwerkersovereenkomst direct en informeer de personen in uw database vandaag nog!


AVERTISSEMENT
Rien sur ce site ne doit être considéré comme un avis juridique et aucune relation avocat-client n'est établie.


Si vous avez des questions ou des commentaires, n'hésitez pas à les poster ci-dessous.


default user img

Modèles associés


Derniers modèles


Derniers sujets


Voir plus