Gelukkig Nieuwjaar Chinese gelukswensen template


template img main
i-click ang larawan para lumaki / i-click ang buton sa ibaba para makita ang marami pang larawan

Hoe zegt u Gelukkig Nieuwjaar in het Chinees? Download nu deze Happy New Year Chinese Berichten template.

Het versturen van massale gelukswensen is iets wat Chinezen al eeuwen doen. Het zegenen van Chinese boodschappen komt voort uit de oude Chinese culturele gewoonte van vroomheid jegens dierbaren en vrienden. Ze komen voort uit een algemene waardering voor elkaar.

We geven u wal leuke tips hoe de Oosterburen Chinese berichten naar elkaar toesturen en waar ze voor staan. Deze Mandarijn-Chinese berichten voor het nieuwe jaar, waardoor u tijd en moeite bespaart en uw Chinese nieuwjaarswensen sneller kunt verspreiden!

Deze Chinese berichten voor een gelukkig nieuwjaar hebben manieren om de aandacht van uw lezer te trekken. Deze Chinese berichtsjabloon voor het nieuwe jaar is intuïtief, klaar voor gebruik en op een slimme manier gestructureerd. Probeer het nu en laat deze zegenende berichten u en uw vrienden inspireren. We hopen zeker dat deze Chinese boodschap een gelukkig nieuwjaar wensen zal aan uw behoeften voldoen.

Wanneer is het Chinees Nieuwjaar in 2022?

Het Chinese Nieuwjaar, ook wel bekend als het Spring festival in China, is de belangrijkste traditionele feestdag in China. In 2022 begint het Chinese Nieuwjaar op vrijdag 1 februari. De feestdagen zijn van maandag 31 januari tot en met zondag 21 januari 2023. 2022 zal het Jaar van de Tijger zijn en het wordt het jaar voor mensen geboren in 1926. 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998 , 2010 en 2022, Chinees nieuwjaar.

Het dieren zodiac van dit jaar is de Tijger, van 2022-02-1 tot 2023-01-21. Volgens de Chinese dierenriem, een cyclus van 12 verschillende dieren, is het Chinese jaar dat in 2022 begint, het jaar van de tijger. Dus, aangezien elk Chinees dierenriemjaar begint op Chinese Nieuwjaarsdag, zullen alle kinderen die op of na 1 februari 2022 worden geboren het teken Tijger (Lao-hu) hebben. De officiële feestdag van het Chinese Lentefestival begint op het Chinese Nieuwjaar en duurt 7 dagen.

De belangrijkste data van Chinees Nieuwjaar

Chinese oudejaarsavond: de dag van familiereünies
Chinese kalender: 除夕 Chúxī / choo-sshee of 'de avond kwijtraken'
Chinese nieuwjaarsdag: de dag van (naaste) familiebezoeken en nieuwjaarswensen
Chinese kalender: 初一 Chūyī of choo-ee of 'eerste 1'

Download nu deze Gelukkig Nieuwjaar Chinese gelukswensen template voor een gelukkig nieuwjaar Chinees bericht!DISCLAIMER
Wala sa 'site' na ito ang dapat ituring na legal na payo at walang abogado-kliyenteng relasyon na itinatag.


Mag-iwan ng tugon. Kung mayroon kang anumang mga katanungan o mga komento, maaari mong ilagay ang mga ito sa ibaba.


default user img

Kaugnay na mga template


Pinakabagong template


Pinakabagong paksa


Iba pang mga paksa