School Rooster Maker

Sponsored Link

  免费模板                                  保存,填空,打印,三步搞定!

点击图片放大 / 点击下面的按钮查看更多图片


微软电子表格 (.xlsx)

其他可用语言:

  • 本文档已通过专业认证
  • 100%可定制
  • 这是一个数字下载 (25.69 kB)
  • 语: Other

Sponsored Link
  
ABT 模板评分: 8

无病毒。 扫描软件: Norton safe website

Hoe maak je snel en eenvoudig een schoolrooster in Google Sheets of Excel? Hoe ziet een college rooster eruit?

Een van de belangrijkste vaardigheden die je leert tijdens je studie aan de hogeschool en universiteit, is je tijd op een efficiënte en effectieve manier beheren. Veel studenten falen vanwege slechte tijdmanagementvaardigheden. Daarom is het belangrijk om deze vaardigheid onder de knie te krijgen, niet alleen als je op de universiteit zit, maar het zal altijd van pas komen. Het beheersen van tijdmanagement is een van de vaardigheden die alle succesvolle mensen met elkaar delen.

Dit College Time Management Sheet heeft al een standaard 8-uurs-dagformaat, dat u eenvoudig kunt personaliseren naar uw eigen situatie.

Aangezien studenten vaak minder dan 8 uur per dag les hebben, is er nog steeds voldoende tijd beschikbaar om buitenschools werk te doen, een deeltijdbaan te nemen of om serieus je studieboeken te bestuderen, aantekeningen te maken, aantekeningen te herzien, oplossingen voor problemen te bedenken en te oefenen. en het reciteren en zelftesten van bestaande aantekeningen, enz. Gemiddeld zal een student die tot zes uur per dag aan studeren besteedt, het doorgaans redelijk goed doen op de universiteit en heeft hij in het weekend nog tijd om andere dingen te doen.

Dus nog een reden waarom je verstandig met je tijd op de hogeschool of universiteit zou moeten omgaan: zo heb je elke avond en weekend vrij van studeren en dingen doen die je graag doet!

Nadat je je eigen persoonlijke studietijdschema hebt afgerond, maak je extra tijd vrij om de volgende stappen uit te voeren:

  • Streep al je lestijden af
  • Streep al uw dagelijkse maaltijden af
  • Streep werk- of activiteitstijden af
  • Streep studietijden af

Zorg er dan voor dat je in totaal minimaal 8 uur per dag en 40 uur per week aan je opleiding besteedt. De meeste scholen hebben een schooldag van 8 uur. Het meegeleverde lesrooster kunt u eenvoudig in uw eigen persoonlijke planning plaatsen. Hetzelfde geldt voor werkdagen van 8 uur, ook mensen in die situatie kunnen profiteren van dit timemanagementschema.

Je eigen schoolrooster aanpassen is eenvoudig. Nadat u het heeft gedownload, kunt u het verder bewerken via uw eigen computer. In onze collectie vindt u een verscheidenheid aan roosters, planners en kalendersjablonen die u gratis kunt downloaden en na enige aanpassing klaar bent voor gebruik thuis, op kantoor of op school.

Kies uit professioneel ontworpen sjablonen voor Microsoft Excel en Word, PDF en Google Docs. Opties zijn onder meer afdrukbare schema's met landschap of portret. Als dit rooster niet het juiste voor u is, kunt u andere ontwerpen vinden door door onze verzameling gratis afdrukbare roosters, kalenders en kalendersjablonen te bladeren, of bekijk deze kalendersjablonen om andere universiteitsroosters, planners, enz. te vinden...

Elke afdrukbare kalender is een professioneel ogende sjabloon in MS Word, Excel, PDF-formaat. Download nu uw gratis afdrukbare sjabloon voor het maken van een schoolrooster! Als u deze planningssjabloon gebruikt, bespaart u gegarandeerd tijd en moeite! Het wordt geleverd in Microsoft Office-formaat en kan worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften. Je studieweken succesvol afronden, week na week, wordt net iets haalbaarder!

Neem de tijd om een goed schoolrooster voor jezelf samen te stellen en houd altijd rekening met het slechtste geval: het ergste geval is dat je zonder universitair diploma terechtkomt en hoogstwaarschijnlijk op een instapbaan werkt en werk doet dat je niet doet zoals voor de rest van je leven.


DISCLAIMER
Nothing on this site shall be considered legal advice and no attorney-client relationship is established.


发表评论。 如果您有任何问题或意见,请随时在下面发布


default user img

相关文件


Sponsored Link

最新文件


新主题 (英语)


新主题


留得青山在,不怕没柴烧