Nieuw Account Reactivering Bericht

Sponsored Link

  免费模板                                  保存,填空,打印,三步搞定!

点击图片放大 / 点击下面的按钮查看更多图片


微软的词 (.docx)

免费文件转换其他可用语言:

  • 本文档已通过专业认证
  • 100%可定制
  • 这是一个数字下载 (81.16 kB)
  • 语: Other

Sponsored Link
  
ABT 模板评分: 8

无病毒。 扫描软件: Norton safe website

Hoe schrijft u een nieuw account of een account reactiveringsbrief aan uw klant? Op zoek naar een voorbeeldbrief voor welkomstbrief voor accountreactivering?

Klanten komen en gaan. Soms zijn het beleidswijzigingen of wettelijke vereisten waarom goede klanten wordt gevraagd om de service niet meer te gebruiken. Als dat het geval is, en later is er weer een mogelijkheid om samen te werken en uw klanten komen wederom bij u terug, is het extra belangrijk om ze een warm welkomstbericht toe te sturen.

Nieuw account of sjabloon voor account reactivering:

Voor wie het aangaat,
Geachte heer, mevrouw {{Naam}},
We hebben gemerkt dat u uw {{account}} opnieuw heeft geactiveerd bij {{Naam organisatie}}. 
Welkom terug! We willen u verzekeren dat u de juiste beslissing hebt genomen. We zijn van mening dat u tevreden was met de hoge rentetarieven die tijdens uw eerdere transacties op uw rekening werden toegepast. Op basis van onze financiële prognoses gaan deze tarieven de komende jaren nog verder omhoog.
Bijgevoegd is een afdruk van uw transactiegeschiedenis van de afgelopen {{aantal jaren}} jaar. U zult blij zijn om de stijgingspercentages van uw spaargeld te zien. Voor vragen kunt u langskomen bij de bank of bellen met T: {{+00000000}}. Het is ons altijd een genoegen u van dienst te zijn.
Hoogachtend,

Deze modelbrief voor accountreactivatie zal de aandacht van uw lezers vasthouden. De belangrijkste onderdelen van uw brief is gedekt. Na het downloaden en invullen van de lege velden, kunt u elk detail en uiterlijk van uw brief aanpassen en binnen enkele minuten voltooien.

Download nu deze Account Reactivering template en print uw bericht direct uit!


DISCLAIMER
Nothing on this site shall be considered legal advice and no attorney-client relationship is established.


发表评论。 如果您有任何问题或意见,请随时在下面发布


default user img

相关文件


Sponsored Link

最新文件


新主题 (英语)


新主题


静以修身