Condolence brief

Sponsored Link

  免费模板                                  保存,填空,打印,三步搞定!

点击图片放大 / 点击下面的按钮查看更多图片


微软的词 (.docx)

免费文件转换其他可用语言:

  • 本文档已通过专业认证
  • 100%可定制
  • 这是一个数字下载 (28.17 kB)
  • 语: Other

Sponsored Link
  
ABT 模板评分: 8

无病毒。 扫描软件: Norton safe website

Bent u op zoek naar een Condolence brief? Download dan direct deze Condolence brief template!

Deze Condolence brief template is geschikt om u te inspireren om zelf een eigen brief te schrijven. Deze Condolence brief is blanko, printbaar en macrovrij en gemakkelijk om te bewerken, te wijzigen, te bewaren en opnieuw te gebruiken. Met behulp van onze Condolence brief bent u klaar in een handomdraai en kunt u uzelf tijd, kosten en inspanningen besparen!

Is de brief niet helemaal wat u zoekt, kijk dan verder op onze website of zoek via de zoekbalk naar het template dat wel aan uw wensen voldoet.

De manier waarop je jezelf presenteert is belangrijk en moet altijd je uiterste aandacht krijgen. Er zijn veel regels die moeten worden gevolgd bij het schrijven van een formele brief zoals een Condoleancebrief-sjabloon, en dit zijn de essentiële regels die moeten worden gevolgd:

Stap 1: Typ uw adres
Typ uw adres en telefoonnummer, gelijk links bovenaan de pagina. Het is niet nodig om hier uw naam of titel op te geven, deze wordt in de afsluiting opgenomen.

Stap 2: Typ de datum
Typ de datum in het formaat: maand, dag en jaar op één regel onder uw adres en telefoonnummer, links naar rechts.

Stap 3: Typ het adres van de ontvanger
Typ de naam van de ontvanger, neem de titel op en adres één regel, links spoelen. Richt de brief zo ​​mogelijk aan een specifieke persoon.

Stap 4: Typ de aanhef
Typ de persoonlijke titel en de volledige naam van de ontvanger in de aanhef, één regel na het adres van de ontvanger, links spoelen, gevolgd door een dubbele punt. Laat een regel leeg na de aanhef. Hierbij een suggestie: gebruik de volledige naam van de ontvanger, tenzij je gewoonlijk naar de persoon met een voornaam verwijst.

Stap 5: Stel de brief samen
In de eerste alinea van de brief vermeldt u het doel van de brief. In de volgende paragrafen kunt u voorbeelden gebruiken ter ondersteuning van uw hoofdargument. In de laatste alinea moet je het doel van je brief opnieuw samenvatten en een passende aanpak voorstellen. Laat de alinea's niet inspringen. Maar laat in plaats daarvan een lege regel tussen elke alinea.

Stap 6: Sluit de brief
Sluit de brief zonder inspringing en laat drie of vier regels over voor uw handtekening tussen de afsluiting en uw getypte naam en titel.

Zoals u weet, zal op een professionele manier communiceren u respect opleveren en u nieuwe kansen bieden in het leven en het bedrijfsleven. Daarom ondersteunen wij u door deze Condoleance Letter-sjabloon te verstrekken en u zult zien dat u tijd bespaart en uw effectiviteit verhoogt. Let op: deze sjabloon is alleen bedoeld als richtlijn. Brieven en andere correspondentie moeten worden aangepast aan uw persoonlijke situatie.

Download nu deze formele Condoleancebrief-sjabloon, wens u sterkte. Onze oprechte deelneming.


DISCLAIMER
Nothing on this site shall be considered legal advice and no attorney-client relationship is established.


发表评论。 如果您有任何问题或意见,请随时在下面发布


default user img

相关文件


Sponsored Link

最新文件


新主题 (英语)


新主题


凡人不可貌相, 海水不可斗量