Modelbrief Verzoek Energie besparende maatregelen

Sponsored Link

  免费模板                                  保存,填空,打印,三步搞定!

点击图片放大 / 点击下面的按钮查看更多图片


微软的词 (.doc)

免费文件转换  • 本文档已通过专业认证
  • 100%可定制
  • 这是一个数字下载 (36 kB)
  • 语: Other

Sponsored Link
  
ABT 模板评分: 8

无病毒。 扫描软件: Norton safe website

Bent u op zoek naar een modelbrief Verzoek tot energie besparende maatregelen op basis van beleid huurcommissie? Download dan direct deze Energiebesparing template!

Met deze modelbrief verzoekt u de verhuurder energiebesparende maatregelen te nemen in uw woning en zo redelijke huurverhoging, op basis van beleid Huurcommissie, tegen te gaan.

U kunt deze modelbrief die is opgesteld door de Woonbond direct downloaden. Voordat u de brief verstuurt moet u in ieder geval de tekst tussen haakjes vervangen. U kunt uiteraard altijd andere aanpassingen maken die beter bij uw situatie passen. U bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van uw brief.

Wat is een redelijke huurverhoging?
In de brief gaan we ervan uit dat u in ruil voor de energiebesparende maatregelen bereid bent een huur verhoging te betalen die overeen komt met wat de Huur commissie redelijk acht. Wat volgens de Huurcommissie redelijk is kunt u nazoeken in het beleidsboek Huurverhoging na woningverbetering.

Welke bijlagen moet u ook meesturen?
We raden u aan eerst te bedenken welke energiebesparende maatregelen u wenst door te voeren, vervolgens twee offertes hiervan op te vragen bij isolatiebedrijven en deze offertes mee te sturen met uw brief. Verder raden we aan het Beleidsboek Huurverhoging na woningverbetering als bijlage mee te sturen.

Dit Verzoek tot energie besparende maatregelen brief template is geschikt om u te inspireren om zelf een eigen brief te schrijven. Deze Modelbrief Energiebesparing is blanko, printbaar en macrovrij en gemakkelijk om te bewerken, te wijzigen, te bewaren en opnieuw te gebruiken. Met behulp van onze voorbeeld modelbrief Energiebesparing bent u klaar in een handomdraai en kunt u uzelf tijd, kosten en inspanningen besparen en het direct aan uw verhuurder toesturen!

Is de brief niet helemaal wat u zoekt, kijk dan verder op onze website of zoek via de zoekfuncties naar het brief template dat wel aan uw wensen voldoet.

Download dan nu deze Modelbrief Energiebesparing direct!


DISCLAIMER
Nothing on this site shall be considered legal advice and no attorney-client relationship is established.


发表评论。 如果您有任何问题或意见,请随时在下面发布


default user img

相关文件


Sponsored Link

最新文件


新主题 (英语)


新主题


三思而后行