Virus verlof aanvraag werk


Hauptschablonenbild
Klicken Sie auf das Bild zum Vergrößern / Klicken Sie auf die Schaltfläche unten, um mehr Bilder zu sehen

Speichern, ausfüllen, drucken, fertig!
Hoe schrijft u een ziekteverlof verzoek brief voor een (mogelijke) virus infectie aan uw werkgever? Gebruik deze ziekteverlof voorbeeldbrief die bij u past!


Verfügbare Gratis-Dateiformate:

.docx


  • Dieses Dokument wurde von einem Professional zertifiziert
  • 100% anpassbar


  
Benutzer-Bewertung: 8

Malware- und virenfrei. Gescannt von: Norton safe website


HR work Arbeit Health Gesundheit healthcare Gesundheitswesen Leave Verlassen leave letter Beurlaubung leave letter sample buchstabe probe lassen rivm coronavirus disease (covid 19) coronavirus disease pandemic coronavirusziekte (covid 19) coronavirus ziekte pandemie coronavirus brabant coronavirus loopneus coronavirus verlofbrief coronavirus thuiswerken coronavirus thuis blijven coronavirus vanuit huis werken coronavirus remote werken coronavirus ziekteverschijnselen coronavirus voorbeeldbrief quarantaine quarantaine covid quarantaine corona ziekteverlof template ziekteverlof voorbeeld

Hoe schrijft u een ziekteverlof verzoek brief voor een (mogelijke) virus infectie aan uw werkgever? Gebruik deze ziekteverlof voorbeeldbrief die bij u past!

Als u zich bij niet lekker voelt, u herkent bepaalde ziekteverschijnselen uit het nieuws, zoals een loopneus, niezen, kuchen of (lichte) koorts, dan is het zaak om thuis te blijven en indien u meer dan 38.0 °C koorts heeft de huisarts te bellen. Ook als u al reeds positief bent getest op een virus-infectie, is het noodzakelijk om thuis te blijven (of het ziekenhuis) en uw werk te informeren dat u wegens medische redenen niet naar kantoor kunt komen.

Gezien u in deze situatie niet veel tijd hebt om zaken te regelen, is het handig dat u gebruik maakt van dit virus verlof aanvraag werk brief, om uw werk te informeren. U kunt de brief heel gemakkelijk aanpassen naar persoonlijke voorkeur en omstandigheden.

Virus verlof aanvraag werk

Hierbij infomeer ik u dat ik vanwege medische redenen niet in staat ben om naar kantoor te komen. 
Vanochtend werd ik wakker met een lichte koorts (37.9 °C) iets wat ongewoon voor mij is. Daarnaast nies ik regelmatig en heb ik last van een loopneus. Gezien het huidige advies is dat iedereen die dit soort ziekteverschijnselen vertoont, beter kan thuisblijven om een mogelijke verspreiding van een eventueel virus tegen te gaan. Ik zal daarom de aankomende {{3}} dagen thuisblijven en als de situatie zich verergert, zal ik de dokter opbellen om een gezondheidstest te laten uitvoeren.
Mijn excuses voor het ongemak nu ik op korte termijn een tijdelijk verlof moet aanvragen, zeker tijdens dit drukke seizoen waarbij onze industrie al zwaar is getroffen.
Bij voorbaat dank en alstublieft mijn collega's waarschuwen dat ze tegenwoordig extra aandacht besteden aan hun gezondheid en de lokale voorzorgsmaatregelen opvolgen. 
Als u vragen heeft, kunt u mij rechtstreeks contacteren via de bekende contactgegevens, of met mijn collega {{NAAM COLLEGA}} die het grootste deel van mijn werk overneemt tijdens deze verlofperiode.
Ik kijk uit naar uw antwoord,
Hoogachtend,

Het is belangrijk om uw werk over deze situatie te informeren, zodat ze de nodige voorzorgsmaatregelen kunnen nemen. Deze brief helpt u om de virus-infectie bij uw baas of HR afdeling aan te melden. Daarnaast is het belangrijk dat u de nodige zorg krijgt. Het wordt aanbevolen om contact te vermijden en alle veiligheidsmaatregelen van van het RIVM en lokale overheid op te volgen. 

Zorg ervoor dat u voldoende tijd neemt om te genezen. Het hangt vooral af van de ernst van de infectie hoe lang u wegblijft, maar zorg ervoor dat u voldoende dagen de tijd neemt. Als u een doktersbriefje krijgt, voeg deze dan bij deze brief. Begrijp alstublieft dat als je een valse verlofbrief schrijft, dit direct problemen voor je kan veroorzaken op je werk. De impact van virus is een serieuze issue en vereist serieuze acties.

Download deze virus verlofbrief en schrijf deze zodat deze past bij uw persoonlijke situatie. Als deze brief niet aan uw wensen voldoet, kijkt u dan ook naar andere brieven op onze website. Bijvoorbeeld deze brief: verzoek thuiswerken aanvraag.

Let op: deze sjabloon is alleen bedoeld als richtlijn. We hopen dat u gezond bent en dat ook blijft.


HAFTUNGSAUSSCHLUSS
Nichts auf dieser Website gilt als Rechtsberatung und kein Mandatsverhältnis wird hergestellt.


Wenn Sie Fragen oder Anmerkungen haben, können Sie sie gerne unten veröffentlichen.


default user img

Verwandte Vorlagen


Neueste Vorlagen


Neueste Themen


mehr Themen