Laatste kans tot reparatie of vervanging slecht product


laatste kans tot reparatie of vervanging slecht product modèles
Cliquez sur l'image pour zoomer

Enregistrer, Remplir les champs vides, Imprimer, Terminer!
Bent u op zoek naar een Laatste kans tot reparatie of vervanging slecht product? Download dan direct deze Laatste kans tot reparatie of vervanging slecht product template!


Formats de fichiers gratuits disponibles:

.doc


  • Ce document a été certifié par un professionnel
  • 100% personnalisable


  
Évaluation du modèle: 8

Aucun Malware/Virus trouvé, scanné par: Norton safe website


Business Entreprise Life Privé Letter lettre Technology Technologie letter template

Bent u op zoek naar een Laatste kans tot reparatie of vervanging slecht product? Download dan direct deze Laatste kans tot reparatie of vervanging slecht product template!

Deze Laatste kans tot reparatie of vervanging slecht product template is geschikt om u te inspireren om zelf een eigen brief te schrijven. Deze Laatste kans tot reparatie of vervanging slecht product is blanko, printbaar en macrovrij en gemakkelijk om te bewerken, te wijzigen, te bewaren en opnieuw te gebruiken. Met behulp van onze Laatste kans tot reparatie of vervanging slecht product bent u klaar in een handomdraai en kunt u uzelf tijd, kosten en inspanningen besparen!

Laatste kans tot reparatie of vervanging slecht product modelbrief:

Geachte heer, mevrouw,
Op datum aankoop heb ik bij u een product gekocht dat niet de eigenschappen bezit die voor normaal gebruik nodig zijn. De klachten waren namelijk: opsomming klachten
Met mijn brief van datum eerste brief heb ik u in de gelegenheid gesteld de klacht[en] te verhelpen door reparatie of levering van een nieuw exemplaar. Helaas heeft u tot nu toe geen oplossing geboden. Door middel van deze brief wil ik u nog een laatste kans bieden om op een afdoende wijze mijn klacht[en] op te lossen. 
Als u hiertoe wederom niet bereid bent, zal ik onze overeenkomst ontbinden en mijn geld terugvorderen. 
[Indien van toepassing, evt. toevoegen: Voorts stel ik u nu vast aansprakelijk voor hieruit eventueel voortvloeiende kosten en schade. Als de dienstverlener is aangesloten bij de Geschillencommissie, evt. toevoegen:
Indien mijn klacht binnen deze termijn niet is afgehandeld, zie ik mij genoodzaakt om mijn klacht voor te leggen aan de geschillencommissie naam Geschillencommissie. Ik verzoek u vriendelijk binnen drie weken te reageren op mijn brief...

Is de brief niet helemaal wat u zoekt, kijk dan verder op onze website of zoek via de zoekbalk naar het template dat wel aan uw wensen voldoet.

Download dan nu deze Laatste kans tot reparatie of vervanging slecht product direct!


AVERTISSEMENT
Rien sur ce site ne doit être considéré comme un avis juridique et aucune relation avocat-client n'est établie.


Si vous avez des questions ou des commentaires, n'hésitez pas à les poster ci-dessous.


default user img

Modèles associés


Derniers modèles


Derniers sujets


Voir plus