Handboek COVID-19 Prevention and Treatment (EN)


template img main
i-click ang larawan para lumaki / i-click ang buton sa ibaba para makita ang marami pang larawan

I-Save, punan ang mga blanko, i-printa, Tapos na!
Hoe kunnen we de Coronavirus pandemie bedwingen en behandelen? Dit Chinese handboek (Engelse vertaling) van COVID-19 Preventie en behandeling is officeel uitgegeven in China


Mga magagamit na premium na format ng file:

.pdf


  • Itong dokumento ay sertipikado ng isang Propesyonal
  • 100% pwedeng i-customize


  
Rating ng template: 8

Malware at Virus free. Na-scan sa pamamagitan ng: Norton safe website


Health healthcare coronavirus COVID19 covid virus pandemie coronavirus template epidemie handbook of covid 19 covid 19 hospital corona virus handbook handbook how to deal with coronavirus handbook of covid 19 prevention and treatment handbook of covid19 prevention and treatment covid 19 handbook zhejiang university covid 19 handboek

Hoe kunnen we de Coronavirus pandemie bedwingen en behandelen? Dit Chinese handboek (Engelse vertaling) van COVID-19 Preventie en behandeling is officeel uitgegeven door het gerenommeerde Zhejiang University School of Medicine, en is samengesteld op basis van voornamelijk all klinische ervaring die is opgedaan in China.

Sinds de ontdekking van dit virus is het gebruikelijk dat gezondheidsinstituten veel behulpzame documenten en inzichten verschaffen op dagelijkse basis. Dit is ook zo een belangrijk document: het officele Coronavirus handboek. 

Sinds patiënt zero is geïnfecteerd met het nieuwe coronavirus in China, vindt er wereldwijd een snel groeiende verspreiding plaats van het COVID-19-virus, een verspreiding van persoon tot persoon. 

Dit academisch opgestelde handboek vergelijkt en analyseert de ervaring van diverse experts in China, geeft gedetailleerde en uitgebreide antwoorden op mogelijke vragen voor het diagnosticeren en behandelen van patiënten in verschillende typen; en biedt nuttige aanwijzingen voor relevante ziekenhuisafdelingen zoals ziekenhuisinfectiebeheer, verpleging en poliklinieken.

Dit handboek biedt uitgebreide richtlijnen en best practices van de beste experts uit China met het omgaan met COVID-19, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Technische strategieën voor het voorkomen en behandelen van de pandemie
  • Behandelingsmethoden om ernstig zieke patiënten te behandelen
  • Verpleegmethoden en ervaring

Het virus kent een sterk groeiend aantal patiënten en daardoor is het noodzakelijk om dit handboek onder uw contacten te verspreiden. Zoals bekend verspreidt het virus zich wanneer een geïnfecteerde persoon hoest of niest. Degenen die de meeste risico's lopen het virus op te lopen, zijn de mensen die al in nauw contact staan ​​met een persoon die al met het virus is besmet. Daarom is het belangrijk om veel aandacht aan het virus te besteden en verspreiding te voorkomen.

Dit is een Chinese handleiding van het gerenommeerde Zhejiang University Ziekenhuis met tutorials over het voorkomen en behandelen van het virus volgens klinische ervaring. We wachten op andere talen, maar werk voorlopig met deze Engelstalige versieg. De makers van dit boek begrijpen dat dit handboek van COVID-19 Preventie en Behandeling en Global MediXchange for Combating COVID-19 (GMCC) nog maar het begin is. Ze verwelkomen meer medisch personeel en medische instellingen over de hele wereld om zich bij ons aan te sluiten en onschatbare echte werkervaring te delen. Laten we samenwerken om deze strijd te winnen.DISCLAIMER
Wala sa 'site' na ito ang dapat ituring na legal na payo at walang abogado-kliyenteng relasyon na itinatag.


Mag-iwan ng tugon. Kung mayroon kang anumang mga katanungan o mga komento, maaari mong ilagay ang mga ito sa ibaba.


default user img

Kaugnay na mga template


Pinakabagong template


Pinakabagong paksa


Iba pang mga paksa