Aanbevelingsbrief voor een baan


template img main
i-click ang larawan para lumaki

Hoe schrijft u een formele aanbevelingsbrief voor een toekomstige functie voor een vriend of kennis? Wij bieden u deze effectieve aanbevelingsbrief die kan voorzien in uw behoeften!

In deze brief leg je in het kort de omstandigheden uit hoe je kennis hebt gemaakt met de persoon die je aanbeveelt. Het is belangrijk om een ​​korte samenvatting te geven van hoe de persoon zich een weg door de rangen heeft gewerkt en de belangrijkste prestaties te benadrukken.

De manier waarop u uzelf presenteert en de verbinding die u aanbeveelt, is belangrijk. Er zijn veel regels die u moet volgen bij het schrijven van een formele brief zoals een aanbevelingsbrief, en dit zijn de essentiële regels die u moet volgen:

Stap 1: Typ uw adres
Typ je adres en telefoonnummer, links bovenaan de pagina, het is niet nodig om je naam of titel hier op te geven, deze wordt in de afsluiting opgenomen.

Stap 2: Typ de datum
Typ de datum in het formaat: maand, dag en jaar op één regel onder uw adres en telefoonnummer, links naar rechts.

Stap 3: Typ het adres van de ontvanger
Typ de naam van de ontvanger, neem de titel op en adresseer één regel, gelijk links, adresseer waar mogelijk de brief aan een specifieke persoon.

Stap 4: Typ de aanhef
Typ de persoonlijke titel en de volledige naam van de ontvanger in de aanhef, één regel na het adres van de ontvanger, spoel links, gevolgd door een dubbele punt. Laat één regel leeg na de aanhef. Hierbij een suggestie: gebruik de volledige naam van de ontvanger, tenzij u gewoonlijk verwijst naar de persoon bij voornaam.

Stap 5: Stel de brief samen
In de eerste alinea van het hoofdgedeelte van de brief geeft u het doel van de brief aan. In de volgende alinea's kunt u voorbeelden gebruiken ter ondersteuning van uw belangrijkste argument. In de laatste alinea moet u het doel van uw brief opnieuw samenvatten en een voorstel doen voor een geschikte te volgen handelwijze Laat de alinea's niet inspringen, maar laat een lege regel tussen elke alinea.

Stap 6: Afsluiting brief
Sluit de brief zonder inspringing en laat drie of vier regels over voor uw handtekening tussen de afsluiting en uw getypte naam en titel.

Zoals u weet, zal op een professionele manier communiceren u respect opleveren en u nieuwe kansen in het leven en het bedrijfsleven bieden. Daarom ondersteunen wij u door deze sjabloon met aanbevelingsbrieven te verstrekken en u zult zien dat u tijd bespaart en uw effectiviteit verhoogt. Deze modelbrief is alleen bedoeld als richtlijn en brieven en andere correspondentie moeten worden aangepast aan uw persoonlijke situatie.

Download nu deze formele aanbevelingsbrief voor uw connecties voor openstaande vacatures, veel succes!


DISCLAIMER
Wala sa 'site' na ito ang dapat ituring na legal na payo at walang abogado-kliyenteng relasyon na itinatag.


Mag-iwan ng tugon. Kung mayroon kang anumang mga katanungan o mga komento, maaari mong ilagay ang mga ito sa ibaba.


default user img

Kaugnay na mga template


Pinakabagong template


Pinakabagong paksa


Iba pang mga paksa