Business Expense 2021


template img main
i-click ang larawan para lumaki / i-click ang buton sa ibaba para makita ang marami pang larawan

I-Save, punan ang mga blanko, i-printa, Tapos na!
Bent u op zoek naar een Excel-spreadsheet om uw zakelijke uitgaven voor 2021 bij te houden? Download nu deze spreadsheet voor automatische berekening van zakeli

Ngayon: USD 3.99 I-download ngayon!

Mga Pagbabayad:

Mga Credit Card na pinoproseso ng PayPalMga magagamit na premium na format ng file:

.xlsx

  • Itong dokumento ay sertipikado ng isang Propesyonal
  • 100% pwedeng i-customizeFinance Pananalapi expense statement excel expense statement xls xlsx business income and expense worksheet business expense template 2021 business expense template 2022 business expense template 2023 business expense template business expense 2021 expense 2021 expense 2021 template expense 2021 example expense 2021 spreadsheet business budget template excel budget format budget forecast template personal budget template xlsx budget template simple monthly budget template spreadsheet for income and expenses expense statement template expense statement spreadsheet expense statement examlpe expense statement download

Bent u op zoek naar een Excel-spreadsheet om uw zakelijke uitgaven voor 2021 bij te houden? Download nu deze spreadsheet voor automatische berekening van zakelijke uitgaven voor 12 maanden (MS Excel)!

Een eenvoudige manier om die uitgaven bij te houden, is door uw eigen gepersonaliseerde sjabloon voor zakelijke uitgaven in Excel te maken. Het is een van de meest populaire en betaalbare manieren om een ​​digitaal budget te maken, is met Microsoft Excel.

Wanneer u een budgetsjabloon maakt in MS Excel, kunt u uw budget volledig aanpassen om uw maandelijkse inkomsten en uitgaven bij te houden. Aangezien het budgetproces in het begin enigszins overweldigend kan aanvoelen, helpt deze gids u bij het maken van uw eigen Excel-budget.

Het Excel-blad is een eenvoudig bedrijfsbudget waarin alle zakelijke uitgaven in categorieën zijn onderverdeeld. We bieden een geavanceerde Microsoft Excel-sjabloon met 13 tabbladen waarmee u:

  • twaalf maanden zakelijke onkosten spreadsheets beheren om uw maandelijkse (zakelijke) uitgaven bij te houden;
  • in 4 valuta's (bijvoorbeeld USD, EUR, HKD, CNY, enz.); en
  • verschillende subcategorieën (transport, hotel, monsters, enz.).

Deze spreadsheet bestaat uit twee delen. 1 delen is een gedetailleerde pagina voor elke maand. Een ander deel is een volledig overzicht van elke maand met totalen met uitgaven voor items zoals: maaltijden, hotel, transport, monsters, misc, enz. (Die gemakkelijk kunnen worden gewijzigd).

Het bijhouden van uw zakelijke uitgaven is de basis van een solide bedrijfsrecord waarmee u kunt blijven leren uw uitgaven effectief te beheren. Het is een cruciale stap waarmee u de groei van uw bedrijf kunt volgen, financiële overzichten kunt opstellen, aftrekbare uitgaven kunt bijhouden, belastingaangiften kunt voorbereiden en kunt ondersteunen wat u rapporteert over uw belastingaangifte.

In het begin moet u een dergelijk volgsysteem implementeren door het aan uw werknemers te verstrekken en maandelijks de uitgaven goed te keuren die u binnenhaalt. Er zijn vijf soorten onkostenontvangsten waar u extra op moet letten:

  • Zakelijke reizen: De autoriteiten bestuderen dergelijke zakelijke reizen altijd. Ze kunnen extra details vragen om uit te leggen waarom dit niet ook persoonlijke activiteiten zijn, en slechts zakelijke uitgaven. Daarom is het belangrijk om uw bonnen bij te houden, die ook een papieren spoor van uw zakelijke activiteiten bieden terwijl uw werknemers of uzelf weg zijn.

  • Maaltijden en amusement: wanneer u regelmatig zakelijke bijeenkomsten houdt, in een hotel, café of restaurant, is het een prettige optie om ook zaken te bespreken en relaties met relaties te onderhouden. Zorg er wel voor dat u deze uitgaven (dagelijks) bijhoudt. Een handige suggestie is om op de achterkant van de bon de basisinformatie over de ontmoeting of verbinding te schrijven, om te registreren wie aanwezig was en het doel van de maaltijd of het uitje.

  • Voertuiggerelateerde kosten: noteer wanneer, waar en waarom u de auto voor zakelijke doeleinden hebt gebruikt en pas vervolgens een percentage van het gebruik van dit voertuig toe als gerelateerde kosten.

  • Bonnen voor cadeaus: Als u cadeaus koopt voor uw zakenrelaties, bijvoorbeeld kaartjes voor een voetbalwedstrijd, maakt het uit of de schenker met de ontvanger naar het evenement gaat. Als dat het geval is, is het beter om te vermelden dat die uitgaven worden gecategoriseerd als 'entertainment' in plaats van als een geschenk. Noteer deze gegevens ook op de achterkant van de bon.

  • Ontvangstbewijzen thuiskantoor: het bewaren van uw ontvangstbewijzen is vergelijkbaar met de voertuigkosten. U moet berekenen welk percentage van uw huis wordt gebruikt voor zaken en dat percentage vervolgens toepassen op huisgerelateerde uitgaven. Wanneer u uw bedrijf vanuit uw eigen huis start, biedt dit een goede manier om uw overhead laag te houden, en het kan u ook kwalificeren voor een aantal unieke belastingvoordelen (afhankelijk van uw land van verblijf en bedrijf). U kunt het deel van uw huis aftrekken dat wordt gebruikt voor zaken, evenals uw internetverbinding, mobiele telefoon en vervoer van en naar werklocaties en voor zakelijke boodschappen.

Zorg ervoor dat al deze uitgaven gedeeltelijk worden gebruikt voor privégebruik en zakelijk gebruik. Bijvoorbeeld: als u een telefoonaansluiting heeft voor een telefoonnummer dat wordt gebruikt voor privé en zakelijk, kunt u het percentage aftrekken dat u dit apparaat voor zaken gebruikt. Ook zijn brandstofkilometerkosten 100% aftrekbaar, zorg er wel voor dat u alle bonnen bewaart en een logboek bijhoudt van uw zakelijke kilometers (waar u naartoe gaat en het doel van de reis).

Deze spreadsheet voor zakelijke uitgaven genereert automatisch een jaarverslag, telkens wanneer u de maandelijkse uitgaven voor alle door u gedefinieerde subcategorieën bijwerkt. De subcategorieën zijn redelijk uitgebreid, maar het is ook gemakkelijk om de categorieën toe te voegen, te verwijderen en aan te passen.

Probeer vandaag nog onze online gratis en premium professionele sjablonen, formulieren en contracten. Door uw eigen versie te maken, op basis van deze vooraf gemaakte sjabloon, kunt u direct beginnen met het bijhouden van uw financiën! Opslaan, vul de lege plekken in, print ... en klaar!DISCLAIMER
Wala sa 'site' na ito ang dapat ituring na legal na payo at walang abogado-kliyenteng relasyon na itinatag.


Mag-iwan ng tugon. Kung mayroon kang anumang mga katanungan o mga komento, maaari mong ilagay ang mga ito sa ibaba.


default user img

Kaugnay na mga template


Pinakabagong template


Pinakabagong paksa


Iba pang mga paksa