IKIGAI PowerPointWat is Ikigai? Wilt u meer weten over het Ikigai diagram, download dan nu dit Ikigai template!

IKIGAI, oftewel, de reden van het bestaan uitgelegd. Het geeft een ondernemende blik op hoe u uw leven kunt organizeren in een manier dat het beter in uw behoefte voorziet. Dit document bevat een aantal verschillende Ikigai diagrammen.

Volgens de Japanse traditie heeft iedereen zijn eigen Ikigai, wat in feite de reden van hun bestaan ​​betekent. Het Ikigai-concept verklaart de geheimen voor een lang, bevredigend en gezond leven, aangezien de inwoners van Okinawa hun leven leiden volgens de Ikigai-filosofie. Op Okinawa, een Japans eiland, staan ​​ze al eeuwen bekend om hun gezondere en actievere leven.

Een basis Ikigai-diagram bestaat uit 3 grote cirkels en 8 specifieke velden, zoals:

4 onderwerpen:
  • Passie
  • Missie
  • Beroep
  • Roeping

En 4 vragen:
  • Waar u van houdt?
  • Waar bent u goed in?
  • Wat heeft de wereld nodig?
  • Waar kunt u voor betaald worden?

Deze eenvoudig en gratis te gebruiken afdrukbare Ikigai-cirkel sjabloon is klaar om te downloaden en gemakkelijk af te drukken als hardcopy. Als u uw IKIGAI cirkeldiagram in een PowerPoint-presentatie wilt plaatsen, bekijk dan deze IKIGAI PDF Sjabloon.

Het maakt niet uit of je in het creatieve veld, schoolprojecten, ontwerpveld werkt of ze nodig hebt voor speciale zakelijke doeleinden, deze afdrukbare Ikigai-cirkelsjabloon is een goed startpunt.

Om deze Ikigai template te downloaden, klikt u gewoon op de afbeelding of downloadknoppen die beschikbaar zijn. Check direct dit professionele Ikigai-concept en lege Ikigai-cirkelsjabloon! Of bekijk hier ons onderwerp: Cirkelsjablonen!

Als u deze cirkelsjabloon leuk vindt, pin deze afbeelding dan op je Pinterest-pagina als herinnering waar u deze cirkelvorm sjablonen heeft gevonden! Het gebruik van deze Ikigai template bespaart u tijd, kosten en moeite en helpt u om uw taak sneller af te ronden!


Origin: In May of 2014 Marc Winn: What is your Ikigai? and Ikigai-EN.svg


HAFTUNGSAUSSCHLUSS
Nichts auf dieser Website gilt als Rechtsberatung und kein Mandatsverhältnis wird hergestellt.


Wenn Sie Fragen oder Anmerkungen haben, können Sie sie gerne unten veröffentlichen.


default user img

Verwandte Vorlagen


Neueste Vorlagen


Neueste Themen


mehr Themen