Website Cross-Sponsorship Overeenkomst


Hauptschablonenbild
Klicken Sie auf das Bild zum Vergrößern / Klicken Sie auf die Schaltfläche unten, um mehr Bilder zu sehen

Hoe maakt u een website cross-sponsorship overeenkomst voor een cross-sponsorship marketing? Download nu deze website cross sponsorship overeenkomst template als u een website-eigenaar of sponsor bent en een sponsoring ondertekent.

Een website cross marketingovereenkomst, ook wel een co-marketing-, crosspromotie- of co-promotie overeenkomst genoemd, waarin twee onafhankelijke bedrijven, meestal met complementaire producten of diensten, overeenkomen elkaars producten of diensten te promoten. Deze Website Cross Sponsorship overeenkomst behandelt de belangrijkste onderwerpen en zal u helpen om op een professionele en juridische manier te structureren en te communiceren met de betrokkenen. De volgende artikelen zijn inbegrepen:

 • PARTIJEN
 • WEBSITE SPONSORING
 • LANCERING VAN KRUIS SPONSORING
 • WEDERZIJDIGE UITSLUITING
 • SPONSORINGKOSTEN EN ANDERE KOSTEN
 • PR, PERSBERICHT
 • DUUR EN BEËINDIGING
 • HANDELSMERKEN EN EIGENDOMSRECHTEN
 • WEDERZIJDS VERTROUWELIJKHEID
 • GARANTIES
 • DIVERSE BEPALINGEN
 • HANDTEKENINGEN

De sponsor is de eigenaar en exploitant van een website die zich op de volgende URL bevindt die toegankelijk is via de internet-URL. De website van de sponsor bevat functies waarmee gebruikers die een dergelijke site bezoeken, op internet kunnen zoeken en andere webpagina's kunnen identificeren die de informatie bevatten die is geïdentificeerd in de zoektermen die door de gebruiker zijn ingevoerd. De site van de sponsor bevat ook een functie die links naar andere webpagina's organiseert op basis van actuele categorieën. Site-eigenaar is de eigenaar en exploitant van een website die zich op de volgende URL bevindt die toegankelijk is via de internet-URL. Als de site-eigenaar een online bedrijf bezit en exploiteert waarmee de site-eigenaar artikelen en gerelateerde goederen en accessoires via internet verkoopt. De sponsor wil het bedrijf en de website van de site-eigenaar promoten en sponsoren. Site-eigenaar wil de website van de sponsor promoten en sponsoren door bepaalde advertenties, links en banneradvertenties op de site van de sponsor te kopen.

Bij sponsoring is aandacht voor communicatie essentieel om een ​​waarheidsgetrouwe en nauwkeurige informatie-uitwisseling te garanderen waarop beide partijen kunnen vertrouwen. Bedrijven moeten goed overwegen hoe ze formuleren en hoe ze communiceren wanneer het een sponsoring contract betreft. Omdat in dergelijke situaties die juridische complicaties kunnen inhouden, extra aandacht moet worden gevraagd. Deze kant-en-klare overeenkomst template beantwoordt goed aan uw eisen en is geschikt voor elke vorm van gepersonaliseerde wettelijke aangelegenheden.

Onze betrouwbare wettelijke contract sjablonen zijn allemaal opgesteld en gescreend door juridische professionals die ervaring hebben op speciale rechtsgebieden en actief betrokken zijn bij juridische kwesties rond dit onderwerp. Het 3-stappenproces garandeert vrijwel dat u uw juridische document binnen enkele minuten kunt afmaken en afdrukken! Voel je vrij om onze basis- of geavanceerde sjabloonontwerpen te downloaden, ze zijn intuïtief en in verschillende soorten formaten.

Download dit contract om het product van de sponsor om uzelf tijd en inspanning te besparen. 


HAFTUNGSAUSSCHLUSS
Nichts auf dieser Website gilt als Rechtsberatung und kein Mandatsverhältnis wird hergestellt.


Wenn Sie Fragen oder Anmerkungen haben, können Sie sie gerne unten veröffentlichen.


default user img

Verwandte Vorlagen


Neueste Vorlagen


Neueste Themen


mehr Themen