Verkoop Functieomschrijving


verkoop functieomschrijving plantilla imagen principal
Haga clic en la imagen para ampliar / Haga clic en el botón de abajo para ver más imágenes

Guardar, completar los espacios en blanco, imprimir, listo!
Hoe schrijft u een aansprekelijke functieomschrijving voor een verkoopfunctie? Deze effectieve sjabloon voor een functieomschrijving voor een uitdagende sales positie biedt een voorbeeld dat u kunt downloaden.


Formatos de archivo disponibles:

.docx


Otros idiomas disponibles::

 • Este documento ha sido certificado por un profesionall
 • 100% personalizable


  
Calificación de la plantilla: 8

Malware en virus vrij: Norton safe website


HR RH Sales Ventas employment empleo Recruitment Reclutamiento job description template Word descripción del trabajo Word job description format formato de descripción del trabajo Skills Habilidades Clients Clientela sales job description Descripción del puesto de ventas job description sample muestra de descripción del trabajo Contracts Los contratos Understanding Comprensión job description template plantilla de descripción de trabajo job description example ejemplo de descripcion de puesto resume job description examples ejemplos de descripción de trabajo de currículum job description resume descripción del trabajo currículum resume descriptions reanudar las descripciones de trabajo description of server for resume descripción de mesero para currículum sales associate resume job description descripción del trabajo del currículum de ventas job description server resume descripción del trabajo currículum de camarero example of duties and responsibilities ejemplo de deberes y responsabilidades job profile example ejemplo de perfil de trabajo

Hoe schrijft u een aansprekelijke functieomschrijving voor een verkoopfunctie? Deze effectieve sjabloon voor een functieomschrijving voor een uitdagende sales positie biedt een voorbeeld dat het proces vereenvoudigt voor de vacatures die u moet invullen.

Wanneer u een nieuwe verkoper rekruteert, kan een herbruikbaar verkoop functiebeschrijvingsmodel nuttig zijn. Wanneer uw bedrijf op zoek is naar een vertegenwoordiger die verantwoordelijk is voor het genereren van leads en het behalen van verkoopdoelen, hebben ze vaak strikte vereisten met betrekking tot het type functie, fulltime, ervaren salaris, enz. Omdat het een beschrijving is van een openstaande vacature in uw organisatie , kan een model eenvoudig worden aangepast door specifieke vereisten, verantwoordelijkheden, taken en vaardigheden toe te voegen die nodig zijn voor de persoon die de rol gaat vervullen. Deze verkoopfunctiebeschrijving heeft manieren om de aandacht van het publiek te trekken. Het is opgesteld door HR-professionals, intelligent gestructureerd en gemakkelijk te navigeren, en biedt de belangrijkste categorieën die u moet opnemen.

Bijvoorbeeld:

Functietitel: benadruk de formele titel van de functie als koptekst.

Functiedoel: een korte beschrijving van de algemene doelen en de algemene aard van de functie. Dit kan een overzicht zijn van waarom de functie bestaat en wat de rol naar verwachting zal bereiken. Het taakdoel is meestal een samenvatting en niet meer dan vier zinnen lang.

Rapporteert aan: specificeer de rol/titel van de functie waaraan de persoon die de functie krijgt rapporteert.

Taken en verantwoordelijkheden: som de taken en verantwoordelijkheden van de primaire functie op met behulp van kopjes en geef voorbeelden van kernactiviteiten onder elk kopje.

Kwalificaties: geef de minimumkwalificaties op die vereist zijn om de functie met succes uit te voeren, voor deze categorieën:

 • Onderwijs;
 • Professionele certificatie;
 • Ervaring;
 • Gespecialiseerde kennis;
 • Vaardigheden;
 • Vaardigheden;
 • Andere kwaliteiten zoals persoonlijke kenmerken.

Arbeidsomstandigheden: geef aan of iemand moet werken in bijzondere omstandigheden, zoals ploegendienst, buiten werken, werken met uitdagende klanten, etc.

Fysieke vereisten: beschrijf of het werk fysiek veeleisend is, bijvoorbeeld regelmatig zware voorwerpen tillen, of langdurig staan nodig is of het werk voornamelijk repetitieve taken bevat, of als reizen veeleisend is, lunchpauzes ongebruikelijk zijn, enzovoorts.

Directe ondergeschikten: specificeer per functie welke functies onder toezicht staan van de gevestigde exploitant.

Goedgekeurd door: specificeer wie de autorisatie geeft om het concept van de functiebeschrijving goed te keuren.

Datum goedgekeurd: de datum waarop de functiebeschrijving is goedgekeurd.

Beoordeeld: datum waarop de functiebeschrijving voor het laatst is beoordeeld.

Contactgegevens: neem relevante contactgegevens op onderaan de functiebeschrijving.

Aanvullende voorwaarden: daarnaast kunt u overwegen het volgende toe te voegen:

 • Mogelijkheden doen zich voor om op zelfstandige basis, consultancybasis te werken - meestal op contractwerk van korte duur;
 • Beschrijf elke vorm van training die wordt gegeven tijdens de onboarding-procedure;
 • Alternatieve algemene namen voor de functietitel;
 • U kunt de gebruikte dagelijkse uitrusting of gereedschappen specificeren;
 • Mogelijkheid om thuis te werken.

Idealiter zou een functiebeschrijving jaarlijks moeten worden herzien en zo vaak als nodig moet worden bijgewerkt. Het hebben van een kant-en-klare voorbeeldfunctiebeschrijving bespaart u en uw personeels- of wervingsafdeling tijd, kosten en moeite!

Download daarom nu deze model functieomschrijving om de juiste kandidaat voor uw vacature te vinden en te werven of bekijk hier andere voorbeelden van andere verkoop functieomschrijvingen.

Ook geïnteresseerd in andere Job description templates? Blader door onze database en krijg direct toegang tot honderden gratis en premium functiebeschrijvingen of andere HR-documenten, HR-formulieren en meer om u effectiever en efficiënter te maken.


DESCARGO DE RESPONSABILIDAD
Nada en este sitio se considerará asesoramiento legal y no se establece una relación abogado-cliente.


Deja una respuesta. Si tiene preguntas o comentarios, puede colocarlos a continuación.


default user img

Plantillas relacionadas


Plantillas más recientes


Temas más recientes


Lee mas