Openstaande Vacature sollicitatiebrief template


openstaande vacature sollicitatiebrief template modèles
Cliquez sur l'image pour zoomer

Enregistrer, Remplir les champs vides, Imprimer, Terminer!
Hoe schrijft u een sollicitatiebrief voor een openstaande vacature? Download deze model sollicitatiebrief template direct!


Formats de fichiers gratuits disponibles:

.docx


 • Ce document a été certifié par un professionnel
 • 100% personnalisable


  
Évaluation du modèle: 8

Aucun Malware/Virus trouvé, scanné par: Norton safe website


HR RH cover letter lettre de motivation job application demande d'emploi Application voorbeeld sollicitatiebrief sollicitatiebrief Cover Letter Examples Exemples de lettre de motivation Job Application Letter Sample Exemple de lettre de demande d'emploi cover letter for job cover letter with experience good cover letter examples job opening cover letter template job opening cover letter cover letter template word docx cover letter sample for job application exemple de lettre de motivation pour demande d'emploi modern cover letter template cover letter template free creative cover letter template follow up letter templates request letter templates cover letter body is it ok to use a template profession cover letter seeking job letter cover letter for job example perfect cover letter for any job public administration cover letter general application letter for any position short cover letter template cover note example sollicitatiebrief voor vacature sollicitatiebrief sjabloon woord docx sollicitatiebrief voorbeeld voor sollicitatie voorbeelden van sollicitatiebrieven moderne sollicitatiebriefsjabloon goede sollicitatiebrief voorbeelden sollicitatiebrief met ervaring sollicitatiebrief voor baan sollicitatiebrief sjabloon gratis creatieve sollicitatiebriefsjabloon vervolgbrieven sjablonen briefsjablonen aanvragen sollicitatiebrief body beroep begeleidende brief het zoeken van baanbrief begeleidende brief voor bijvoorbeeld werk perfecte sollicitatiebrief voor elke klus openbaar bestuur sollicitatiebrief algemene sollicitatiebrief voor elke functie korte sollicitatiebrief sjabloon voorbeeld van een notitie

Hoe schrijft u een sollicitatiebrief voor een openstaande vacature? Download deze model sollicitatiebrief template direct!

Als u een vacature ontdekt en u solliciteert naar de functie, schrijf dan een boeiende en professionele sollicitatiebrief aan de werkgever. Op basis van de functiebeschrijving in uw vacaturebron. online posten, krantenadvertentie.

We ondersteunen u en uw bedrijf door deze HR-template voor sollicitatiebrief voor vacatures te verstrekken, die u zal helpen een perfecte te maken! Dit bespaart u of uw HR-afdeling tijd, kosten en inspanningen en helpt u om het volgende succesniveau in uw werk en bedrijf te bereiken!

In het bijzonder als u iemand zoekt met:

 • voldoende aantal jaren praktische ervaring in de industrie;
 • up-to-date kennis van het vakgebied;
 • extra achtergrond en kennis van andere gebieden die dit veld ondersteunen of complimenteren;
 • leiderschap eigenschappen die omvatten met een lijst eigenschappen zoals eerlijkheid, integriteit, daadkracht, etc;
 • succesvolle geschiedenis van goed samenwerken in teamverband;
 • voortdurende passie om te leren, te groeien en mijn kennis en vaardigheden te vergroten.

Hoewel e-mails over het algemeen korter zijn dan formele begeleidende brieven die op papier worden verzonden, vergeet niet uzelf goed voor te stellen en een overzicht te geven van waarom u denkt dat u (de meest) gekwalificeerde kandidaat bent, maar ga niet te veel in detail . Sollicitatiebrieven per e-mail kunnen nuttig zijn voor sollicitaties waarbij een cv per e-mail moet worden ingediend, maar dit niet expliciet vereist is.

Wat is een goed voorbeeld van een sollicitatiebrief?
Formele begeleidende brieven zullen langer zijn dan de brieven die de hoofdtekst vormen van een e-mail waarin u uw cv bijvoegt. Voor e-mail moet je jezelf nog steeds voorstellen en een overzicht geven van waarom je denkt dat je een gekwalificeerde kandidaat bent. U vermeldt echter niet zoveel details als in een paginagrote begeleidende brief.

Wat betreft de opbouw van een modelbrief:

 1. De eerste alinea is een introductie van jezelf en hoe je van de opening hebt gehoord, evenals je interesse in de functie/organisatie. Dit vereist dat u zich verhoudt tot de organisatie of de functie om uw interesse te tonen.
 2. De middelste alinea('s) is een profiel van hoe uw vaardigheden en ervaring overeenkomen met de gezochte kwalificaties. Houd rekening met de volgende punten om dit profiel op te bouwen:
  • Lees de functieomschrijving goed door om een ​​duidelijk beeld te krijgen van wat het bedrijf zoekt. Dit gaat verder dan alleen het gedeelte 'kwalificaties' van een functiebeschrijving. Zorg ervoor dat u uw vermogen om het werk te doen, bespreekt.
  • Bekijk de bedrijfswebsite en ander materiaal om erachter te komen welk type persoon het bedrijf kan waarderen.
  • Match uw ervaring en opleiding (academisch, vrijwilligerservaring, enz.);
  • Beschrijf waarom u denkt dat deze ervaringen u tot een gekwalificeerde kandidaat maken voor de openstaande vacature.
 3. De laatste alinea sluit de sollicitatiebrief af. U moet uw interesse in de functie herhalen en van hen willen horen over de mogelijkheid. Ook wil je de lezer bedanken voor de tijd die hij heeft besteed aan het overwegen van je aanvraag en informatie geven over hoe je te bereiken bent. Als u dat wilt en kunt, kunt u aangeven dat u direct contact met hen opneemt. Wees positief en zelfverzekerd (zonder arrogant te zijn).

Deze Openingszinnen Sollicitatiebrief template is geschikt om u te inspireren om zelf een eigen brief te schrijven.
De juiste openingszin voor uw sollicitatiebrief of motivatiebrief kan heel belangrijk zijn. Omdat het bedenken van de juiste openingszin voor uw motivatiebrief of sollicitatiebrief best een lastig karwei is, hebben wij voor u een lijst met diverse openingszinnen opgesteld. U kunt kiezen uit een standaard openingszin of een creative en originele openingszin. Kies wat het beste bij uw past. 

 • Met belangstelling nam ik afgelopen week kennis van de vacature voor de functie [functienaam] op de website [naam website].
 • In de [krant] van [datum] las ik uw advertentie waarin u aangeeft op zoek te zijn naar kandidaten voor de functie [functienaam] bij uw bedrijf. De omschrijving van het werk en het bedrijf spraken mij aan.
 • Naar aanleiding van uw advertentie in [dagblad / krant / magazine] van [datum] jl., laat ik u weten belangstelling te hebben voor de  functie van [functie].
 • Uw advertentie in [krant] van [datum] is voor mij aanleiding om te solliciteren naar de functie van [functienaam].
 • In de [krant] van [datum] las ik met interesse de personeelsadvertentie waarin u aangeeft een [functienaam] te zoeken. Graag solliciteer ik naar deze functie.
 • U zoekt een enthousiaste [functienaam] en dat is exact de functie waar ik naar zoek.
 • Na het lezen van uw vacature in de [dagblad/krant] van [datum] en na het bezoeken van uw website ben ik erg enthousiast geworden over de functie [functienaam]. 
 • Met deze brief laat ik mijn interesse blijken voor uw vacature in [krant/tijdschrift] van [datum] jl.
 • Naar aanleiding van uw advertentie in [krant/tijdschrift] van [datum] jl. stuur ik u hierbij mijn sollicitatiebrief. 
 • Met belangstelling las ik de advertentie in [dagblad / krant / magazine] van [datum] jl., waarin u aangeeft op zoek te zijn naar een [functienaam]. 
 • Graag kom ik in aanmerking voor de functie van [functienaam] zoals die genoemd wordt in [dagblad / krant / magazine] van [datum].
 • Hierbij solliciteer ik naar de functie van [functie] die u noemde in uw advertentie van [datum] in [dagblad / krant / magazine]. 
 • Geïnteresseerd las ik de advertentie in [dagblad / krant / magazine] van [datum] jl., waarin u naar voren brengt op zoek te zijn naar een [functie]. 
 • Toen ik uw advertentie voor de functie van [functienaam] in [dagblad / krant / magazine] van [datum] jl. las, raakte ik zo enthousiast dat ik direct besloot te reageren.

Deze sterke afsluiters voor een motivatiebrief template is geschikt om u te inspireren om zelf een eigen brief te schrijven. Maak hetuzelf niet onnodig moeilijk en kies gewoon uit deze voorbeelden voor een veilige en effectieve afsluiting.

Zoek hieronder een passende afsluitende zin voor je sollicitatiebrief. Succes met het schrijven!
 • Gezien mijn werkervaring denk ik goed te passen in deze functie en word ik dan ook graag door u uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.
 • Ik zal volgende week telefonisch contact met u opnemen om te informeren of u mijn brief en bij behorend curriculum vitae in goede orde heeft ontvangen.
 • Graag zou ik door u uitgenodigd willen worden voor een kennismakingsgesprek waarin ik mijn motivatie nader kan toelichten.
 • IMet alle plezier zal ik mijn sollicitatie toelichten in een persoonlijk gesprek.
 • Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zou graag binnenkort met u van gedachten wisselen over de mogelijkheden die ik u kan bieden voor deze vacature.
 • Indien u nog vragen heeft aangaande deze brief of mijn curriculum vitae dan kunt u altijd contact met mij opnemen.
 • Ik hoop dat ik binnenkort een uitnodiging voor een gesprek kan verwachten.
 • Bent u nieuwsgierig geworden en denkt u dat ik in aanmerking kom, dan wil ik graag in een persoonlijk gesprek mijn ambities voor deze vacature aan u voorleggen.
 • Met interesse zie ik een kennismakingsgesprek tegemoet.
 • Ik wacht met spanning op uw reactie.
 • Gezien mijn interesse in uw bedrijf en mijn enthousiasme voor de functie zou ik graag mijn sollicitatie mondeling toelichten.
 • Zoals u gelezen hebt lijkt de vacature mij zeer aantrekkelijk. Graag zou ik dan ook voor een kennismakingsgesprek worden uitgenodigd.
 • Gezien mijn belangstelling voor de functie zou ik graag nader kennis met u willen maken.
 • De vacature spreekt mij bijzonder aan. Ik hoop dan ook een uitnodiging te krijgen voor een kennismakingsgesprek.
 • Graag zou ik met u een gesprek willen hebben omdat ik bijzonder geïnteresseerd ben in deze vacature bij (naam bedrijf).
 • Graag zou ik voor een nadere kennismaking worden uitgenodigd om mijn sollicitatie mondeling toe te kunnen lichten.
 • Ik hoop de kans te krijgen mijn sollicitatie in een persoonlijk gesprek met u toe te lichten.
 • Vanzelfsprekend ben ik beschikbaar om mijn sollicitatie toe te lichten.
 • Graag zou ik in een gesprek met u van gedachten willen wisselen over mijn kandidatuur voor deze functie.
 • Voor een volledig overzicht van mijn ervaring en opleiding, verwijs ik u graag naar mijn bijgevoegde CV.
 • Voor een overzicht van al mijn werkervaring en opleiding, verwijs ik u naar mijn bijgevoegde CV.

Wanneer u schrijft om te solliciteren naar uw droom positie, dient u bewijs aan te leveren voor de ervaring en de kwaliteiten waarover u beschikt. Een voorbeeld hiervan zijn certificeringen die u tijdens uw studie en stages in de praktijk heeft behaald. Zorg ervoor dat u vermeldt wat u weet over het bedrijf. Vaak zijn ze op zoek naar iemand die wil leren en die overdraagbare sleutelvaardigheden heeft voor verantwoordelijke managers, zoals:

 • Mogelijkheid om te multitasken;
 • Communicatievermogen;
 • Hard werken ethiek / bereidheid om lange dagen te werken, vaak onder druk;
 • Goede praktische vaardigheden;
 • Probleemoplossend vermogen;
 • Effectieve besluitvormingsvaardigheden;
 • Leiderschap en managementvaardigheden;
 • Communicatieve vaardigheden, mededogen;
 • Goede manier van slapen;
 • Streven om tijdens de hele carrière te blijven leren;
 • Analytisch vermogen;
 • Werkgerelateerde materialen lezen en begrijpen;
 • Luister naar anderen en stel vragen;
 • Begrijp gesproken informatie;
 • Schrijf duidelijk zodat andere mensen het kunnen begrijpen;
 • Spreek duidelijk zodat luisteraars het kunnen begrijpen;
 • Begrijp schriftelijke informatie.
 • Enzovoorts.

Er zijn een paar basisvereisten voor een sterke sollicitatiebrief. zoals het volgende:
 
 • Gestructureerd en geschreven om uw sterke punten te benadrukken;
 • Beknopt, bij voorkeur één pagina lang;
 • Eenduidig en consistent;
 • Overzichtelijk, foutloos en gemakkelijk af te lezen;
 • Meteen duidelijk over uw naam en de functie die u zoekt.

Download deze sollicitatiebrief template direct. Is dit template niet helemaal wat u zoekt, kijk dan verder op onze website of zoek via de zoekbalk naar het template dat wel aan uw wensen voldoet. Succes bij het schrijven van uw sollicitatie brief. Vergeet niew uw CV mee te sturen. Succes met uw nieuwe baan!Ook geïnteresseerd in andere HR-sjablonen? Blader door onze database en heb direct toegang tot honderden gratis en premium HR-documenten, HR-formulieren, HR-overeenkomsten, enz


AVERTISSEMENT
Rien sur ce site ne doit être considéré comme un avis juridique et aucune relation avocat-client n'est établie.


Si vous avez des questions ou des commentaires, n'hésitez pas à les poster ci-dessous.


default user img

Modèles associés


Derniers modèles


Derniers sujets


Voir plus