Machtigingsbrief ophalen gevoelige documentenHoe schrijf je een gedegen machtigingsbrief voor het ophalen van gevoelige documenten door iemand anders dan jezelf? Zoek je een goede modelbrief, download dan direct deze modelbrief voor het verstrekken van een machtiging voor het claimen van deze documenten!

Deze modelbrief is gemakkelijk aan te passen en zeer geschikt voor diverste soorten zakelijke transacties, zoals voor het geven van een machtiging. Bij het verstrekken van een machtiging is het altijd verstandig dit op een zo professioneel mogelijke manier aan te pakken en zo mogelijke vertragingen te voorkomen. Het gebruik van deze kant-en-klare machtiging voor het collecteren van documentatie geeft u de juiste voorbeeld om snel te een gepersonaliseerde brief op te stellen. 

Bespaar tijd en moeite en download nu deze model machting voor het collecten van uw documenten direct!

Voorbeeld tekst:

Hiermee machtigt u: [NAAM GEAUTHORIZEERD PERSON] om [BESCHRIJVING DOCUMENTATIE] op uw kantoor op te halen, omdat ik dit momenteel niet zelf kan doen.

Om mijn verzoek te bekrachtigen, heb ik twee van mijn identiteitskaarten toegevoegd, respectievelijk:
• [ID 1: BEWIJS A, BIJV. PASPOORT KOPIE OF ORGINEEL];
• [ID 2: BEWIJS B, BIJV. RIJBEWIJS].

om als bewijs te dienen dat ik de drager van deze brief toestemming heb gegeven om deze documenten namens mij bij u in ontvangst te nemen en ze bij mij te bezorgen.

Als u vragen hebt over de identiteit van de persoon die deze brief draagt, kunt u mij altijd bellen op [TELEFOON NR].
Dank u alvast voor uw medewerking.


Heeft u meer informatie nodig? AllBusinessTemplates.com biedt vele juridische en zakelijke brief templates, voor diverse bedrijfssectoren, zoals: Informatietechnologie, Milieu, Startups, Marketing, Verkoop, Inkoop, Recht, Notariaat, Financiën, HR, Veiling, Logistiek, Transport, Onderhoudsservices, enz. U zoekt gewoon op onze website en heeft daar direct toegang tot duizenden gratis en premium zakelijke documenten, formulieren, brieven, rapporten, plannen en cv's die worden gebruikt door professionals in uw branche. Alle zakelijke sjablonen zijn gemakkelijk te vinden, klaar voor gebruik, eenvoudig aan te passen en zeer intuïtief. Succes!AVERTISSEMENT
Rien sur ce site ne doit être considéré comme un avis juridique et aucune relation avocat-client n'est établie.


Si vous avez des questions ou des commentaires, n'hésitez pas à les poster ci-dessous.


default user img

Modèles associés


Derniers modèles


Derniers sujets


Voir plus