Machtigingsbrief incasseren van geldbedragSave, fill-In The Blanks, Print, Done!

Click on image to zoom / Click button below to see more images
Microsoft Word (.docx)

Or select the format you want and we convert it for you for free:Other languages available:

 • This Document Has Been Certified by a Professional
 • 100% customizable
 • This is a digital download (26.97 kB)
 • Language: Other
 • We recommend downloading this file onto your computer.


  
ABT template rating: 7

Malware- and virusfree. Scanned by: Norton safe website

Hoe schrijf je een effectieve autorisatiebrief om een som geld te collecteren door iemand anders? Download deze autorisatiebrief om direct te claimen en namens u een specifieke hoeveelheid geld te verzamelen!

Hoe schrijf je een effectieve autorisatiebrief om een som geld te collecteren door iemand anders? Download deze autorisatiebrief om direct te claimen en namens u een specifieke hoeveelheid geld te verzamelen!

Een brief om een geldbedrag op te halen, machtigt iemand anders om namens u een som geld te incasseren. Denk bijvoorbeeld aan de situatie dat u iemand moet machtigen om uw geld te collecteren, wanneer u zelf niet in staat bent om bijvoorbeeld uw salaris, huur opbrengsten of een andere vorm van betaling te incasseren. 
Het formaat geeft de drager, inclusief 2 extra papieren die de identiteit van de ontvanger bewijzen, als referentie, voldoende bewijs om het geld te claimen. Zorg ervoor dat u de juiste datum, persoon, locatie en andere details invult die hieronder worden gevraagd. 
In het algemeen moet een dergelijke brief specifieke details bevatten, zoals:

 • exacte geldbedrag,
 • muntsoort,
 • datum van incasseren,
 • paspoort naam van uzelf,
 • periode dat collectie van het bedrag moet gebeuren,
 • etc.

Let op: u kunt deze modelbrief gebruiken om iemand anders het geld te laten claimen, het is belangrijk dat u voldoende bewijs van uw identiteit overlegt, in combinatie met een handtekening van uzelf. Door deze machtigingsbrief template te gebruiken, zult u zien dat u tijd en moeite bespaart om deze taak te voltooien!

Deze kant-en-klare machtigingsbrief template is zeer geschikt als u iemand anders nodig heeft om namens u geld te claimen. Echter, als u op zoek bent naar andere effectieve machtigingsbrief, om iets anders dan geld te claimen, bekijk dan zeker ook de volgende brieven:

Bespaar uzelf de tijd en de moeite en download deze modelbrief om direct geld te kunnen laten incasseren door een derde persoon die u vertrouwt. De brief wordt aangeboden als een gratis download voorbeeldbrief.

Vergeet niet dat dit slechts een eenvoudige handleiding is voor u voor het maken van uw autorisatiebrieven. Heeft u meer informatie nodig? AllBusinessTemplates.com biedt vele soorten juridische en zakelijke sjablonen in het bereik van IT, Milieu, Startups, Marketing, Verkoop, Inkoop, Rechten, Notarissen, Financiën, HR, Veiling, Logistiek, Transport, Onderhoudsdiensten, etc. Zoek gewoon op onze website en krijg direct toegang tot duizenden gratis en premium zakelijke documentsjablonen, formulieren, brieven, rapporten, plannen en cv's die worden gebruikt door professionals in uw branche. Alle zakelijke sjablonen zijn gemakkelijk te vinden, gemaakt door professionals, klaar voor gebruik, eenvoudig aan te passen en intuïtief.
DISCLAIMER
Nothing on this site shall be considered legal advice and no attorney-client relationship is established.


Leave a Reply. If you have any questions or remarks, feel free to post them below.


default user img

If it really was a no–brainer to make it on your own in business there’d be millions of no–brained, harebrained, and otherwise dubiously brained individuals quitting their day jobs and hanging out their own shingles. Nobody would be left to round out the workforce and execute the business plan. | Bill Rancic