Tijdlijn Excel


tijdlijn excel modèles
Cliquez sur l'image pour zoomer

Enregistrer, Remplir les champs vides, Imprimer, Terminer!
Hoe maakt u een tijdlijn in Excel? Een gemakkelijke manier om te beginnen met het maken van uw eigen tijdlijnen, is door dit voorbeeld geschiedenis tijdlijn Excel template nu te downloaden!


Formats de fichiers gratuits disponibles:

.xls


  • Ce document a été certifié par un professionnel
  • 100% personnalisable


  
Évaluation du modèle: 8

Aucun Malware/Virus trouvé, scanné par: Norton safe website


Business Entreprise Education Éducation timeline chronologie Excel Technology Technologie Culture Name prénom Period Période History L'histoire Insert Insérer War Guerre Change Changement United Kingdom Royaume Uni Ages Âge Excel Timeline Chronologie Excel Excel Timeline Example Exemple de chronologie Excel Excel Timeline Sample Exemple de chronologie Excel Era Ère Europe L'Europe  Social Movements Mouvements sociaux Modernity La modernité Microsoft Excel Timeline Template Xls Modèle de chronologie Microsoft Excel Xls Microsoft Excel Timeline Chronologie Microsoft Excel history timeline

Hoe maakt u een tijdlijn in Excel? Een gemakkelijke manier om te beginnen met het maken van uw eigen tijdlijnen, is door dit voorbeeld geschiedenis tijdlijn Excel template nu te downloaden!

De oude Egyptenaren waren een van de eerste grote beschavingen. Ze ontwikkelden een complexe samenleving met een eigen religie en regering. De Egyptenaren bouwden grote piramides en tempels en waren experts in kunst en architectuur.

De oude Grieken waren een andere grote beschaving. Ze ontwikkelden democratie, filosofie en literatuur. De Grieken bouwden ook grote tempels en standbeelden.

De Romeinen waren een grote beschaving die een groot deel van Europa en de Middellandse Zee veroverde. Ze ontwikkelden een klassieke beschaving met zijn eigen kunst, literatuur en recht.

De middeleeuwen waren een tijd van feodalisme en ridders. Het was ook een tijd van grote vooruitgang in kunst, architectuur en literatuur.

De Renaissance was een tijd van grote creativiteit in de kunsten, literatuur en wetenschap.

De industriële revolutie was een tijd van grote veranderingen in Europa en Amerika. Het leidde tot de ontwikkeling van fabrieken en de groei van steden.

De 20e eeuw was een tijd van wereldoorlogen en grote vooruitgang in wetenschap en technologie.

We bieden deze historische tijdlijn aan om u te helpen uw eigen slimme tijdlijnen te maken in Excel. Het gemaakte voorbeeld toont de belangrijke geschiedenis tijdperken en perioden vanaf het Pertijnse tijdperk tot het informatie tijdperk waarin we nu leven. Als u deze Excel-tijdlijnsjabloon gebruikt, bespaart u tijd en moeite!

Download deze Geschiedenis Tijdlijn Excel-sjabloon nu voor uw eigen voordeel mee.


AVERTISSEMENT
Rien sur ce site ne doit être considéré comme un avis juridique et aucune relation avocat-client n'est établie.


Si vous avez des questions ou des commentaires, n'hésitez pas à les poster ci-dessous.


default user img

Modèles associés


Derniers modèles


Derniers sujets


Voir plus