Verzoek intrekken ontslagaanvraagHoe kan ik mijn ontslag verzoek weer intrekken? Kan ik een voorafgaande kennisgeving van ontslag intrekken? Download nu dit voorbeeld Verzoek intrekken van een ontslagbrief.

Indien een medewerker een ontslagbrief heeft ingestuurd en daaropvolgens een verzoek tot indient tot terugtrekking, dan is de werkgever niet meer verplicht dit te accepteren. Als de werkgever wel akkoord gaat met het verzoek dan kan alsnog een acceptatiebrief worden toegezonden aan uw medewerker.

Een verzoek tot terugtrekking ontslag is een korte formele brief. De repliek kan zijn dat de werkgever wel of niet akkoord gaat met deze herziening van het ontslag. 

Indien een verzoek tot ontslagbrief wordt geweigerd, blijft de bestaande overeenkomst in eerste instantie nog steeds geldig. Het niet accepteren van het ontslag vereist in deze situatie geen verdere actie. Over het algemeen is een acceptatiebrief van terugtrekking ontslag een formaliteit die moet plaatsvinden.

Als u als werknemer er aan denkt een ontslagbrief terug te trekken, kort nadat deze is ingediend bij de werkgever, dan is dit een handige modelbrief. Download deze Verzoek intrekken ontslagaanvraag direct.DISCLAIMER
Wala sa 'site' na ito ang dapat ituring na legal na payo at walang abogado-kliyenteng relasyon na itinatag.


Mag-iwan ng tugon. Kung mayroon kang anumang mga katanungan o mga komento, maaari mong ilagay ang mga ito sa ibaba.


default user img

Kaugnay na mga template


Pinakabagong template


Pinakabagong paksa


Iba pang mga paksa