RASCI Verantwoordelijkheidsmatrix


Hauptschablonenbild
Klicken Sie auf das Bild zum Vergrößern / Klicken Sie auf die Schaltfläche unten, um mehr Bilder zu sehen

Speichern, ausfüllen, drucken, fertig!
Bent u op zoek naar een professionele RASCI matrix template? Download deze RASCI-sjabloon nu als Excel-matrix.

Preis: USD 3.99 Jetzt downloaden!

Zahlungen:

Kreditkarten werden von PayPal bearbeitetVerfügbare Premium-Dateiformate:

.xls

  • Dieses Dokument wurde von einem Professional zertifiziert
  • 100% anpassbarBusiness Unternehmen Finance Finanzen responsibility matrix Verantwortungsmatrix rasci tool Rasci Tool rasci Rasci rasci matrix Rasci Matrix sample rasci matrix Beispiel einer Rasci Matrix example rasci matrix Beispiel Rasci Matrix rasci matrix sample Rasci Matrixprobe excel rasci matrix Excel Rasci Matrix excel rasci Excel Rasci rasci example Rasci Beispiel rasci responsibilities rasci Verantwortlichkeiten what is rasci was ist rasci how to make rasci wie man rasci macht rasci matrix template with instructions Rasci Matrix Vorlage mit Anweisungen rasci with instructions Rasci mit Anweisungen racio Racio excel raci übertreffen raci

Hoe maakt u een RASCI Matrix? Bent u op zoek naar een professionele RASCI matrix template? Download deze RASCI-sjabloon nu als Excel-matrix.

Wij bieden u een professionele Excel-sjabloon voor het maken van een RASCI-matrix, ook wel bekend als: 'Verantwoordelijkheidstoewijzingsmatrix'.

Wat is RASCI-Verantwoordelijkheids Matrix?
De RASCI-matrix is ​​een diagram dat wordt gebruikt om de verantwoordelijkheden van verschillende rollen in projecttaken of resultaten te beschrijven. Het is een afkorting voor:

RASCI staat voor:

Verantwoordelijk (Responsible): degenen die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de taak en het bereiken van het resultaat. Er is gewoonlijk één rol met een participatietype verantwoordelijk, hoewel andere kunnen worden gedelegeerd om te helpen bij het vereiste werk

Eindverantwoordelijk (Accountable, in het Engels ook bekend als Final Approving Authority of Approver): Er kan slechts één persoon zijn die uiteindelijk verantwoordelijk is voor de correcte en grondige voltooiing van elke taak of prestatie. De verantwoordelijke is de persoon die moet tekenen (goedkeuren) op het werk dat de verantwoordelijke levert. Daarom is de Verantwoordelijke verantwoording verschuldigd aan hem / haar.

Ondersteunend (Supportive): middelen toegewezen aan verantwoordelijke. In tegenstelling tot geraadpleegde personen die input kunnen leveren voor de taak, zal ondersteuning helpen bij het voltooien van de taak.

Raadsman/geraadpleegd (Consulted): degenen wier mening vereist is; en met wie er tweerichtingscommunicatie is.

Geïnformeerd (Informed): degenen die op de hoogte worden gehouden van de beslissingen over de ontwikkeling, de verwezenlijking van de taak of het resultaat; dit is slechts eenrichtingscommunicatie.

Er zijn een aantal alternatieven voor de VEOGG (Verantwoordelijk, Eindverantwoordelijk, Ondersteunend, Geraadpleegd, Geïnformeerd), RACI-participatietypes die ook in deze sjabloon worden uitgelegd:

  • RACI
  • RASCI-model (RASIC)
  • RACI-VS
  • RACIO
  • DACI
  • enzovoorts

Onze verantwoordelijkheids matrix sjablonen hebben manieren om de aandacht van uw lezers te trekken. Elk ander essentieel stuk van uw document komt aan bod.

Na het downloaden en invullen van de lege plekken, kunt u elk detail en uiterlijk van uw document aanpassen en binnen enkele minuten voltooien.

Voelt u vrij om onze basis- of geavanceerde sjabloonontwerpen te downloaden, ze zijn intuïtief en in verschillende soorten formaten, zoals PDF, WORD, XLS, enz.

Print nu uw RASCI-matrix inclusief instructies en leer hoe u deze Management best-practice matrix in uw voordeel kunt gebruiken.


HAFTUNGSAUSSCHLUSS
Nichts auf dieser Website gilt als Rechtsberatung und kein Mandatsverhältnis wird hergestellt.


Wenn Sie Fragen oder Anmerkungen haben, können Sie sie gerne unten veröffentlichen.


default user img

Verwandte Vorlagen


Neueste Vorlagen


Neueste Themen


mehr Themen