RASCI Verantwoordelijkheidsmatrix


plantilla imagen principal
Haga clic en la imagen para ampliar / Haga clic en el botón de abajo para ver más imágenes

Guardar, completar los espacios en blanco, imprimir, listo!
Bent u op zoek naar een professionele RASCI matrix template? Download deze RASCI-sjabloon nu als Excel-matrix.

Vandaag: USD 3.99 Descárgalo ahora

Pagos:

Tarjetas de crédito procesadas por PayPal/MollieFormatos de archivo premium disponibles:

.xls

  • Este documento ha sido certificado por un profesionall
  • 100% personalizableBusiness Negocio Finance Financiar responsibility matrix matriz de responsabilidad rasci tool herramienta rasci rasci rasci matrix matriz de rasci sample rasci matrix muestra de rasci matriz example rasci matrix matriz de rasci de ejemplo rasci matrix sample muestra de matriz de rasci excel rasci matrix matriz de rasci excel excel rasci rasci example ejemplo de rasci rasci responsibilities responsabilidades rasci what is rasci que es rasci how to make rasci como hacer rasci rasci matrix template with instructions plantilla de matriz rasci con instrucciones rasci with instructions rasci con instrucciones racio excel raci

Hoe maakt u een RASCI Matrix? Bent u op zoek naar een professionele RASCI matrix template? Download deze RASCI-sjabloon nu als Excel-matrix.

Wij bieden u een professionele Excel-sjabloon voor het maken van een RASCI-matrix, ook wel bekend als: 'Verantwoordelijkheidstoewijzingsmatrix'.

Wat is RASCI-Verantwoordelijkheids Matrix?
De RASCI-matrix is ​​een diagram dat wordt gebruikt om de verantwoordelijkheden van verschillende rollen in projecttaken of resultaten te beschrijven. Het is een afkorting voor:

RASCI staat voor:

Verantwoordelijk (Responsible): degenen die verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de taak en het bereiken van het resultaat. Er is gewoonlijk één rol met een participatietype verantwoordelijk, hoewel andere kunnen worden gedelegeerd om te helpen bij het vereiste werk

Eindverantwoordelijk (Accountable, in het Engels ook bekend als Final Approving Authority of Approver): Er kan slechts één persoon zijn die uiteindelijk verantwoordelijk is voor de correcte en grondige voltooiing van elke taak of prestatie. De verantwoordelijke is de persoon die moet tekenen (goedkeuren) op het werk dat de verantwoordelijke levert. Daarom is de Verantwoordelijke verantwoording verschuldigd aan hem / haar.

Ondersteunend (Supportive): middelen toegewezen aan verantwoordelijke. In tegenstelling tot geraadpleegde personen die input kunnen leveren voor de taak, zal ondersteuning helpen bij het voltooien van de taak.

Raadsman/geraadpleegd (Consulted): degenen wier mening vereist is; en met wie er tweerichtingscommunicatie is.

Geïnformeerd (Informed): degenen die op de hoogte worden gehouden van de beslissingen over de ontwikkeling, de verwezenlijking van de taak of het resultaat; dit is slechts eenrichtingscommunicatie.

Er zijn een aantal alternatieven voor de VEOGG (Verantwoordelijk, Eindverantwoordelijk, Ondersteunend, Geraadpleegd, Geïnformeerd), RACI-participatietypes die ook in deze sjabloon worden uitgelegd:

  • RACI
  • RASCI-model (RASIC)
  • RACI-VS
  • RACIO
  • DACI
  • enzovoorts

Onze verantwoordelijkheids matrix sjablonen hebben manieren om de aandacht van uw lezers te trekken. Elk ander essentieel stuk van uw document komt aan bod.

Na het downloaden en invullen van de lege plekken, kunt u elk detail en uiterlijk van uw document aanpassen en binnen enkele minuten voltooien.

Voelt u vrij om onze basis- of geavanceerde sjabloonontwerpen te downloaden, ze zijn intuïtief en in verschillende soorten formaten, zoals PDF, WORD, XLS, enz.

Print nu uw RASCI-matrix inclusief instructies en leer hoe u deze Management best-practice matrix in uw voordeel kunt gebruiken.


DESCARGO DE RESPONSABILIDAD
Nada en este sitio se considerará asesoramiento legal y no se establece una relación abogado-cliente.


Deja una respuesta. Si tiene preguntas o comentarios, puede colocarlos a continuación.


default user img

Plantillas relacionadas


Plantillas más recientes


Temas más recientes


Lee mas