Voorbeeld Aanbevelingsbrief


voorbeeld aanbevelingsbrief plantilla imagen principal
Haga clic en la imagen para ampliar / Haga clic en el botón de abajo para ver más imágenes

Guardar, completar los espacios en blanco, imprimir, listo!
Hoe schrijft u een positieve aanbevelingsbrief voor een bekende? Download nu dit voorbeeld van een persoonlijke referentie brief template en verstuur hem vandaag nog!


Formatos de archivo disponibles:

.docx


Otros idiomas disponibles::

 • Este documento ha sido certificado por un profesionall
 • 100% personalizable


  
Calificación de la plantilla: 7

Malware en virus vrij: Norton safe website


HR RH letter of recommendation carta de recomendación sample recommendation letter carta de recomendación de muestra Letter carta cover letter carta de presentación recommendation letter carta de recomendación character reference letter sample muestra de carta de referencia de personaje reference letter carta de referencia Recommendation Recomendación business letter carta de negocio Positive Recommendation Letter Sample Muestra de recomendación positiva Reference Letter Sample For Student Muestra de carta de referencia para el estudiante Professional Reference Letter Carta de referencia profesional Personal Reference Letter Sample Muestra de carta de referencia personal reference letter from employer carta de referencia del empleador sample recommendation letter for student ejemplo de carta de recomendacion para estudiante recommendation letter employee from employer reference letter for a friend reference letter template Word plantilla de carta de referencia Word letter of recommen recommendation for someone sample recommendation letter for graduate student letter of recommendation for a friend recommendation letter graduate student recommendation letter for employee manager aanbevelingsbrief referentie aanbeveling referentiebrief aanbeveling vriend aanbevelingsbrief voorbeeld voorbeeld aanbevelingsbrief vriend voorbeeld aanbevelingsbrief collega voorbeeld aanbevelingsbrief kennis voorbeeld aanbevelingsbrief bekende voorbeeld aanbevelingsbrief relatie voorbeeld aanbevelingsbrief baas voorbeeld aanbevelingsbrief werknemer voorbeeld aanbevelingsbrief template referentie karakter referentie brief referentie voor bekende referentie voor collega

Hoe schrijft u een positieve aanbevelingsbrief voor een bekende?

Geweldige prestaties en inspanningen verdienen het om beloond te worden! Als u een aanbevelingsbrief voor een vorige collega, vriend, werknemer of goede bekende naar iemand wilt sturen, raden we u aan dit voorbeeld van een aanbevelingsbrief te bekijken. Deze aanbevelingsbrief zal zeker de aandacht van de ontvanger trekken!

Er zijn een paar basisvereisten voor een sterke persoonlijke aanbevelingsbrief, zoals:

 • Gestructureerd en geschreven om de sterke punten van de persoon te benadrukken;
 • Meteen duidelijk over het doel en de functie die de persoon zoekt;
 • Breidt uit op of refereer naar hun cv, maar herhaal het niet letterlijk in uw referentiebrief;
 • Voeg een aansprekende anekdote toe om de persoonlijkheid van de persoon die u aanbeveelt te tonen;
 • Wees kort, bij voorkeur één pagina lang;
 • Beperkt u tot 3-4 alinea's en 1 pagina;
 • Schoon, foutloos en gemakkelijk te lezen;
 • Gebruik van een algemeen zakelijke brief formaat;
 • Geen exacte woorden/zinnen uit voorbeeldbrieven kopiëren zonder de context te controleren;
 • Gebruik de juiste voor- en achternaam van de persoon;
 • Wees enthousiast! Pronk met het karakter en de persoonlijkheid van de persoon die u aanbeveelt.

Voorbeeld van een sterke aanbevelingsbrief:

Geachte heer {{Naam ontvanger}},
Ik schrijf uw aangaande de jaarlijkse beurzen die worden toegekend aan studenten van de stad {{Locatie}}
Ik zou mijn student, {{Name student}}, willen aanbevelen voor uw jaarlijkse studiebeursprogramma. Ik ken hem sinds drie jaar en hij is een uitstekende student.
{{Naam student}} is een oprechte student die zeer toegewijd is aan zijn studie. Hij blonk altijd uit en staat altijd in hoog aanzien in de klas vanwege zijn prestaties. Hij heeft al vele prijzen gewonnen voor academici en buitenschoolse activiteiten in onze instelling.
Hij is altijd geïnteresseerd in het helpen en verbeteren van medestudenten en hen te verheffen tot de normen die hij voor zichzelf stelt. Hij is een inspiratiebron voor anderen. Ik ben echt onder de indruk dat hij, ondanks de financiële moeilijkheden waarmee zijn familie wordt geconfronteerd, dit niveau heeft weten te bereiken. Momenteel doet hij een parttime baan als bijlesdocent.
Hij heeft zoveel kwaliteiten die me het volste vertrouwen geven om hem aan te bevelen voor uw studiebeursprogramma en ik weet zeker dat hij het de moeite waard zal maken. Het zal een nieuwe ster toevoegen aan de vlag van uw instelling.
Accepteer alsjeblieft mijn aanbeveling om de beurs toe te kennen aan deze slimme student, {{Name student}} en hem te helpen slagen in het leven.
{{naam}} is de afgelopen vier jaar mijn uitvoerende assistent geweest.
{{naam}} is verantwoordelijk geweest voor het soepel laten functioneren van mijn kantoor, wat een diepgaande communicatie met klanten omvat, het interpreteren van de strategie voor senior personeel tijdens mijn afwezigheid en mij aan het werk houden in een snelle, stressvolle omgeving.
Ze is zeer bekwaam, goed georganiseerd, extravert en heeft een uitstekende communicatie. {{naam}} heeft onder andere het kantoorplanningssysteem opnieuw ontworpen, waardoor de efficiëntie en de ...

De juiste stimulatie helpt u om sneller gezamenlijke doelen te bereiken en komt uw resultaten ten goede! Nadat u deze voorbeeldbrief heeft gedownload en de lege invul velden heeft aangepast, kunt u eenvoudig de stijl, typografie, details en het uiterlijk van uw aanbevelingsbrief aanpassen.

Download nu deze persoonlijke referentie voorbeeldbrief en verstuur hem vandaag nog op!


DESCARGO DE RESPONSABILIDAD
Nada en este sitio se considerará asesoramiento legal y no se establece una relación abogado-cliente.


Deja una respuesta. Si tiene preguntas o comentarios, puede colocarlos a continuación.


default user img

Plantillas relacionadas


Plantillas más recientes


Temas más recientes


Lee mas