Waarschuwingsbrief Werknemer


waarschuwingsbrief werknemer plantilla imagen principal
Haga clic en la imagen para ampliar / Haga clic en el botón de abajo para ver más imágenes

Guardar, completar los espacios en blanco, imprimir, listo!
Hoe schrijft u een waarschuwingsbrief voor herhaaldelijke problemen met een werknemer die resultaten boekt? Bekijk direct deze template voor een professionele waarschuwingsbrief!


Formatos de archivo disponibles:

.docx


Otros idiomas disponibles::

 • Este documento ha sido certificado por un profesionall
 • 100% personalizable


  
Calificación de la plantilla: 8

Malware en virus vrij: Norton safe website


Business Negocio HR RH Letter carta employee empleado Will Será Performance Actuación letters letras Not No Late Warning Letter Examples Ejemplos de letras de advertencia tardías Staff Warning Letter Format Sample Carta de advertencia del personal Formato de muestra Staff Warning Letter Format Formato de carta de advertencia del personal Staff Warning Letter Format Example Ejemplo de formato de carta de advertencia del personal

Hoe schrijft u een waarschuwingsbrief voor herhaaldelijke problemen met een werknemer die resultaten boekt?

Gebruik deze brief wanneer u een werknemer een formele waarschuwing moet schrijven, omdat bepaald gedrag onaanvaardbaar is in de werkomgeving en cultuur. Dergelijke meldingen zijn een disciplinaire maatregel die vaak door werkgevers wordt gebruikt om hun personeel te informeren dat ze de bedrijfsregels hebben geschonden en dat als ze dit blijven doen, dit kan leiden tot ernstigere gevolgen. In zo'n brief moet een werkgever het gedrag vermelden waarvoor de werknemer wordt berispt met de relevante gebeurtenissen en data waarop de code is overtreden. Ook moet worden aangegeven wat de gevolgen zijn van het herhalen van dezelfde fouten en wat de medewerker moet doen om de situatie te verbeteren.

Veelvoorkomende situaties waarin een waarschuwingsbrief van nut is zijn: te laat komen of buitensporig afwezig zijn, het onaangekondigd verlaten van het werk, weigeren om te werken, (seksuele) intimidatie, respectloos gedrag, etc.

We helpen u en uw bedrijf door deze HR-sjabloon voor een arbeidswaarschuwingsbrief te verstrekken, die u zal helpen om een ​​perfecte brief te maken! Dit bespaart u of uw HR-afdeling tijd, kosten en moeite. Aangezien dergelijke brieven een disciplinaire maatregel zijn, waardoor wordt voorkomen dat de persoon in kwestie zijn of haar wangedrag of prestgedrag voortzet. Het geeft informatie over wangedrag van werknemers, zodat werknemers het niet verkeerd begrijpen.

Schrijf suggesties wanneer u een waarschuwingsbrief wilt sturen naar een medewerker:

 • Beschrijf de overtreding en houd deze feitelijk;
 • Geef de tijd en datum aan waarop het probleem of de fout is opgetreden;
 • Beschrijf de mogelijke gevolgen van herhaald onaanvaardbaar wangedrag;
 • Noem de verplichtingen van de werknemer die hij of zij zou kunnen hebben;
 • Noem het bedrijfsbeleid, het hoofdstuk van het HR-handboek of de gedragscode die de werknemer heeft overtreden;
 • Beschrijf wat de werknemer kan doen om de situatie recht te zetten of te verbeteren;
 • Geef de waarschuwingsbrief zo ​​snel mogelijk na het incident;
 • Praat met de medewerker bij het overhandigen van de waarschuwing;
 • Wees duidelijk, ondubbelzinnig en consistent.

We ondersteunen u en uw bedrijf en zo bespaart u of uw HR-afdeling tijd, kosten en inspanningen en helpt u om het volgende niveau van succes in uw werk en bedrijf te bereiken! Waarschuwingsbrieven voor werknemers zijn een disciplinaire maatregel die werkgevers gebruiken om werknemers op de hoogte te stellen dat ze bedrijfsovereenkomsten hebben geschonden, en dat als ze dit blijven doen, dit kan leiden tot ernstigere gevolgen. Het geeft informatie over wangedrag van werknemers, zodat werknemers het niet verkeerd kunnen begrijpen.

Voorbeeld van een waarschuwingsbrief voor het verlaten van een baan:

Het doel van deze brief is zowel om ons recente gesprek samen te vatten als om u formeel te waarschuwen voor uw buitensporige te laat komen. We hebben elkaar gesproken op {{Datum}} op {{Locatie}} om de kwestie te bespreken. {{Naam getuige}} was ook aanwezig bij dit gesprek.
Zoals we tijdens het gesprek hebben besproken, bent u sinds {{datum}} {{aantal}} keer te laat gekomen. {{Voeg korte lijst van te late datums en aangehaalde reden in, hoe laat elke keer, of correct gemeld, enz.}}. Deze mate van te laat komen is onaanvaardbaar omdat het een onnodige verstoring vormt voor uw collega's en de hele afdeling...
Deze waarschuwingsbrief voor het verlaten van een baan trekt gegarandeerd de aandacht van uw lezer. Hij is opgesteld door professionals, is intelligent gestructureerd en gemakkelijk te navigeren.

Bekijk meteen deze en andere professionele waarschuwingsbrief aan werknemer templates!


DESCARGO DE RESPONSABILIDAD
Nada en este sitio se considerará asesoramiento legal y no se establece una relación abogado-cliente.


Deja una respuesta. Si tiene preguntas o comentarios, puede colocarlos a continuación.


default user img

Plantillas relacionadas


Plantillas más recientes


Temas más recientes


Lee mas