Verlof aanvraag modelbrief


verlof aanvraag modelbrief plantilla imagen principal
Haga clic en la imagen para ampliar / Haga clic en el botón de abajo para ver más imágenes

Hoe schrijft u een verlofaanvraag? Download nu deze verlofaanvraag brief template en begin meteen!

Zeker, vroeg of laat op een bepaald moment tijdens uw carrière, zult u om verschillende redenen verlof moeten aanvragen. Bijvoorbeeld vanwege persoonlijke of gezondheidsgerelateerde problemen, geboorte of adoptie van een zoon of dochter, een pauze vanwege overmatige werkgerelateerde stress, onvermijdelijk verlies van een naaste of misschien gewoon een sterk verlangen om de wereld rond te reizen.

Tips voor het schrijven van verlofaanvragen:

Een verlofaanvraag is een korte verzoekbrief waarin een periode wordt aangegeven dat u wilt stoppen met uw werk. Afhankelijk van het bedrijf waarvoor u werkt, kunt u misschien kort voordat u het nodig hebt vrij vragen van uw baan, of er kan een meer formeel proces zijn dat u moet volgen om uw korte verlof goedgekeurd te krijgen.

Belangrijk om te weten: Behalve voor verlof dat valt onder de wet op familie- en/of medisch verlof, militaire dienst en enkele andere bijzondere omstandigheden, is uw baas niet verplicht uw verlofaanvraag goed te keuren, en is uw bedrijf ook niet verplicht betaald persoonlijk verlof te verstrekken.

Deze kant-en-klare en eenvoudig aan te passen blanco sjabloon is zeer geschikt voor elk soort zakelijke aangelegenheid. Door op een professionele manier te communiceren, krijgt u en uw bedrijf respect en komt u verder in het leven en het bedrijfsleven. Het gebruik van onze kant-en-klare en eenvoudig aan te passen verlofaanvraagbrief geeft u extra motivatie en inspiratie, en geeft u meer tijd om u te concentreren op belangrijkere onderwerpen.

Ongeacht de reden waarom u verlof aanvraagt, is het van groot belang om de verlofaanvraag goed te benaderen, om zo min mogelijk reacties te creëren en uw goede reputatie op het werk te behouden.
Verlof aanvragen en verkrijgen wanneer u in een informele omgeving werkt, kan zo simpel zijn als tegen uw baas zeggen: "Ik heb kort verlof nodig. Zou het mogelijk zijn om dit verlof van mijn werk op te nemen voor de periode van een maand in de komende drie maanden?" Op een meer formele werkplek moet u uw verzoek mogelijk structureren volgens het geldende bedrijfsbeleid. Het bedrijf kan specifieke richtlijnen hebben voor wie in aanmerking komt voor verlof, en wanneer en hoe vaak verlof kan worden opgenomen.

Zorg ervoor dat u, voordat u uw verlofaanvraag indient, op de hoogte bent van het geldende verlofbeleid van het bedrijf. Zorg ook dat u een goed geoefende uitleg voor het verlof bij de hand hebt. Neem voordat u het onderwerp presenteert een besluit over wat uw volgende zet zal zijn als uw verzoek wordt afgewezen.

Voorbeeld zinnen verlofaanvraag:

 • Beste meneer / mevrouw,
 • Dit is om u erop attent te maken dat ik om een aantal persoonlijke redenen naar mijn geboortestad moet afreizen om het een en ander op te lossen. 
 • Ik schrijf deze brief om u officieel te informeren over mijn afwezigheid op kantoor.
 • Ik wil graag verlof opnemen voor {{aantal}} dagen met ingang van {{datum}}.
 • Hierbij wil ik u erop attent te maken dat ik een reis met mijn gezin heb gepland naar {{bestemming}} voor {{doel}}.
 • De reis is gepland voor {{aantal}} dagen. 
 • Daarom informeer ik u officieel over mijn afwezigheid van {{datum}} voor {{aantal}} dagen.
 • In de tussentijd zal {{naam}} mijn verantwoordelijkheden tijdens mijn afwezigheid afhandelen.
 • Hij zal de wekelijkse rapporten aan u voorleggen tot ik terug ben. 
 • We hebben allemaal heel veel zin in de reis. Ik verzoek u mijn aanvraag te beschouwen als een officiële verlofaanvraag en mij verlof te verlenen voor {{anatal}} dagen, dat wil zeggen van {{datum}} tot {{datum}}. 
 • Ik hervat mijn werkzaamheden op {{datum}}.
 •  Ik zou mijn taken op {{datum}} hervatten nadat ik mijn familieproblemen heb opgelost. 
 • Ik houd u op de hoogte, als ik genoodzaakt ben mijn verlof te verlengen...
 • Indien u vragen heeft, neem dan gerust rechtstreeks contact met mij op. Ik kijk uit naar uw antwoord. 
 • Bij voorbaat dank.

In deze verlofaanvraagbrief staat een schriftelijk verzoek om verlof vanwege persoonlijke redenen. De korte brief biedt aan om vragen te beantwoorden terwijl de werknemer met verlof is en geeft een terugkeerdatum voor terugkeer naar het werk en trekt de aandacht van uw werkgevers. Het verzoek is opgesteld door professionals, intelligent gestructureerd en gemakkelijk te navigeren, dus het zal zeker aan uw behoeften voldoen. Bekijk direct dit template van een professioneel verlofverzoek!

Let op: deze sjabloon is alleen bedoeld als richtlijn. Download dit verlofverzoek-sjabloon om een ​​perfecte (en gepersonaliseerde) brief te schrijven, aangepast aan uw persoonlijke situatie. Past deze brief niet bij uw wensen, bekijk dan het volledige overzicht met verlof brief sjablonen.

Wij helpen u door deze verlofbrief te verstrekken die u tijd, kosten en moeite bespaart en u helpt bij het schrijven van uw eigen brief. Pas deze brief, die alleen bedoeld is als richtlijn, aan uw persoonlijke voorkeuren aan.

Download deze verlofverzoek brief template nu ter referentie en dien uw verzoek direct in.

Heeft u meer informatie nodig? AllBusinessTemplates.com biedt vele soorten juridische en zakelijke sjablonen op het gebied van IT, Milieu, Startups, Marketing, Verkoop, Inkoop, Recht, Notaris, Financiën, HR, Veiling, Logistiek, Transport, Onderhoudsdiensten, enz. Zoek gewoon op onze website en krijg direct toegang tot duizenden gratis en premium zakelijke documentsjablonen, formulieren, brieven, rapporten, plannen en cv's die worden gebruikt door professionals in uw branche. Alle zakelijke sjablonen zijn gemakkelijk te vinden, gemaakt door professionals, klaar voor gebruik, eenvoudig aan te passen en intuïtief.


DESCARGO DE RESPONSABILIDAD
Nada en este sitio se considerará asesoramiento legal y no se establece una relación abogado-cliente.


Deja una respuesta. Si tiene preguntas o comentarios, puede colocarlos a continuación.


default user img

Plantillas relacionadas


Plantillas más recientes


Temas más recientes


Lee mas