Toilet Schoonmaak Checklist


toilet schoonmaak checklist plantilla imagen principal
Haga clic en la imagen para ampliar

Guardar, completar los espacios en blanco, imprimir, listo!
Hoe houdt u de toilet faciliteiten wekelijks goed schoon met een toilet schoonmaak schema en checklist? Dit schoonmaakschema is intuïtief, gebruiksklaar, gemakkelijk aan te passen en op een slimme manier gestructureerd


Formatos de archivo disponibles:

.docx


Otros idiomas disponibles::

  • Este documento ha sido certificado por un profesionall
  • 100% personalizable


  
Calificación de la plantilla: 8

Malware en virus vrij: Norton safe website


Business Negocio Life Privado washroom checklist lista de control del baño toilet cleaning checklist lista de control de limpieza del inodoro toilet cleaning checklist matix Lista de verificación de limpieza de inodoros toilet cleaning activities register registro de actividades de aseo register toilet cleaning registrarse limpieza de inodoros example toilet cleaning checklist Ejemplo de lista de verificación de limpieza de inodoros toilet cleaning checklist sample muestra de lista de limpieza de aseo toilet cleaning checklist print limpieza de aseo lista de verificación imprimir toilet cleaning checklist table tabla de lista de limpieza de aseo facility managemant Gestión de instalaciones facility management Gestión de instalaciones washroom cleaning checklist Lista de verificación de limpieza de baños sanitairy checklist lista de verificación sanitaria sanitary checklist lista de verificación sanitaria public restroom cleaning checklist Lista de verificación de limpieza de baños públicos housekeeping checklist lista de control de limpieza daily toilet cleaning checklist excel monthly toilet cleaning checklist xls weekly restroom cleaning log toilet cleaning checklist holder kitchen cleaning checklist checklist for office cleaning diep schone openbare toiletchecklist badkamer schoonmakend logboek badkamer schoonmaakschema commerciële toilet schoonmakende procedures openbare badkamers schoonmaken checklist dagelijkse toiletreiniging excel openbare toiletreinigingsprocedure checklist schoonmaken badkamer restaurant toilet schoonmaak checklist sjabloon checklist schoonmaken badkamer badkamer schoonmakende sop openbare badkamers schoonmaken controlelijst wekelijkse checklist schoonmaken badkamer openbare toilet schoonmaak schema toilet schoonmakende checklist openbare toiletten schoonmaak checklist commerciele toilet schoonmaak controlelijst openbare toiletreinigingsprocedures faciliteiten schoonmaken controlelijst restaurant badkamer openbare toilet schoonmaak controlelijst grondige schoonmaak toilet checklist

Hoe houdt u de toilet faciliteiten wekelijks goed schoon met een toilet schoonmaak schema en checklist? Bent u op zoek naar een structurele oplossing om de openbare toiletten schoon te houden, download dan nu deze gratis aftekenlijst voor toiletreiniging template en begin met het delegeren van de taken aan uw medewerkers!

We bieden een reinigingsschema aan waarmee u ervoor kunt zorgen dat het toilet schoon blijft, wat erg belangrijk is. Dit sjabloon voor het toiletreinigingsschema is gratis beschikbaar en is eenvoudig te downloaden als structurele oplossing. Deze gebruiksvriendelijke checklist voor toiletreiniging zal helpt u bij het managen van uw schoonmaakpersoneel Deze checklist voor het schoonmaken van toiletten laat duidelijk zien wat wanneer schoongemaakt moet worden. Er zijn duidelijke inspectiemomenten voor de supervisor om autoriteit te tonen. Het schoonmaakpersoneel moet elke rij aftekenen en aangeven welk item is schoongemaakt of is opgeslagen.

De volgende stappen zijn van belang voor het goed schoonmaken van uw toiletruimtes:

1. Afzetting schoonmaak ruimtes: Voor commerciële openbare toiletten is het belangrijk om de ingang te blokkeren, of in ieder geval 'natte vloerborden' op te hangen. Zorg ervoor dat u de bewegwijzering op de natte vloer, in het openbaar toilet en bij de ingang plaatst en iedereen op de hoogte brengt dat de vloer glad is.

2. Stof, veeg en leeg de vuilnisbakken: zorg ervoor dat u alle armaturen, werkbladen, uitlaten, openingen, enz. schoon laat maken en doe er nieuwe vuilniszakken in.

3. Controleer alle wegwerpartikelen: Vul indien nodig de papieren handdoeken, maandverband, zeep- en toiletpapierdispensers bij zodat gebruikers toegang hebben tot de hygiëne- en sanitaire producten.

4. Reinig urinoirs en toiletten: voor het beste resultaat behandelt u de toiletpotten en de binnenkant van de urinoirs eerst voor (bijvoorbeeld met heet water) en laat u de reiniger één tot twee minuten intrekken. Zorg ervoor dat u alle toiletten en urinoirs grondig schoonmaakt, zowel van binnen als van buiten.

5. Maak oppervlaktes, gootstenen en spiegels schoon: er mogen geen vlekken, vette vingerafdrukken, watervlekken, zeepresten of andere zaken achterblijven als u klaar bent.

6. Reinig muren en armaturen: veeg de muren, deuren, knoppen, scheidingswanden voor openbare toiletten en andere armaturen schoon.

7. Dweil de vloeren: werk met een natte dweil vanaf de achterkant van het toilet naar de deur. Laat de vloer volledig drogen voordat u het toilet voor gasten opent om ongewenst letsel te voorkomen.

Nu u alle stappen kent om een ​​openbaar toilet op een professionele manier schoon te maken, gebruik dan deze checklist voor het schoonmaken van openbare toiletten om de structuur te implementeren dat al deze noodzakelijke stappen wekelijks worden uitgevoerd en wekelijks worden gecontroleerd. Zo houdt u uw openbare toilet of privé-toiletten absoluut schoon. Door een succesvolle implementatie kunt u zien dat uw faciliteit vrij blijft van ziektekiemen, modder en bacteriën. Volg dit reguliere schoonmaakschema voor toiletten om uw openbare toiletten brandschoon en schoon te houden.

Dit schoonmaakschema is intuïtief, gebruiksklaar, gemakkelijk aan te passen en op een slimme manier gestructureerd, wat u zal helpen om de schoonmaakactiviteiten te structureren en te zorgen voor een regelmatige en goede reiniging op een geordende manier. Gebruik het voor het noteren van notities, details over het tijdschema, welke onderdelen schoongemaakt moeten worden en door wie.

Deze checklist voor het schoonmaken van toiletten helpt u bij het beheren van uw schoonmaakpersoneel. Ze bevatten ook duidelijke inspectiemomenten voor de supervisor om een ​​gevoel van autoriteit te tonen. Schoonmaakpersoneel moet elke rij aftekenen en aangeven welk item is schoongemaakt of is opgeslagen. 

Van opmerkingen over onderhoudswerkzaamheden en het noteren van de details met betrekking tot de tijdstippen en dagen waarop specifieke onderdelen zouden worden schoongemaakt, dit is de beste sjabloon voor het schoonmaken van de sanitaire ruimten en is een must voor iedereen. U kunt deze aantrekkelijke en nuttige sjabloon voor het schoonmaken van sanitaire ruimten als leidraad nemen tijdens het schoonmaken en de notities van voorgaande schoonmakers gemakkelijk opvolgen.


DESCARGO DE RESPONSABILIDAD
Nada en este sitio se considerará asesoramiento legal y no se establece una relación abogado-cliente.


Deja una respuesta. Si tiene preguntas o comentarios, puede colocarlos a continuación.


default user img

Plantillas relacionadas


Plantillas más recientes


Temas más recientes


Lee mas