Chinees nieuw jaar hond presentatie


plantilla imagen principal
Haga clic en la imagen para ampliar / Haga clic en el botón de abajo para ver más imágenes

Guardar, completar los espacios en blanco, imprimir, listo!
Bent u geboren in het Chinese jaar van de hond? Download deze poster van de zodiac hond direct!


Formatos de archivo disponibles:

.pptx


 • Este documento ha sido certificado por un profesionall
 • 100% personalizable


  
Calificación de la plantilla: 7

Malware en virus vrij: Norton safe website


Life Privado china China dog perro Chinese New Year Año Nuevo Chino PowerPoint 2018 china new year año nuevo de china chinees nieuwjaar Chineses Nieuwjaar ppt pptx simple powerpoint templates powerpoint template best ppt templates free download professional powerpoint templates free download

Bent u geboren in het Chinese jaar van de hond? Dan moet u zich vast afvragen welke karakter eigenschappen bij u horen volgens de Chinese zodiac bij uw sterretype: hond? Download deze gratis poster over de Chinese dierenriem voor de hond en wat daar zo typerend voor is!

Wij bieden een prachtig uitziendend 2018 Jaar van de Hond (Dog) A3 postersjabloon aan die u gemakkelijk kunt aanpassen naar uw wens. Deze powerpoint-sjabloon heeft twee verschillende slides:

De eerste slide toont de specifieke kenmerken die van toepassing zijn op hen die geboren zijn in het jaar van de Hond. De tweede poster toont alleen het beeld en de tag: "2018 jaar van de hond".

Chinees Nieuwjaar (of "Lentefestival" in het moderne vasteland van China) is het belangrijkste traditionele festival van China en wordt gevierd aan het begin van de traditionele lunisolaire Chinese kalender, die bestaat uit zowel Gregoriaanse als maan-zonnekalendersystemen. Jaar begint op elk moment tussen eind januari en half februari.

Wanneer begint het Chinese Nieuwjaar in 2018?

In 2018 begint Chinees Nieuwjaar op vrijdag 16 februari 2018 (16/2/2018). Volgens de Chinese zodiac, die een cyclus is van in totaal 12 verschillende dieren kent, zal 2018 voornamelijk in het teken staan van het jaar van de hond. Zoals bij elk Chinees dierenriemjaar, begint op 16 februari 2018, wat wordt gezien als dé Chinese nieuwjaarsdag, het jaar van de hond. Alle kinderen die geboren zijn op of na 16 februari 2018, worden beschouwd als sterrebeeld: Hond.

De hond is het elfde dier, in de 12-jarige cyclus, van het Chinese sterrenbeeld. De jaren van de hond omvatten 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018, 2030, 2042 enzovoort. De grootste pech is voor de mensen die zijn geboren in voorgaande jaren van de Hond. China's Lente Festival feestdag begint op het Chinese Nieuwjaar en duurt 7 dagen.
Mensen in het Jaar van de Hond zijn meestal onafhankelijk, oprecht, loyaal en beslissend volgens de Chinese dierenriemanalyse, ze zijn niet bang voor moeilijkheden in het dagelijks leven, deze stralende kenmerken zorgen ervoor dat ze een harmonieuze relatie hebben met mensen om hen heen.

Sterke kanten van de hond:

 • dapper
 • knap
 • loyaal
 • verantwoordelijk
 • knap
 • moedig
 • levendig

Kern zwaktes van de Hond:

 • emotioneel
 • gevoelig
 • conservatief
 • koppig

De hond wordt gezien als de beste vriend van de mens. Het dier dat het beste de geest van de mens kan begrijpen en zijn meester gehoorzaamt, ongeacht of hij of zij rijk is of niet. De Chinezen beschouwen het als een belangrijk dier. Als een hond binnenshuis woont, symboliseert het de komst van het geluk. De onoverwinnelijke God verlangt in de Chinese legende gebruikte een loyale wolfshond om hem te helpen monsters te vangen.

Door gebruik te maken van onze speciale Chinees nieuwjaar templates garandeert u plezier te hebben en tijd noch moeite te besparen. 

Download deze gratis Chinees Nieuwjaar Powerpoint-presentatie (PPT) -poster over het Chinese dierenriemdier direct!DESCARGO DE RESPONSABILIDAD
Nada en este sitio se considerará asesoramiento legal y no se establece una relación abogado-cliente.


Deja una respuesta. Si tiene preguntas o comentarios, puede colocarlos a continuación.


default user img

Plantillas relacionadas


Plantillas más recientes


Temas más recientes


Lee mas