Referentiebrief


referentiebrief plantilla imagen principal
Haga clic en la imagen para ampliar / Haga clic en el botón de abajo para ver más imágenes

Guardar, completar los espacios en blanco, imprimir, listo!
Hoe schrijft u een professionele referentiebrief voor een manager, collega of student? Wat maakt een goede referentie- of aanbevelingsbrief? Download deze model brieven direct.


Formatos de archivo disponibles:

.docx


Otros idiomas disponibles::

 • Este documento ha sido certificado por un profesionall
 • 100% personalizable


  
Calificación de la plantilla: 7

Malware en virus vrij: Norton safe website


Business Negocio HR RH student estudiante work trabajo Letter carta character reference letter letra de referencia del personaje reference letter carta de referencia letters letras Reference Referencia Recommendation Recomendación Skills Habilidades reference letter sample muestra de carta de referencia student reference letter carta de referencia del estudiante sollicitatiebrief recommendation letter guide guía de cartas de recomendación School Reference Letter Carta de referencia de la escuela Academic Recommendation Letter Sample Recomendación Académica Carta Ejemplo Reference Letter Example Ejemplo de carta de referencia Example Of Reference Letter Ejemplo de carta de referencia recommendation letter for student from teacher carta de recomendacion para estudiante de profesor verwijzingsbrief aanbeveling self recommendation letter sample referentiebrief voor studenten sjabloon voor referentiebrief voor studenten schoolreferentiebrief karakter referentie letter voorbeeld van een referentiebrief voorbeeld van een zelfaanbevelingsbrief aanbevelingsbrief voor student van leraar voorbeeld academische aanbevelingsbrief

Hoe schrijft u een professionele referentiebrief voor een manager, collega of student?

Een aanbevelingsbrief of referentiebrief wordt vaak verzonden door de huidige of vorige manager, supervisor, professor, collega, peer of persoonlijk contact die de kennis, vaardigheden of bekwaamheden die u bezit, kan beschrijven. Bij het zoeken naar werk is een huidige of vorige werkgever of direct leidinggevende de beste referentie. Het is ook acceptabel om een ​​directe leidinggevende op te nemen uit onbetaald werk, zoals een practicum of een vrijwilligersfunctie. Bij het aanvragen van een graduate of professionele school zijn personen die commentaar kunnen leveren op uw academische prestaties, zoals een professor, of een professional die actief is in het veld dat u wilt betreden, uitstekende keuzes. 

Persoonlijke en/of professionele kennissen, bijvoorbeeld een hooggeplaatst lid van de gemeenschap of een professional met een goede reputatie die u persoonlijk kent, zijn ook acceptabel. We bieden deze voorbeeldreferentiebrieven om u te helpen uw manier van werken te professionaliseren. Onze zakelijke en juridische sjablonen worden regelmatig gescreend en gebruikt door professionals. Als tijd of kwaliteit van essentieel belang is, kan deze kant-en-klare sjabloon u helpen tijd te besparen en u te concentreren op de onderwerpen die er echt toe doen!

We bieden deze aanbevelingsbrief voor studenten aan om de manier waarop u werkt te professionaliseren. Onze zakelijke en juridische sjablonen worden regelmatig gescreend en gebruikt door professionals. Als tijd of kwaliteit van essentieel belang is, kan deze kant-en-klare aanbevelingsbrief u helpen tijd te besparen en u te concentreren op het maken van een perfecte brief.

Voorbeelden aanbevelingsbrieven:

Geachte heer/mevrouw,
Ik ben verheugd een aanbevelingsbrief te schrijven voor {{Naam}} die zich aanmeldt voor uw residentieprogramma voor {{studie}}. {{Naam}} nam deel aan ons keuzeprogramma voor de {[studie programma]} van {{Departement}}. Tijdens het {{Studie}} keuzevak werkte {{Naam}} nauw samen met het academische team dat bestaat uit het {{beschrijving werknemers}}.
Het team van {{Organization}} zorgt voor meer dan {{omschrijving}} per jaar. Tijdens dit keuzevak werkte ze in de ambulante setting in een consortium van {{Organizaties}} die voornamelijk achtergestelde {{omschrijving}} met diverse multi-culturele achtergronden hielp. In deze setting werkte {{Naam}} samen met het team om te voorzien in de behoeften van {{beschrijving}}.
{{Naam}} was een zeer gemotiveerde en hardwerkende student en aan het einde van de rotatie vervulde hij de rol van eerstejaars resident. Ze werkte buitengewoon succesvol met de {[beschrijvin............wordt geconfronteerd. Samenvattend raad ik {{Naam}} ten zeerste aan voor een residency-training in de geneeskunde van {{department}}. Ik denk dat ze een uitstekende positieve bijdrage zal leveren aan welk residentieprogramma dan ook om haar te werven.
Als u vragen heeft, neem dan gerust rechtstreeks contact met mij op. Ik kijk uit naar uw antwoord. Bedankt voor alles.
-
Ik ben zeer verheugd de {{naam}} naar uw universiteit te verwijzen. Hij is een professional met sterke communicatieve en onderzoek vaardigheden en karakter. Hij heeft echt uitgeblonken op het gebied van academici en in neven-curriculaire activiteiten. 
Hij heeft uitzonderlijke vaardigheden om met iedereen om te gaan. Hij heeft onze school vertegenwoordigd in vele competities op districts-, staats- of nationaal niveau, of het nu op het gebied van natuurkunde, scheikunde, biologie, wiskunde, sport of wat dan ook is.
Hij is een buitengewoon getalenteerde student van zijn eigen soort, die uitblinkt op alle terreinen van het leven. Ik hoop dat hij een uitzonderlijke student aan uw universiteit zal blijken te zijn en zal bewijzen dat hij de meest waardevolle student is die aan uw universiteit werkt.
Als u vragen heeft, neem dan gerust rechtstreeks contact met mij op. Ik kijk uit naar uw antwoord. Bedankt voor alles.

Wat maakt een goede referentie- of aanbevelingsbrief?

Een sterke aanbevelingsbrief of referentiebrief dient aan de volgende eigenschappen te voldoen:

 • Enthousiast! Ben doortastend over het karakter en de persoonlijkheid van de aanbevolen persoon;
 • Geef beschrijvingen van uw bijdragen aan de werk-/academische omgeving met betrekking tot op tijd voltooide taken of uw sterke punten;
 • Gebruik altijd actiewerkwoorden om de prestaties, vaardigheden en sterke punten te beschrijven; Een actieve  houding van de persoon maakt hem of haar interessanter, een passieve toon kan aangeven dat er gebeurtenissen zijn gebeurd met of zonder uw actieve betrokkenheid;
 • Leg uit hoe u de vereiste verantwoordelijkheden hebt uitgevoerd, en daarom is het goed om enkele aansprekende anekdotes te bestuderen;
 • Indien mogelijk, een verklaring waarin wordt aangegeven dat mensen u opnieuw in dienst nemen of met u samenwerken aan een ander project;
 • Gestructureerd en geschreven om de sterke punten van de persoon te benadrukken;
 • Meteen duidelijk over het doel en de functie die de persoon zoekt;
 • Gebruik van gemeenschappelijke zakelijke brief formaat;
 • Geen exacte woorden/zinnen uit voorbeeldbrieven kopiëren zonder de context te controleren;
 • Gebruikt de juiste naam van de universiteit of organisatie;
 • Gebruik actiewerkwoorden om uw prestaties, vaardigheden en sterke punten te beschrijven;
 • Het gebruik van de actieve toon geeft aan dat u taken hebt voltooid en gewenst gedrag hebt vertoond. 
 • Hoe u de verantwoordelijkheden hebt uitgevoerd die vereist zijn voor de functie of rol. Een gloeiende referentiebrief zal aangeven hoe u de verwachtingen in uw functie/rol hebt overtroffen, ook al is het maar op één gebied.
 • Beschrijvingen van uw bijdragen aan de werk-/academische omgeving, of de werkgewoonten, zoals op tijd voltooide van taken, persoonlijke sterke punten, collegialiteit;
 • Kort, bij voorkeur één of pagina's lang;
 • Schoon, foutloos en gemakkelijk te lezen;
 • Contactgegevens inclusief zijn of haar volledige naam, toepasselijke titel, adres, telefoonnummer en/of e-mailadres;
 • Breidt uit op hun cv; herhaal het niet ook letterlijk in uw referentiebrief.

Het gebruik van deze voorbeeld referentiebrief geeft u een professioneel model dat uw succes vergroot. Aanbevelingen schrijven was nog nooit zo eenvoudig! Het wordt geleverd in Microsoft Office-formaat en Google Docs formaat en kan worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften.

Download direct deze professionele Aanbevelingsbrief en doe er direct uw voordeel meel!


DESCARGO DE RESPONSABILIDAD
Nada en este sitio se considerará asesoramiento legal y no se establece una relación abogado-cliente.


Deja una respuesta. Si tiene preguntas o comentarios, puede colocarlos a continuación.


default user img

Plantillas relacionadas


Plantillas más recientes


Temas más recientes


Lee mas