Academische Referentiebrief


academische referentiebrief plantilla imagen principal
Haga clic en la imagen para ampliar / Haga clic en el botón de abajo para ver más imágenes

Guardar, completar los espacios en blanco, imprimir, listo!
Hoe schrijft u een aanbeveling voor een academische positie? Bekijk direct deze modelbrief voor een professionele academische referentiebrief direct!


Formatos de archivo disponibles:

.docx


  • Este documento ha sido certificado por un profesionall
  • 100% personalizable


  
Calificación de la plantilla: 8

Malware en virus vrij: Norton safe website


Business Negocio Education Educación school colegio university Universidad cover letter carta de presentación Research Investigación internship internado letter of resignation Carta de renuncia Will Será letters letras Recommendation Recomendación Recommendation Letter From Professor For Job Carta de recomendación del profesor para el trabajo Academic Recommendation Letter Carta de recomendación académica Recommendation Letter Template In PDF Plantilla de carta de recomendación en PDF Recommendation Letter Templates In Plantillas de cartas de recomendación en Suzie Anywhere En cualquier sitio Academic Recommendation Letter Sample Recomendación Académica Carta Ejemplo Academic Recommendation Letter Example Ejemplo de carta de recomendación académica letter of recommen letter of thanks recommendation letter for graduate student academic reference letter for masters carta de referencia académica para maestrías recommendation letter university admission recommendation letter graduate school professor who can write academic letter of recommendation recommendation graduate school from professor letter recommendation professor master degree write academic letter of recommendation recommendation letter for university admission

Hoe schrijft u een aanbeveling voor een academische positieBekijk direct deze modelbrief voor een professionele academische referentiebrief direct!

Waardevolle prestaties, werk en inspanning verdienen het om beloond te worden! Als u een academische referentiebrief wilt sturen voor een collega-academische collega, student, raden we u aan dit voorbeeld van een academische referentiebrief te bekijken. Dit voorbeeld van een academische referentiebrief zal zeker de aandacht van uw ontvanger trekken! In plaats daarvan bieden we dit gestandaardiseerde sjabloon voor academische referentiebrieven met tekst en opmaak als uitgangspunt om uw manier van werken te professionaliseren. Onze sjablonen voor privé-, zakelijke en juridische documenten worden regelmatig gescreend door professionals. Als tijd of kwaliteit van essentieel belang is, kan deze kant-en-klare sjabloon u helpen tijd te besparen en u te concentreren op de onderwerpen die er echt toe doen!

Een gemakkelijke manier om te beginnen met het invullen van uw brief, is door dit sjabloon voor academische referentiebrief nu te downloaden. We ondersteunen u en uw bedrijf door deze Academisch Referentiebrief sjabloon te verstrekken. Maak hiermee een ​​perfecte aanbeveling kunt afgeven! Dit bespaart u tijd, kosten en moeite en helpt u nieuw talent op de juiste plaats te krijgen.

Concept referentiebrief:

Beste {{naam ontvanger}}.,
Het is mij een voorrecht om {{naam}} aan te bevelen voor een stage in {{locatie}} via het {{academisch programma naam}}-programma.
Ik ontmoette {{naam}} bijna een jaar geleden voor het eerst toen ik instructeur was van een professionele financiële cursus. {{Hij/Zij}} viel op in de klas, wat geen geringe prestatie is, want ik had … studenten dat semester. Nogmaals, ik ben blij dat {{hij/zij}} dit semester weer deelneemt aan een andere Financiële Cursus. Ik ben onder de indruk van {{zijn/haar}} academische nieuwsgierigheid.
Mijn cursussen zijn uitdagend en {{naam}} is altijd in staat om die uitdaging aan te gaan of te overtreffen. {{Hij/Zij}} is een van mijn beste leerlingen en het is een waar genoegen om {{hem/haar}} in de klas te hebben. {{Hij/Zij}} maakt dat de cursus ook voor mij een uitdaging is door altijd verder te willen gaan dan de grenzen van het lesmateriaal en het klaslokaal.
Ik twijfel niet aan de sterke wens van {{naam}} om deel te nemen en uit te blinken binnen uw aanbod. Haar minor in {{taal}} en bijna zeven jaar {{taal}} taalstudie zullen haar in staat stellen om snel van start te gaan en professioneel over te komen bij klanten en collega's. Ik heb {{zijn/haar}} vaardigheden waargenomen bij het netwerken met {{zijn/haar}} collega's en in de klas. Deze zullen {{hem/haar}} goed van pas komen omdat deze een onmiddellijke productieve troef zijn tijdens {{zijn/haar}} stage.
Ik ben er sterk van overtuigd dat {{naam}} een dynamische bijdrage zal leveren aan uw programma. {{hij/zij}} zou een uitstekende vertegenwoordiger zijn van het beste dat {{naam}} Universiteit te bieden heeft.
Aarzel niet om contact op te nemen met mij op via {{Email}} of {{Telefoonnummer}}, indien u nog vragen heeft.
Hoogachtend,

Academische programma's vereisen dat aanvragers twee aanbevelingsbrieven verstrekken bij een stageaanvraag. Instellingen, zoals universiteiten, geven er de voorkeur aan dat studenten 1) één aanbeveling tonen van een academische referentie zoals een professor of schoolbestuurder, en 2) één aanbeveling van een huidige of vorige werkgever. Als u niet eerder in dienst bent geweest, kunt u een aanbevelingsbrief krijgen van een vrijwillige supervisor of een tweede academische aanbeveling geven.

Academische aanbeveling
Uw academische aanbevelingsbrief moet opmerkingen bevatten over uw klasprestaties, uw intellectuele capaciteiten en uw potentieel om een ​​succesvolle stagiair te zijn. Idealiter zou u een professor willen vragen met wie u recentelijk succesvol hebt gewerkt en die uw academische ontwikkeling kent, hetzij via
interacties in de klas, gesprekken buiten de klas of een onderzoeksproject dat u hebt voltooid.

Sommige professoren zijn bereid aanbevelingen te schrijven voor studenten die uitstekend werk hebben geleverd in een grote collegeklas, zelfs als er weinig persoonlijke interactie is geweest. Als u solliciteert naar een stage waarvoor kennis van een vreemde taal vereist is, laat dan een professor een brief schrijven waarin hij uw taalniveau bevestigt en commentaar geeft op uw potentieel om de taal in een professionele omgeving te gebruiken.

Professionele aanbeveling
Uw professionele aanbeveling moet afkomstig zijn van een voormalige werkgever of iemand die supervisor is geweest voor een vrijwilligersproject waaraan u hebt deelgenomen. Indien mogelijk, wilt u iemand kiezen die u al een tijdje kent en bekend is met uw capaciteiten, vaardigheden en verschillende aspecten van uw persoonlijkheid, die kunnen bijdragen aan een toekomstige internationale stageplaatsing.

Zo'n verzoek doen en het schrijven van een effectieve aanbeveling kost tijd en moeite, maar de meeste professoren en mentoren doen dit graag voor goed presterende en gemotiveerde studenten/medewerkers. Het is belangrijk om uw verzoek ruim van tevoren in te dienen, ten minste drie of vier weken voor de deadline. Indien mogelijk persoonlijk. Bezoek uw hoogleraar of voormalig werkgever tijdens kantooruren of op afspraak. Dit creëert een kans voor deze persoon om u beter te leren kennen en geeft tijd voor vragen die kunnen helpen bij het schrijven van de aanbeveling. Bovendien zal het voor uw professor gemakkelijker zijn om eerdere interacties met u te herinneren als u hem persoonlijk ziet.

Vertel deze persoon over het stageprogramma, waarom u solliciteert en wat u hoopt te leren. Leg vervolgens uit dat er twee aanbevelingsbrieven nodig zijn en dat u zich afvroeg of deze persoon u zou kunnen aanbevelen voor het programma.

Enkele manieren om uw verzoek te formuleren zijn:

'Heeft u het gevoel dat u me goed genoeg kent om een ​​aanbeveling voor me te schrijven?'
"Denkt u dat ik een goede kandidaat zou zijn voor dit programma en zo ja, zou u dan bereid zijn om een ​​aanbeveling te schrijven?"
"Ik solliciteer voor een internationale stageplaats en denk dat ze geïnteresseerd zullen zijn in (bijvoorbeeld: mijn prestaties in uw klas, het onderzoek dat ik heb gedaan). Zou u een aanbeveling voor mij willen schrijven?"

Als iemand heeft ingestemd om u te helpen, maak het werk dan gemakkelijker door hem of haar aan te bieden om hem of haar informatie te e-mailen over het internationale stageprogramma en waarom u solliciteert. U kunt een korte beschrijving geven van het programma en een paper of examen dat u hebt geschreven voor de cursus van de instructeur (bij voorkeur de kopie die u met opmerkingen hebt gekregen), of een kort cv van één pagina.

Als de deadline nadert, stuurt u de persoon die uw aanbeveling schrijft een beleefde herinnering. Stuur daarna een kort bedankje. Houd deze persoon op de hoogte van de vorderingen. Zodra iemand een aanbevelingsbrief voor u heeft geschreven, zal hij/zij over het algemeen bereid zijn om de brief in de toekomst aan te passen en bij te werken voor andere doeleinden. Het is altijd een goed idee om een ​​kopie van deze brief op een veilige plaats te bewaren voor toekomstig gebruik.

Als uw verzoek wordt afgewezen
Misschien kent hij/zij u niet goed genoeg; uw academische prestaties in zijn/haar klas waren niet sterk genoeg, of u hebt niet voldoende tijd gegeven. Maak u geen zorgen, dit is niet het einde van de wereld. Het betekent alleen dat u het aan iemand anders moet vragen. In sommige gevallen is iemand die weigert een aanbeveling te schrijven misschien bereid om suggesties te doen om anderen te identificeren die meer geschikt voor u zouden zijn.

Het is altijd verstandig om aanbevelingsbrieven te verzamelen van supervisors van alle professionele of vrijwilligersfuncties die u bekleed heeft. Nadat u uw internationale stage hebt afgerond, is dit een nieuwe kans om uw supervisor om een ​​aanbevelingsbrief te vragen die kan worden gebruikt om uw kandidatuur voor toekomstige sollicitaties te verbeteren.

Het gebruik van deze documentsjabloon garandeert dat u tijd, kosten en moeite bespaart! Het wordt geleverd in Microsoft Office-formaat en kan worden aangepast aan uw persoonlijke behoeften. Een gemakkelijke manier om te beginnen met het invullen van uw document, is door deze sjabloon voor een academische aanbevelingsbrief nu te downloaden!

Deze aanbevelingsbrief voor academische coördinatoren trekt gegarandeert de aandacht van de lezer. De brief templates zijn gemaakt door HR-professionals, zijn professioneel gestructureerd en gemakkelijk te navigeren.

Bekijk direct deze aanbevelingsbrief voor een professionele referentie voor een academische positie direct!


DESCARGO DE RESPONSABILIDAD
Nada en este sitio se considerará asesoramiento legal y no se establece una relación abogado-cliente.


Deja una respuesta. Si tiene preguntas o comentarios, puede colocarlos a continuación.


default user img

Plantillas relacionadas


Plantillas más recientes


Temas más recientes


Lee mas