Visgraat Diagram MS Word


plantilla imagen principal
Haga clic en la imagen para ampliar

Guardar, completar los espacios en blanco, imprimir, listo!
Hoe maakt u gemakkelijk een visgraat oorzaak-gevolg analyze in Word? Download direct deze professionele Visgraatdiagram template!


Formatos de archivo disponibles:

.docx


 • Este documento ha sido certificado por un profesionall
 • 100% personalizable


  
Calificación de la plantilla: 7

Malware en virus vrij: Norton safe website


Business Negocio Finance Financiar Life Privado Education Educación strategy estrategia fishbone diagram model in ms word Modelo de diagrama de espina de pescado en la palabra ms free printable fishbone diagram diagrama de espina de pez imprimible gratis example fishbone diagram diagrama de espina de pescado de ejemplo free fishbone diagram diagrama de espina de pez gratis fishbone espina fish bone diagram diagrama de espina de pescado fish bone figure figura de hueso de pescado fish bone table mesa de espina de pescado timeline línea de tiempo Root Cause Analysis Análisis de la causa raíz ishikawa diagram diagrama ishikawa herringbone diagram diagrama de espina de pescado ishikawa diagram template ishikawa excel diagram ishikawa excel diagram template use of ishikawa diagram ishikawa diagram is also known as fishbone analysis cause and effect diagram example cause effect diagram example cause effect diagram fishbone diagram pdf fishbone diagram template excel fishbone diagram cause and effect cause and effect analysis analysis template analysis method excel template analysis excel template analysis method excel herringbone fishbone analysis ishikawa fishbone analysis kaoru ishikawa timeline diagram diagrama de línea de tiempo timeline example ejemplo de línea de tiempo ishikawa diagramsjabloon ishikawa excel diagramsjabloon gebruik van ishikawa diagram ishikawa diagram is ook bekend als visgraat analyse voorbeeld van oorzaak en gevolg diagram voorbeeld van oorzaak gevolgdiagram oorzaak gevolg diagram visgraatdiagram pdf visgraatdiagramsjabloon excel visgraatdiagram oorzaak en gevolg visgraatdiagram analyse van de oorzaak oorzaak en gevolg analyse analyse sjabloon analysemethode excel sjabloon analyse excel sjabloon analysemethode excel visgraat visgraat analyse ishikawa visgraatanalyse tijdlijn tijdlijndiagram tijdlijn voorbeeld

Hoe maakt u gemakkelijk een visgraat oorzaak-gevolg analyze in Word? Download direct deze professionele Visgraatdiagram template!


Een Ishikawa-diagram (ook bekend als Fishbone-diagram, visgraatdiagram, Cause-Effect-diagram) is een overzicht dat de oorzaken van een effect of gebeurtenis visualiseert en wordt vaak gebruikt in productie en productontwikkeling. De naam Fishbone-diagram is gegeven vanwege zijn vorm die met weinig fantasie lijkt op de doorsnede van een vissenskelet. Dit stelt de ontwerpers of managers in staat om de verschillende activiteiten die in een proces worden ondernomen te schetsen, visualiseert waar zich problemen met de kwaliteitscontrole (QC) kunnen voordoen en bepaalt welke middelen op specifieke momenten tijdens de ontwikkeling nodig zijn.


Ishikawa-diagrammen werden populair in de jaren zestig door Kaoru Ishikawa. Hij wordt beschouwd als de pionier van kwaliteitsmanagementprocessen op de Kawasaki-scheepswerven en werd een van de grondleggers van het moderne management zoals we dat nu kennen. Het basisconcept van oorzaak-en-gevolganalyse werd echter voor het eerst gebruikt in de jaren 1920, beschouwd als een van de zeven basisinstrumenten om kwaliteitscontrole uit te voeren.

Voordelen van het werken met Visgraatdiagram:

 • Identificeert snel meerdere keren de hoofdoorzaak in dezelfde of een andere causale boom.
 • Zeer visueel brainstorminstrument, leidt tot synergie van de brainstormgroep die verdere voorbeelden van grondoorzaken kan detecteren.
 • Maakt het mogelijk om in 1 overzicht alle relevante oorzaken tegelijk te zien.
 • Perfecte visualisatietool om samenvattingen te presenteren voor het topmanagement en belanghebbenden voor het presenteren van problemen.

Nadelen van Visgraatdiagram;

 • Onderlinge relaties tussen oorzaken zijn niet gemakkelijk te identificeren.
 • Er kan geen gewicht worden toegekend aan complexe defecten/problemen die veel van de oorzaak kunnen verklaren. Dit is lastig visueel overzichtelijk weer te geven.

Adequate communicatie is essentieel in projecten, om waarheidsgetrouwe en accurate informatie-uitwisseling te hebben om ervoor te zorgen dat programmamanagers of projectmanagers in staat zijn om rationeel en correct beslissingen te nemen. Voor die individuen, die de grootste impact hebben, hebben, wat wij noemen, een "high-performance mindset" en werken altijd met heldere en professionele projectmanagement templates om hun doelen sneller te bereiken!

De visgraatdiagram diagram staat ook bekend als:

 • Ishikawa visgraatdiagram;
 • Oorzaak-en-gevolgdiagram;
 • Fishikawa-diagram;
 • Oorzaakanalyse;
 • Oorzaak-gevolg analyse;

Het Ishikawa-diagram wordt vaak gebruikt voor productontwerpdoeleinden of het voorkomen van kwaliteitsgebreken om mogelijke factoren te identificeren die een algemeen effect veroorzaken. Elke oorzaak of reden voor onvolmaaktheid is een bron van variatie. Oorzaken worden meestal gegroepeerd in hoofdcategorieën om deze bronnen van variatie te identificeren en te classificeren. Het zal u helpen uw doelen te bereiken door het belangrijke doel en de ondersteunende doelen te visualiseren.

Voel u vrij om deze Visgraat-template te downloaden, die garandeert dat u tijd, kosten en moeite bespaart en u in staat stelt om het volgende niveau van succes in uw project, werk en bedrijf te bereiken! Deze visgraatdiagram helpt u om het volgende niveau van succes in uw werk en bedrijf te bereiken. Bekijk direct dit template voor een professioneel Visgraatdiagram! Het gebruik van onze zakelijke sjablonen garandeert dat u tijd, kosten en inspanningen bespaart en helpt u het volgende niveau van succes te bereiken in uw opleiding, werk en bedrijf!


Download nu deze Ishikawa-diagram Word template en begin met het maken van uw eigen oorzaak-gevolganalyse.DESCARGO DE RESPONSABILIDAD
Nada en este sitio se considerará asesoramiento legal y no se establece una relación abogado-cliente.


Deja una respuesta. Si tiene preguntas o comentarios, puede colocarlos a continuación.


default user img

Plantillas relacionadas


Plantillas más recientes


Temas más recientes


Lee mas