Bedankbrief aan werknemer voor tonen leiderschap


Hauptschablonenbild
Cliquez sur l'image pour zoomer / Cliquez sur le bouton ci-dessous pour voir plus d'images

Enregistrer, Remplir les champs vides, Imprimer, Terminer!
Hoe schrijft u een nette bedankbrief aan een medewerker die een zeer goede prestatie heeft neergezet? Download dit voorbeeld van een bedankbrief werknemer om uw


Formats de fichiers gratuits disponibles:

.docx


  • Ce document a été certifié par un professionnel
  • 100% personnalisable


  
Évaluation du modèle: 7

Aucun Malware/Virus trouvé, scanné par: Norton safe website


Business Entreprise HR RH Welcome thank you note wedding Bienvenue merci note mariage Letter lettre sample échantillon thank you letter lettre de remerciement thank you message message de remerciement thank you messages messages de remerciement employee thank you message message de remerciement employé example employee thank you message exemple employé merci message thank you letter staff for support thank you letter project completion thank you letter staff for hard work appreciation letter to employee thanks for outstanding performance thank you email to team members bedankt briefpersoneel voor ondersteuning bedankt personeel voor hard werken bedankt brief medewerker uitstekende prestaties waarderingbrief uitstekende prestaties werknemer bedankt brief ondersteuning samenwerking dank u de voltooiing brief waardering brief aan werknemer bedankt uitstekende prestaties bedankt email aan teamleden thank you letter to employees performance appreciation employee outstanding performance thank you letter support cooperation

Hoe schrijft u een nette bedankbrief aan een medewerker die een zeer goede prestatie heeft neergezet? Download dit voorbeeld van een bedankbrief werknemer om uw waardering te tonen.

Het doel van deze waarderingsbrief is simpelweg om u te laten weten hoeveel ik het waardeer dat u in het kort uitlegt wat u hebt waargenomen of meegemaakt dat uw lof waard is. Ik dank u hartelijk voor het leiderschap dat u onlangs heeft getoond. U heeft uw rol als manager uiteraard volledig in handen genomen. Het is dit soort toewijding en toewijding dat u op een dag in nieuwe en meer uitdagende rollen kan stuwen.

Bij het schrijven, let u ook op het volgende:

  • Houd het kort;
  • U kunt een bedankkaart sturen als u dat prettig vindt. Over het algemeen geldt dat hoe persoonlijker u bent met de interviewer, hoe acceptabeler een bedankkaart zal zijn;
  • Ze zijn het niet "verplicht". Als je het niet doet, zullen mensen het zich herinneren;
  • Stuur uw bedankbrief binnen 24 uur na uw interview;
  • Noteer de datum van je interview in je brief. Het helpt de ontvanger om te onthouden wie je bent;
  • Dank iedereen bij naam met wie je hebt geïnterviewd. Individuele letters zijn niet nodig, maar individuele herkenning wel;
  • Ondanks de populariteit van e-mail, is het ongepast om een ​​bedankbrief via e-mail te sturen. Dit is te onpersoonlijk. Neem de tijd om een ​​brief te schrijven en te mailen.

Tijdens het recente project toonde u een uniek vermogen tot leiderschapskenmerken die je hebt waargenomen. Bijvoorbeeld: "luister, leid, motiveer, bekrachtig of genereer / produceer resultaten, enz.]" Juich uw inspanningen en de bijbehorende resultaten toe.

Bedankt voor het demonstreren van de leiderschaps kwaliteiten dat ons bedrijf nodig heeft van al onze meest gewaardeerde medewerkers. Als u iemand een blijk van waardering wilt sturen, raden wij u aan deze brief te gebruiken. Dit bedankbericht zal zeker de aandacht van uw ontvanger trekken!

Voor degenen die in een managementfunctie zitten en die werken in Finance, Admin, HR, inkoop, enz., Het van tijd tot tijd verzenden van een collectief of individueel bedankbriefje kan zeer motiverend werken voor de ontvangers! De juiste stimulatie helpt u om wederzijdse doelen sneller te bereiken en komt uw resultaten ten goede!

Na het downloaden en invullen van de lege plekken, kunt u eenvoudig b.v. stijl, typografie, details en uiterlijk van uw bedankbriefje. 

Download nu deze bedankbrief aan werknemer voor tonen leiderschap en verstuur hem direct!


AVERTISSEMENT
Rien sur ce site ne doit être considéré comme un avis juridique et aucune relation avocat-client n'est établie.


Si vous avez des questions ou des commentaires, n'hésitez pas à les poster ci-dessous.


default user img

Modèles associés


Derniers modèles


Derniers sujets


Voir plus