Bedankbrief aan werknemer voor tonen leiderschap


plantilla imagen principal
Haga clic en la imagen para ampliar / Haga clic en el botón de abajo para ver más imágenes

Guardar, completar los espacios en blanco, imprimir, listo!
Hoe schrijft u een nette bedankbrief aan een medewerker die een zeer goede prestatie heeft neergezet? Download dit voorbeeld van een bedankbrief werknemer om uw


Formatos de archivo disponibles:

.docx


  • Este documento ha sido certificado por un profesionall
  • 100% personalizable


  
Calificación de la plantilla: 8

Malware en virus vrij: Norton safe website


Business Negocio HR RH Welcome thank you note wedding Bienvenido gracias nota nota boda Letter carta sample ejemplo thank you letter carta de agradecimiento thank you message mensaje de agradecimiento thank you messages mensajes de agradecimiento employee thank you message mensaje de agradecimiento del empleado example employee thank you message mensaje de agradecimiento del empleado de ejemplo thank you letter staff for support thank you letter project completion thank you letter staff for hard work appreciation letter to employee thanks for outstanding performance thank you email to team members bedankt briefpersoneel voor ondersteuning bedankt personeel voor hard werken bedankt brief medewerker uitstekende prestaties waarderingbrief uitstekende prestaties werknemer bedankt brief ondersteuning samenwerking dank u de voltooiing brief waardering brief aan werknemer bedankt uitstekende prestaties bedankt email aan teamleden thank you letter to employees performance appreciation employee outstanding performance thank you letter support cooperation

Hoe schrijft u een nette bedankbrief aan een medewerker die een zeer goede prestatie heeft neergezet? Download dit voorbeeld van een bedankbrief werknemer om uw waardering te tonen.

Het doel van deze waarderingsbrief is simpelweg om u te laten weten hoeveel ik het waardeer dat u in het kort uitlegt wat u hebt waargenomen of meegemaakt dat uw lof waard is. Ik dank u hartelijk voor het leiderschap dat u onlangs heeft getoond. U heeft uw rol als manager uiteraard volledig in handen genomen. Het is dit soort toewijding en toewijding dat u op een dag in nieuwe en meer uitdagende rollen kan stuwen.

Bij het schrijven, let u ook op het volgende:

  • Houd het kort;
  • U kunt een bedankkaart sturen als u dat prettig vindt. Over het algemeen geldt dat hoe persoonlijker u bent met de interviewer, hoe acceptabeler een bedankkaart zal zijn;
  • Ze zijn het niet "verplicht". Als je het niet doet, zullen mensen het zich herinneren;
  • Stuur uw bedankbrief binnen 24 uur na uw interview;
  • Noteer de datum van je interview in je brief. Het helpt de ontvanger om te onthouden wie je bent;
  • Dank iedereen bij naam met wie je hebt geïnterviewd. Individuele letters zijn niet nodig, maar individuele herkenning wel;
  • Ondanks de populariteit van e-mail, is het ongepast om een ​​bedankbrief via e-mail te sturen. Dit is te onpersoonlijk. Neem de tijd om een ​​brief te schrijven en te mailen.

Tijdens het recente project toonde u een uniek vermogen tot leiderschapskenmerken die je hebt waargenomen. Bijvoorbeeld: "luister, leid, motiveer, bekrachtig of genereer / produceer resultaten, enz.]" Juich uw inspanningen en de bijbehorende resultaten toe.

Bedankt voor het demonstreren van de leiderschaps kwaliteiten dat ons bedrijf nodig heeft van al onze meest gewaardeerde medewerkers. Als u iemand een blijk van waardering wilt sturen, raden wij u aan deze brief te gebruiken. Dit bedankbericht zal zeker de aandacht van uw ontvanger trekken!

Voor degenen die in een managementfunctie zitten en die werken in Finance, Admin, HR, inkoop, enz., Het van tijd tot tijd verzenden van een collectief of individueel bedankbriefje kan zeer motiverend werken voor de ontvangers! De juiste stimulatie helpt u om wederzijdse doelen sneller te bereiken en komt uw resultaten ten goede!

Na het downloaden en invullen van de lege plekken, kunt u eenvoudig b.v. stijl, typografie, details en uiterlijk van uw bedankbriefje. 

Download nu deze bedankbrief aan werknemer voor tonen leiderschap en verstuur hem direct!


DESCARGO DE RESPONSABILIDAD
Nada en este sitio se considerará asesoramiento legal y no se establece una relación abogado-cliente.


Deja una respuesta. Si tiene preguntas o comentarios, puede colocarlos a continuación.


default user img

Plantillas relacionadas


Plantillas más recientes


Temas más recientes


Lee mas