Ziekteverlofgoedkeuringsbrief


Hauptschablonenbild
Cliquez sur l'image pour zoomer

Enregistrer, Remplir les champs vides, Imprimer, Terminer!
Hoe stelt u zich als werkgever een goedkeuringsbrief voor ziekteverlof op? We geven een voorbeeld van een goedkeuringsbrief voor ziekteverlof die bij uw bedrijf past.


Formats de fichiers gratuits disponibles:

.docx


  • Ce document a été certifié par un professionnel
  • 100% personnalisable


  
Évaluation du modèle: 7

Aucun Malware/Virus trouvé, scanné par: Norton safe website


Business Entreprise HR RH Life Privé leave application laisser application Leave Laisser leave letter lettre d'adieu temporary leave congé temporaire permanent leave congé permanent leave letter sample for office laisser un échantillon de lettre pour le bureau leave request demande de congé leave application format for employee laisser le format de demande pour l'employé leave letter for school laisser une lettre pour l'école formal leave letter lettre de congé formel informal leave request demande de congé informelle sick leave approval letter lettre d'approbation de congé de maladie sick leave approval letter sample lettre d'approbation de congé de maladie formal sick leave approval letter lettre d'approbation des congés de maladie officiels informal sick leave approval letter lettre d'approbation de congé de maladie informel temporary sick leave approval letter lettre d'approbation de congé de maladie temporaire permanent sick leave approval letter lettre d'approbation de congé de maladie permanent

Hoe stelt u zich als werkgever een goedkeuringsbrief voor ziekteverlof op? We geven een voorbeeld van een goedkeuringsbrief voor ziekteverlof die bij uw bedrijf past!

Maak gebruik van deze goedkeuring voor ziekteverlof modelbrief om uw eigen bewerkte en gepersonaliseerde versie te maken. Het doel van het schrijven van deze brief is het inwilligen van een verlofaanvraag voor tijdelijk ziekteverlof. 

We adviseren om een ​​formele goedkeuring specifiek voor het verlof te bevestigen in de eerste alinea van de brief. In de daaropvolgende paragrafen kunt u bevestiging geven van de periode die wordt genoteerd in het interne HR systeem en waarmee het bedrijf rekening houdt. In de laatste alinea is het aan te raden de medewerker spoedig beterschap te wensen. Laat tussen de alinea's een witregel.

Het is ook gebruikelijk om te vragen om een doktersbriefje voor de administratie. Sluit de brief zonder inspringing en laat drie of vier regels over voor uw handtekening tussen de afsluiting en uw getypte naam en titel.

Let op: deze brief is alleen bedoeld als richtlijn. Download deze Ziekteverlofgoedkeuringsbrief om een ​​nette bevestigingsbrief te schrijven, aangepast aan de situatie. Als deze brief niet aan uw wensen voldoet, kijk dan ook eens naar het onderwerp: Leave letter sjablonen.


AVERTISSEMENT
Rien sur ce site ne doit être considéré comme un avis juridique et aucune relation avocat-client n'est établie.


Si vous avez des questions ou des commentaires, n'hésitez pas à les poster ci-dessous.


default user img

Modèles associés


Derniers modèles


Derniers sujets


Voir plus