Formele ontslagbrief met opzegtermijn


Hauptschablonenbild
Cliquez sur l'image pour zoomer

Enregistrer, Remplir les champs vides, Imprimer, Terminer!
Hoe schrijft u een nette ontslagbrief? Download nu deze formele ontslagbrief met opzegtermijn! Veel succes met de volgende stap in uw carrière.


Formats de fichiers gratuits disponibles:

.docx


  • Ce document a été certifié par un professionnel
  • 100% personnalisable


  
Évaluation du modèle: 7

Aucun Malware/Virus trouvé, scanné par: Norton safe website


HR RH resignation démission Letters Des lettres retirement letter sample échantillon de lettre de retraite voorbeeld ontslagbrief ontslagbrief ontslag brief voorbeeld simple resignation letter sample lettre de démission simple échantillon Short Resignation Letter Courte lettre de démission Best Resignation Letter Meilleure lettre de démission resignation email e-mail de démission resignation letter template modèle de lettre de démission resignation letter email mail lettre de démission employment resignation letter emploi lettre de démission resignation letter with leave days 4 weeks notice letter 2 weeks notice letter formal resignation letter sample notice period formal resignation letter sample notice resignation company korte ontslagbrief voorbeeld ontslagbrief met reden voorbeeld ontslagbrief werkgever voorbeeld ontslagbrief mail ontslagbrief word ontslagbrief downloaden voorbeeld ontslagbrief zonder opzegtermijn ontslagbrief aangetekend ontslagbrief modelbrief ontslag brief voorbeeld template voorbeeld ontslagbrief per email ontslagbrief gratis download ontslagbrief zonder opzegtermijn modelbrief ontslagbrief werkgever eenvoudig voorbeeld van ontslagbrief voorbeeld ontslagbrief met reden de beste ontslagbrief ooit ontslagbrief sjabloon woord ontslagbrief van de organisatie ontslag e mail voorbeeld voorbeeld ontslagbrieven voor pensionering voorbeeld ontslagbrieven eenvoudig voorbeeld ontslagbrieven om persoonlijke redenen voorbeeld ontslagbrieven voor verpleegkundigen voorbeeld ontslagbrieven voor docenten voorbeeld ontslagbrieven sjabloon voorbeeld ontslagbrief ontslagbrief ontslag nemen ontslag voorbeeld ontslagbrief non profit bestuur gratis voorbeeld ontslagbrieven beste voorbeeld ontslagbrief inderdaad voorbeeld ontslagbrieven goede voorbeeld ontslagbrieven voorbeelden van ontslagbrieven ontslagbrieven voor verpleegkundigen voorbeelden ontslagbrieven professionals voorbeelden van korte ontslagbrieven ontslagbrieven om persoonlijke redenen voorbeelden van eenvoudige ontslagbrieven voorbeeld ontslagbrieven voor leraren voorbeelden van ontslagbrieven pdf voorbeeld ontslagbrieven

Hoe schrijft u een nette ontslagbrief? Download nu deze formele ontslagbrief met opzegtermijn!

Er is een tijd van komen, en een tijd van gaan. Dankbaarheid tonen in een ontslagbrief is iets geweldigs, vooral als je de mogelijkheid waardeert om voor de organisatie te werken met zoveel gekwalificeerde individuen. Wat de omstandigheden van uw vertrek ook zijn, deze sjabloon voor ontslagbrief kan u helpen bij het opstellen van een beleefde en passende ontslagbrief. Over het algemeen moet een ontslagbrief een korte brief zijn, waarin je baas formeel wordt aangemoedigd dat je je baan en het bedrijf verlaat. Zo'n troonsafstandbrief kan u helpen om een ​​positieve band met uw bedrijf en baas te onderhouden door met een solide en positieve laatste indruk te vertrekken, terwijl u zich ook voorbereidt om verder te gaan.

Als u uw baan wilt opzeggen, kunt u het beste een schriftelijke aankondiging doen en een opzegtermijn van een paar weken of maanden in acht nemen. In veel landen kan 2 weken het absolute minimum zijn. Het is belangrijk om uw vertrek te formaliseren door uw werkgever schriftelijk op de hoogte te stellen met een formele brief. De brief moet de details van uw vertrek bevatten, zoals de datum waarop u ontslag neemt / met pensioen gaat, wat de laatste dag is dat u werkt. Mogelijk kunt u onderhandelen over de exacte einddatum, omdat het voor beide partijen voordelig kan zijn om de datum voor u en uw werkgever te wijzigen. Als u kunt helpen bij de overgang die volgt op uw ontslag, vermeld dit dan ook. Maak gebruik van onze ontslagbriefsjabloon om tot een perfecte gepersonaliseerde versie te komen. Het doel van het schrijven van deze brief is om uw ontslagdatum bekend te maken aan uw leidinggevende of HR-manager en om een gesprek aan te vragen om de overdracht en andere formaliteiten te bespreken.

Om een ​​soepele overgang te garanderen en negatieve gevolgen voor de organisatie die u verlaat te voorkomen, kunt u het beste nog een tijdje blijven, wanneer u dit aangeeft. Bijvoorbeeld 2 weken of een kortere tijd naar eigen goeddunken.

Of de brief nu formeel is of niet, we adviseren u om de reden voor het verlof in de eerste alinea van de brief te zetten. In de volgende alinea’s kunt u voorbeelden gebruiken om uw hoofdargument te ondersteunen. In de laatste alinea moet u het doel van uw brief samenvatten en een geschikte handelwijze voorstellen. Laat de alinea's niet inspringen. Maar laat in plaats daarvan een witregel tussen elke alinea. Sluit de brief af zonder inspringing en laat drie of vier regels over voor uw handtekening tussen de afsluiting en uw getypte naam en titel.

Er zijn veel manieren om een ​​ontslagbrief te schrijven. De goede manier om er een te schrijven is op een manier die u helpt om in de goede boeken van uw bazen en collega's te blijven, u in staat stelt volledig gebruik te maken van uw vorige functie, en u helpt te netwerken en goede referenties te verzamelen voor toekomstige vacatures. Een verfijnde en charmante ontslagbrief bevat de volgende kenmerken:

  • Formeel en vriendelijk van toon; het eerste dat u moet overwegen bij het schrijven van een ​​ontslagbrief, is dat u vriendelijk moet zijn, maar niet vergeet dat u een officiële brief schrijft. Gebruik nooit controversiële of emotionele woorden in uw brief; het kan uw elegante imago bederven.
  • Duidelijk en beknopt; de ontslagbrief moet duidelijke en ondubbelzinnige zinnen gebruiken, zoals "Ik meld mijn ontslag met ingang van [datum]". Het mag u niet vatbaar doen lijken voor aanbiedingen die u zouden kunnen overhalen om toch te blijven. Het is verstandig om uw baas voldoende tijd te geven om een vervanger voor u te vinden. Daarnaast kunt u ook overwegen om uw tijd te besteden aan het trainen van de vervanger, indien nodig.
  • Vermijd negativiteit; er mag geen negativiteit in de brief staan, aangezien deze in uw persoonlijk dossier komt. Dat gezegd hebbende; u weet nooit wanneer u in de toekomst dezelfde HR-medewerkers tegenkomt. Daarom is het het beste om al uw bruggen te behouden, in plaats van ze af te branden. Positieve zinnen kunnen u daarbij helpen. Potentiële werkgevers nemen vaak contact op met uw ex-werkgevers voor arbeidsverificatie etc. Uiteraard moet u daar een notitie van maken. Als u negatieve zinnen in de brief gebruikt, zal het zeker niet goed vallen bij werkgevers die worden opgeroepen om voor u in te staan.
  • Ondersteunen en verzekeren van volledige samenwerking; de ontslagbrief moet uw leidinggevende verzekeren van uw volledige medewerking aan de overgang tijdens de opzegtermijn. Zorg ervoor dat u uw contactgegevens vermeldt met een briefje dat u ook na uw ontslag gebeld kunt worden en dat u bij twijfel en vragen graag antwoord geeft en de volledige kennisoverdracht uitvoert voor en waar nodig na uw vertrek.
  • Alle details van personeelsbeloningen; vergeet niet te informeren naar het salaris of de arbeidsvoorwaarden waar u recht op heeft. Vraag eventueel naar uw zorgverzekering of pensioenregeling.
  • Toon dankbaarheid; vermijd het gebruik van harde woorden, zelfs als u vertrekt vanwege onaangename redenen. Toon in plaats daarvan dankbaarheid aan de directe leidinggevende voor het krijgen van de nieuwe functie vanwege de professionele ervaring die u hebt opgedaan tijdens het werken, enz. Voorbeelden zijn: "Ik zal u altijd dank verschuldigd zijn voor uw professionele hulp en ondersteuning en hoop dat mijn nieuwe collega's net zo meegaand zullen zijn als u en [namen van collega's]". De brief moet worden ondertekend met uw voornaam.

Over het algemeen moet een ontslagbrief een korte brief zijn, waarin u uw baas formeel aanspoort dat u uw baan en het bedrijf verlaat. Zo'n abdicatiebrief kan u helpen een positieve band met uw bedrijf en baas te behouden door met een solide en positieve laatste indruk te vertrekken, terwijl u zich ook voorbereidt op uw verdere vervolg.

Formele ontslagbrief met opzegtermijn

Geachte [naam van ontvanger]:

Ik betreur het dat ik u moet informeren over mijn besluit om af te treden van [naam van organisatie].
Om een soepele overgang te garanderen en elke negatieve impact op de productie van mijn team te vermijden, blijf ik graag een extra [hoeveelheid tijd. Bijvoorbeeld 2 weken, 30 dagen, enz.] werken, of een kortere tijd naar eigen goeddunken. Ik ben enorm dankbaar dat ik zo'n geweldige kans heb gehad om voor en met zoveel kwaliteitspersonen hier bij [naam organisatie] te werken. In het bijzonder wil ik de inspanningen van [naam van persoon (personen) waarvan je hebt geleerd] prijzen voor het [lesgeven/ tonen] van de voordelen van [leg uit welke belangrijke lessen je hebt geleerd of waar je baat bij had].
Het was een voorrecht........hier.
Ik wens mijn leidinggevende, mijn team en [naam van organisatie] mijnde allerbeste wensen voor blijvend succes.

Met vriendelijke groeten,

Bedenk dat het enige stress kan veroorzaken voor de werkgever die een vervanger nodig heeft. Daarom is het belangrijk om de opzegging tijdig te melden (vooral controleer dit met je contract), bijvoorbeeld met twee of vier weken, wat vaak een geaccepteerde minimumperiode is.

We hopen dat u de beste beslissing hebt genomen en dat deze sjabloon voor ontslagbrief u goed van pas kan komen om een ​​beleefde en overtuigende ontslagbrief te schrijven.

Veel succes met de volgende stap in uw carrière.


AVERTISSEMENT
Rien sur ce site ne doit être considéré comme un avis juridique et aucune relation avocat-client n'est établie.


Si vous avez des questions ou des commentaires, n'hésitez pas à les poster ci-dessous.


default user img

Modèles associés


Derniers modèles


Derniers sujets


Voir plus