Ontslag brief directeur om persoonlijke redenenWat staat er in een ontslag brief van een directeur? Lees deze ontslag brief directeur om persoonlijke redenen.

"Er is een tijd van komen, en er is een tijd van gaan". Zo luidt een populair Nederlands gezegde om het vertrek aan te kondigen zonder in details te hoeven treden. Wat de omstandigheden van het vertrek van een positie ook mogen zijn, deze model ontslagbrief om persoonlijke redenen kan u helpen bij het opstellen van een nette persoonlijke ontslagbrief. 

Over het algemeen is een ontslagbrief een korte brief, waarin direct en concreet wordt uitgelegd wat de reden is, wanneer het ontslag in werking treedt en wat de vervolgstappen gaan zijn. Doorgaans is het een formele brief. Er is wel ruimte voor een dankwoord.

Een ontslagbrief kan helpen om een ​​positieve band met het bedrijf en management in stand te houden, en kan een solide en positieve laatste indruk achterlaten, terwijl u zich ook voorbereidt om verder te gaan.

Bedenk dat het enige stress kan veroorzaken voor de organisatie die een vervanger moet gaan zoeken. Daarom is het belangrijk om de beindiging tijdig te melden. Neem derhalve minimaal twee weken tot twee maanden opzegtermijn in acht.

We hopen dat u de beste beslissing heeft genomen en dat deze  ontslagbrief vanwege persoonlijke redenen nuttig voor u kan zijn om een ​​eigen ontslagbrief te schrijven.

Download deze directeur-ontslagbrief nu vanwege persoonlijke redenen! Veel succes met uw volgende stap!


AVERTISSEMENT
Rien sur ce site ne doit être considéré comme un avis juridique et aucune relation avocat-client n'est établie.


Si vous avez des questions ou des commentaires, n'hésitez pas à les poster ci-dessous.


default user img

Modèles associés


Derniers modèles


Derniers sujets


Voir plus