Voorbeeld nette klachtenbrief 1 jaar garantie


Hauptschablonenbild
Klicken Sie auf das Bild zum Vergrößern

Speichern, ausfüllen, drucken, fertig!
Hoe schrijft u een nette klachtenbrief over een recent gekocht product met problemen? Download deze voorbeeld klachtenbrief en start direct met de benodigde aanpassingen, dan kunt u hem vandaag nog opsturen!


Verfügbare Gratis-Dateiformate:

.docx


  • Dieses Dokument wurde von einem Professional zertifiziert
  • 100% anpassbar


  
Benutzer-Bewertung: 8

Malware- und virenfrei. Gescannt von: Norton safe website


Business Unternehmen complaint Beschwerde Letter schreiben warranty Garantie government Regierung law Gesetz complaint letter Beschwerdebrief complaint letter sample Beschwerdebrief Muster complaint letter example Beispiel für ein Beschwerdebrief example complaint letter Beispiel Beschwerdebrief Private Law Privatrecht Common Law letters briefe product warranty letter to customer construction warranty claim letter out of warranty letter warranty letter format to customer complaint letter for defective shoes warranty expiration letter sample warranty letter sample for construction nette klachtenbrief klachtenbrief klachtenprocedure voorbeeldbrieven zakelijke brief voorbeeld klachtenbrief voorbeeld zakelijke brief opstellen voorbeeld zakelijke brief voorbeeld zinnen zakelijke klachtenbrief voorbeeld klachtenbrief opbouw voorbeeld klachtenbrief product voorbeeld brief klachtenbrief nederlands voorbeeld klachtenbrief voorbeeldbrief verzoek om informatie voorbeeld brief schrijven begeleidende brief voorbeeld reactie klachtenbrief klachtenbrief hotel klachtenbrief engels briefsjabloon

Hoe schrijft u een nette klachtenbrief over een recent gekocht product met problemen? Download dit voorbeeld klachtbrief en schrijf direct, in enkele minuten, een geschikte model klachtenbrief!

Deze klachtenbrief is op een nette manier geschreven en zal de aandacht van uw lezer trekken en vasthouden. Het geeft beknopt en duidelijk de situatie weer, wanneer de problemen zijn begonnen en wat de afgesproken garantietijd is. Na het downloaden en invullen van de lege velden, kunt u elk detail en opstelling van uw klachtenbrief aanpassen en hem snel verzenden.

Product Klacht Brief opmaak en indeling:

  • Geef aan dat u een probleem heeft met goederen of diensten die op een bepaalde locatie en datum van het bedrijf zijn gekocht en dat u het probleem wilt laten verhelpen.
  • Geef de belangrijkste details van het probleem op, inclusief wanneer u het hebt ontdekt en eventuele andere stappen die u al heeft ondernomen om het probleem op te lossen, zoals een telefoontje of een bezoek aan de winkel. 
  • Noteer met wie u hebt gesproken en eventuele resultaten van uw inspanningen.
  • Geef aan dat u kopieën van relevante documenten hebt bijgevoegd, zoals een ontvangstbewijs van een bankafschrift als aankoopbewijs.
  • Geef de stappen op die het bedrijf moet nemen om het probleem op te lossen.
  • Geef aan dat u uiterlijk op {{datum of binnen 7 dagen}} een oplossing van het bedrijf verwacht. 
  • Beschrijf wat u van plan bent te doen als het bedrijf het probleem niet oplost, bijvoorbeeld door een formele klacht in te dienen bij de instantie voor consumentenbescherming in uw gebied.
  • Vermeld uw bedrijf en contactgegevens buiten kantooruren.

Voorbeeld nette klachtenbrief met vermelding van 1 jaar garantie:

Beste Heer, mevrouw,
Het gekochte [PRODUCT] dat ik op [AANKOOPDATUM] heb gekocht, is aangeschaft in uw winkel: [STORE] en dat wordt geleverd met een garantie van één jaar, maar heeft al de volgende problemen: [PROBLEEM] binnen één dag na aankoop. Aangezien de winkelmanager niet in staat was mijn [PRODUCT] te vervangen zonder toestemming van uw kantoor, stuur ik hierbij alle relevante details over mijn aankoop, inclusief kopieën van de bon; garantiekaart en ook de defecte....

Voel u vrij om deze model brief voor een kwaliteitsprobleem met van een aangekocht product, waarbij de 1 jaar garantie periode nog van toepassing is, te downloaden. De brief is intuïtief in gebruik, raakt de juiste snaar bij de lezer, en kan worden geconverteerd naar verschillende soorten formaten, zoals PDF, WORD, enz.

Download deze voorbeeld klachtenbrief en start direct met de benodigde aanpassingen, dan kunt u hem vandaag nog opsturen!


HAFTUNGSAUSSCHLUSS
Nichts auf dieser Website gilt als Rechtsberatung und kein Mandatsverhältnis wird hergestellt.


Wenn Sie Fragen oder Anmerkungen haben, können Sie sie gerne unten veröffentlichen.


default user img

Verwandte Vorlagen


Neueste Vorlagen


Neueste Themen


mehr Themen