Training Schema Voorbeeld


training schema voorbeeld plantilla imagen principal
Haga clic en la imagen para ampliar

Guardar, completar los espacios en blanco, imprimir, listo!
Hoe stelt u een trainingsschema op voor uw wekelijkse workout? Vul elke dag elk deel van het logboek in om alle voordelen te krijgen! Download dit afdrukbare trainingsschema template direct.


Formatos de archivo disponibles:

.xlsx


Otros idiomas disponibles::

  • Este documento ha sido certificado por un profesionall
  • 100% personalizable


  
Calificación de la plantilla: 7

Malware en virus vrij: Norton safe website


Life Privado Health Salud fitness aptitud sports Deportes Excel Leisure Ocio Gym Gimnasio Workout Rutina de ejercicio Exercise Log Registro de ejercicios Reps Workout Log Registro de entrenamiento Workout Log Example Ejemplo de registro de entrenamiento Sets Conjuntos Running Workout Log Ejecutar registro de entrenamiento Schema Esquema wk semana weekly treadmill workout log registro semanal de entrenamiento en cinta rodante workout plan plan de entrenamiento weekly workout log registro de entrenamiento semanal Excel spreadsheet hoja de cálculo de Excel Excel template Excel modelo best excel templates mejores plantillas de excel project management excel templates gestión de proyectos Excel plantillas trainingsschema trainingsbladen google sheets trainingssjabloon niveau 1 trainingsblad beachbody trainingsbladen trainingsblad body for life trainingsbladen sjabloon voor trainingsblad workout tracker google bladen rug en biceps trainingslijstblad rug en biceps trainingslijstblad hoe een trainingsblad te lezen hoe maak je een excel blad voor trainingen de trainingbladen van het lichaam hoe maak je een trainingsplan op vellen hoeveel trainingsbladen zijn er werkbladen lakens borst en rug schouder oefeningen strand lichaam training plan

Hoe maakt u een trainingsschema? Houdt u van sporten en bent u op zoek naar een voorbeeld workout trainingsschema? Download dit afdrukbare trainingsschema template dat perfect bij uw behoeften past.

Dit afdrukbare training schema is gemakkelijk te gebruiken en in te bedden in uw dagelijks leven. Het is een voornaam onderdeel van uw week planning, als u sport in een hoog vaandel heeft staan. Na het downloaden en invullen van de velden per week, kunt u elk detail en uiterlijk van uw training aanpassen en binnen enkele minuten afronden. Dit trainingslogboek voor sporten is handig voor iedereen die doelen heeft om hun gezondheid, fitheid en uithoudingsvermogen te verbeteren. Wanneer u een Training schema gaat gebruiken, gaat u gestructureerd en slim aan de slag. Probeer het nu en laat u inspireren door dit Blanko Bootcamp Training Schema voorbeeld.

Het is belangrijk om elke training bij te houden om uw fitnessdoelen te bereiken. Het loggen van uw trainingen kan helpen bij de consistentie en motivatie van de training en ervoor zorgen dat u uw training uitdagend houdt om resultaten te zien. Een trainingslogboek kan u ook vertellen of bepaalde dagen of tijden niet werken voor u. Het is ook leuk om terug te kijken in uw oude logs en te zien wat u vroeger deed!

Schrijf de datum (dag van de week, maand, dag, jaar) en tijd van de training in de daarvoor bestemde secties
Heeft u vandaag cardio gedaan? Voor of na de training? Schrijf dit op in de sectie gemarkeerd met "CARDIO?" Het kan zijn dat uw trainingen minder intensief zijn als u cardio doet vóór een training. Dit gedeelte kan u helpen het overzicht bij te houden.

Stemming: hoe voelt u zich vandaag? Moe? Energiek? Depressief? Gefrustreerd met werk? Verdrietig vanwege slecht nieuws? Schrijf het hier op! Misschien voelt u zich elke woensdag om 12.00 uur moe en realiseert u het niet. Nu weet u het!

Oefening: Dit is de naam van de oefening die u doet, b.v. Leg Press

Duur van de training: Schrijf op hoe lang de training u van begin tot eind heeft geduurd. U kunt terugkijken en zien of u intensief aan het trainen bent of tussen de sets door aan het socializen bent.

Opmerkingen: Belangrijk! Hoe ging de training? Wat is er gebeurd dat interessant was? Welke supplementen heeft u 
vandaag genomen? Iets leren? Schrijf het hier allemaal!

Trainingslocatie: dit is voor mensen die vaak op verschillende locaties sporten en dichtbij zijn.

Onze verzameling online gezondheidstemplates is bedoeld om het leven voor u gemakkelijker te maken. Onze site wordt elke dag bijgewerkt met nieuwe gezondheids- en gezondheidszorgsjablonen. Door u dit afdrukbare trainingsschema aan te bieden, hopen we dat u kostbare tijd, kosten en inspanningen kunt besparen en dat het u zal helpen om het volgende niveau van succes in uw leven, studie of werk te bereiken!

Dit training schema template is intuïtief, gebruiksklaar en op een slimme manier opgesteld waarbij het elke week opnieuw te gebruiken is. Probeer het nu en laat dit afdrukbare trainingsschema-voorbeeld u inspireren om de grenzen te verleggen.

Vul elke dag elk deel van het logboek in om alle voordelen te krijgen! We raden u zeker aan om dit afdrukbare trainingsschema nu te downloaden en in uw voordeel te gebruiken!


DESCARGO DE RESPONSABILIDAD
Nada en este sitio se considerará asesoramiento legal y no se establece una relación abogado-cliente.


Deja una respuesta. Si tiene preguntas o comentarios, puede colocarlos a continuación.


default user img

Plantillas relacionadas


Plantillas más recientes


Temas más recientes


Lee mas