Betalingsherinnering openstaande betaling


plantilla imagen principal
Haga clic en la imagen para ampliar

Guardar, completar los espacios en blanco, imprimir, listo!
Hoe schrijft u een nette en effectieve achterstallige betaling reminder brief? Bekijk nu deze Incassobrief voor een laatste herinnering voor een achterstallige


Formatos de archivo disponibles:

.docx


  • Este documento ha sido certificado por un profesionall
  • 100% personalizable


  
Calificación de la plantilla: 7

Malware en virus vrij: Norton safe website


Finance Financiar collection colección payment pago collection letter Carta de cobro overdue payment reminder letter carta de recordatorio de pago vencido Collection Letter Sample Muestra de carta de cobro Overdue Payment Letter Carta de pago vencida Friendly Collection Letter Sample Muestra amistosa de la carta de la colección Friendly Collection Letter Carta de colección amistosa Payment Reminder Recordatorio de pago letter requesting payment outstanding balance outstanding payment reminder letter format strong letter for outstanding payment warning letter for outstanding payment collection letter overdue payment letter requesting payment of overdue account letter of demand outstanding payment friendly payment reminder letter collection letter from attorney notice for collection of money duns letter examples payment follow up email to client how to reply payment reminder email how to request invoice from supplier letter of demand for outstanding payment legal action letter for non payment complaint letter delay in payment final reminder betalingsherinnering

Hoe schrijft u een nette en effectieve achterstallige betaling reminder brief? Bekijk nu deze Incassobrief voor een laatste herinnering voor een achterstallige betaling die bij u past!

De manier waarop u zich aan uw klanten presenteert, is belangrijk en moet altijd uw volle aandacht krijgen. Er zijn veel regels die u moet volgen bij het schrijven van een formele incassobrief, zoals een laatste herinnering voor achterstallige betaling, en dit zijn de essentiële regels die u moet volgen:

  • Typ uw adres, e-mailadres en telefoonnummer zodat ze gemakkelijk contact met u kunnen opnemen en aangeven hoe.
  • Typ de datum, in het formaat: het beste één regel onder uw adres en telefoonnummer, links uitgelijnd.
  • Typ het adres van de ontvanger, inclusief de titel, en het adres één regel, links uitgelijnd. Richt de brief waar mogelijk aan een specifieke persoon die te laat is en zorg ervoor dat hij de brief zal ontvangen. Daarom is het het beste om de brief te volgen als de situatie dit vereist.
  • Typ de aanhef, de persoonlijke titel van de ontvanger en de volledige naam in de aanhef, één regel na het adres van de ontvanger, doorlopend naar links, gevolgd door een dubbele punt. Laat een regel leeg na de aanhef. Hierbij een suggestie: gebruik de volledige naam van de ontvanger, tenzij je de persoon gewoonlijk met een voornaam noemt.
  • Stel de brief op, in de eerste alinea van de hoofdtekst van de brief vermeld je het doel van de brief. Benadruk dat ze al profiteren van de voordelen van de service of het gekochte product. Lijst met het aantal achterstallige dagen: 30, 60, 90, enz. Dagen sinds uw aankoopverplichting en we hebben nog geen betaling ontvangen van het aankoopbedrag of de betaling, zoals onderling overeengekomen op het verkooppunt. In de volgende paragrafen kunt u voorbeelden gebruiken om uw belangrijkste argument te ondersteunen. In de laatste alinea moet u het doel van uw brief nogmaals samenvatten en een passende handelwijze voorstellen. Laat de alinea's niet inspringen. Maar laat in plaats daarvan een lege regel tussen elke alinea.
  • Sluit de brief, zonder inspringing, en laat drie of vier regels voor uw handtekening tussen de afsluiting en uw getypte naam en titel. Aangezien dit bericht het toepasselijke nummer is, de eerste, tweede, derde / laatste kennisgeving die we hebben verzonden om contact met u op te nemen over deze kwestie, hebben we uw onmiddellijke reactie nodig om te voorkomen dat we verdere acties ondernemen om de betaling te innen.

We doen dat aanvullende stappen niet nodig zijn, aangezien de kosten van juridische en incassobureaus snel behoorlijk duur kunnen worden voor personen die in gebreke blijven. Vermeld altijd dat je de betaling per ongeluk al hebt verzonden en per post naar de organisatie hebt gestuurd. Als dat het geval is, hoeft deze nota niet verder in overweging te worden genomen. Als de betaling momenteel echter niet onderweg is, raden we u aan onmiddellijk contact met ons op te nemen via Telefoon. Als laatste herinnering: uw totale geld bedrag om uw account weer een goede reputatie te geven.

Zoals u weet, krijgt u door op een professionele manier te communiceren respect en nieuwe kansen in het leven en in het bedrijfsleven. Daarom ondersteunen we u door dit sjabloon voor achterstallige betaling incassobrieven aan te bieden en u zult zien dat u tijd bespaart en uw effectiviteit vergroot. Let op: dit sjabloon is alleen bedoeld als richtlijn. Brieven en andere correspondentie moeten worden aangepast aan uw persoonlijke situatie.

Download nu dit formele sjabloon voor de laatste aanmaningsbrief voor achterstallige betaling, veel succes!


DESCARGO DE RESPONSABILIDAD
Nada en este sitio se considerará asesoramiento legal y no se establece una relación abogado-cliente.


Deja una respuesta. Si tiene preguntas o comentarios, puede colocarlos a continuación.


default user img

Plantillas relacionadas


Plantillas más recientes


Temas más recientes


Lee mas