Social Media Functieomschrijving


social media functieomschrijving plantilla imagen principal
Haga clic en la imagen para ampliar / Haga clic en el botón de abajo para ver más imágenes

Guardar, completar los espacios en blanco, imprimir, listo!
Hoe schrijf je een functiebeschrijving? Wat doet een social media manager? Wat zijn de taken van een social media marketeer? Download daarom nu deze voorbeeld functieomschrijving template.

Vandaag: USD 2.99 Descárgalo ahora

Pagos:

Tarjetas de crédito procesadas por PayPal/MollieFormatos de archivo premium disponibles:

.docx

Otros idiomas disponibles::

 • Este documento ha sido certificado por un profesionall
 • 100% personalizableBusiness Negocio HR RH Internet employment empleo Marketing Márketing school colegio social media medios de comunicación social web media medios de comunicación Recruitment Reclutamiento seo social smm job description descripción del trabajo job description template Word descripción del trabajo Word job description format formato de descripción del trabajo Content Contenido job description sample muestra de descripción del trabajo Social Media Job Description Descripción del trabajo en redes sociales Social Media Officer Job Description Sample Oficial de medios sociales Descripción del trabajo Muestra Social Media Officer Job Description Oficial de medios sociales Descripción del trabajo Social Media Officer Job Description Example Oficial de medios sociales Descripción de trabajo Ejemplo job description template plantilla de descripción de trabajo job description example ejemplo de descripcion de puesto resume job description examples ejemplos de descripción de trabajo de currículum job description resume descripción del trabajo currículum resume descriptions reanudar las descripciones de trabajo description of server for resume descripción de mesero para currículum sales associate resume job description descripción del trabajo del currículum de ventas job description server resume descripción del trabajo currículum de camarero example of duties and responsibilities ejemplo de deberes y responsabilidades job profile example ejemplo de perfil de trabajo social media officer job description examples smm officer seo smm officer job seo smm officer job description taakomschrijving voorbeeld taakomschrijving voorbeeld functieomschrijving generieke functieomschrijving format functieomschrijving functieomschrijving functie omschrijving functiebeschrijving beschrijving van functie funtie titel beschrijving functieomschrijving voorbeeld functieomschrijving manager kantoor positie functie omschrijving functieomschrijving administratie functieomschrijving medewerker functieomschrijving hr andere werkzaamheden functieomschrijving wat staat er in een functieomschrijving wat is een goede functieomschrijving hoe schrijf je een functiebeschrijving wat is een functie omschrijving

Wat staat er in een functieomschrijving? Hoe schrijf je een functiebeschrijving? Wat doet een social media manager? Wat zijn de taken van een social media marketeer? Bent u op zoek naar een vacature voor Social Media manager?

De website- en sociale media manager maakt onderdeel uit van het ontwikkelings- en marketingteam en zal het bijwerken van inhoud op onze externe website en sociale media plannen en beheren, de belangrijkste berichten verspreiden en zorgen voor consistente en regelmatige communicatie op alle platforms. Veel voorkomende termen zijn SMM dat staat voor Social Media Marketing en SEO voor Search Engine Optimization. De web- en sociale media manager zal ook contact onderhouden met de afdelingshoofden om updates op hun gebied van internet te plannen en te beoordelen. De rol rapporteert aan het afdelingshoofd.

Wanneer u nieuw personeel werft, kan een herbruikbaar functiebeschrijvingsmodel nuttig zijn. Aangezien het een beschrijving is van een openstaande vacature in uw organisatie, kan deze template eenvoudig worden aangepast door specifieke vereisten, verantwoordelijkheden, taken en vaardigheden toe te voegen die vereist zijn door de persoon die de rol zal uitvoeren. Deze vacaturetekst voor een Social Media manager heeft manieren om de aandacht van het publiek te trekken. Het is opgesteld door HR-professionals, intelligent gestructureerd en gemakkelijk te navigeren, en biedt de belangrijkste categorieën die u moet opnemen.

Functietitel: benadruk de formele titel van de functie als koptekst.

Functiedoel: een korte beschrijving van de algemene doelen en het algemene karakter van de functie. Dit kan een overzicht zijn van waarom de baan bestaat en wat de rol naar verwachting omhelst. Het doel van de functie is meestal een samenvatting en niet meer dan vier zinnen lang.

Rapporteert aan: specificeer de rol/titel van de functie waaraan de SMM persoon die de taak krijgt rapporteert.

Taken en verantwoordelijkheden: noem de primaire taken en verantwoordelijkheden van de functie met kopjes en geef onder elk kopje voorbeelden van kernactiviteiten: De website- en sociale media (SMM) manager maakt onderdeel uit van het ontwikkelings- en marketingteam en zal het bijwerken van inhoud op onze externe website en sociale media plannen en beheren, de belangrijkste berichten verspreiden en zorgen voor consistente en regelmatige communicatie op alle platforms. De web- en sociale media manager zal ook contact onderhouden met de afdelingshoofden om updates op hun gebied van internet te plannen en te beoordelen. De rol rapporteert aan het afdelingshoofd.

Plichten en verantwoordelijkheden:

 • Beheer van web en sociale media:
 • Het implementeren en beheren van prestatie-indicatoren voor websites en zoekmachineoptimalisatie waar van toepassing.
 • Ervoor zorgen dat de inhoud voor alle sites in overeenstemming is met het bedrijfsethos, de strategie en marketingdoelstellingen
 • Op de hoogte blijven van veranderingen in de school om ervoor te zorgen dat relevante veranderingen op de juiste manier worden weergegeven.
 • Beheer van web- en sociale media-inhoud:
 • Regelmatig de inhoud toetsen aan een schema om ervoor te zorgen dat de informatie up-to-date is en dat alle links werken.
 • Nieuwe inhoud zoeken en genereren, en webpagina's onderhouden, met behulp van een verscheidenheid aan technologieën, waaronder fotografie en video.
 • Content/teksten bewerken van het personeel, of indien nodig zelf schrijven.
 • Om inhoud en afbeeldingen te uploaden die zijn ontvangen van de afdelingshoofden, de griffier, het schoolhoofd en het hoofd Ontwikkeling, wekelijks, maandelijks, maandelijks en jaarlijks, en zoals gevraagd, om ouders op de hoogte te houden van dagelijkse activiteiten, veranderingen en nuttige informatie.
 • Voor het maken en bewaken van boekingsformulieren voor verschillende activiteiten, b.v. clubs, prospectusverzoeken, reisverzoeken, Lynams-activiteiten, minibusstoelen etc.
 • Om met verschillende schoolafdelingen samen te werken om ervoor te zorgen dat hun projecten online worden ondersteund, b.v. Ontwikkelingsprojecten, Social Impact-initiatieven...

Arbeidsomstandigheden: geef aan of een persoon in bijzondere omstandigheden moet werken, zoals ploegendienst, buitenshuis werken, werken met uitdagende opdrachtgevers, etc.

Fysieke vereisten: beschrijf of het werk fysiek veeleisend is, bijvoorbeeld regelmatig zware voorwerpen tillen, of langdurig staan ​​nodig is of als het werk voornamelijk repetitieve taken bevat, of als reizen veeleisend is, lunchpauzes ongebruikelijk zijn, enzovoorts.

Directe ondergeschikten: specificeer per functietitel alle functies die door de zittende moeten worden begeleid.

Goedgekeurd door: specificeer wie de autorisatie geeft om het concept functieomschrijving goed te keuren.

Datum goedkeuring: de datum waarop de functieomschrijving is goedgekeurd.

Beoordeeld: datum waarop de functiebeschrijving voor het laatst is beoordeeld.

Contactgegevens: vermeld relevante contactgegevens onderaan de functieomschrijving.

Aanvullende voorwaarden: daarnaast kunt u overwegen het volgende toe te voegen:

 • Mogelijkheden doen zich voor om als zelfstandige te werken, op adviesbasis - meestal op korte termijn contractwerk;
 • Beschrijf elke vorm van training die wordt gegeven tijdens de onboarding-procedure;
 • Alternatieve algemene namen voor de functietitel;
 • U kunt de gemeenschappelijke dagelijkse uitrusting of gereedschappen specificeren die worden gebruikt;
 • Noem eventueel de mogelijkheid om vanuit huis te kunnen werken.

Idealiter moet een functiebeschrijving jaarlijks worden herzien en zo vaak als nodig is worden bijgewerkt. Het hebben van een kant-en-klare voorbeeldfunctiebeschrijving bespaart u en uw personeels- of wervingsafdeling tijd, kosten en moeite! Deze functiebeschrijving biedt een voorbeeld dat het proces vereenvoudigt voor de functies die u moet invullen. 

Download daarom nu deze voorbeeld functieomschrijving om de juiste kandidaat voor uw vacature te vinden en te werven of bekijk hier andere voorbeelden van functieomschrijvingen.

Ook geïnteresseerd in andere functieomschrijving templates? Blader dan door onze database en krijg meteen toegang tot honderden gratis en premium functiebeschrijvingen of andere HR-documenten, HR-formulieren en meer om uw organisatie effectiever en efficiënter te maken.


DESCARGO DE RESPONSABILIDAD
Nada en este sitio se considerará asesoramiento legal y no se establece una relación abogado-cliente.


Deja una respuesta. Si tiene preguntas o comentarios, puede colocarlos a continuación.


default user img

Plantillas relacionadas


Plantillas más recientes


Temas más recientes


Lee mas