Social Media Stagiair Functieomschrijving


social media stagiair functieomschrijving plantilla imagen principal
Haga clic en la imagen para ampliar / Haga clic en el botón de abajo para ver más imágenes

Guardar, completar los espacios en blanco, imprimir, listo!
Wat doet een social media intern? Wat zijn de taken van een stagiair social media marketeer? Bent u op zoek naar een vacature voor Social Media stagiar? Download deze voorbeeld functiebeschrijving direct.

Vandaag: USD 3.99 Descárgalo ahora

Pagos:

Tarjetas de crédito procesadas por PayPal/MollieFormatos de archivo premium disponibles:

.docx

Otros idiomas disponibles::

 • Este documento ha sido certificado por un profesionall
 • 100% personalizableBusiness Negocio HR RH employment empleo company empresa media medios de comunicación Recruitment Reclutamiento social job description descripción del trabajo job description template Word descripción del trabajo Word job description format formato de descripción del trabajo Content Contenido Others Otros intern job description descripción del trabajo interno job description sample muestra de descripción del trabajo Social Media Job Description Descripción del trabajo en redes sociales Social Media Intern Job Description Sample Social Media Intern Descripción del trabajo Ejemplo de muestra Social Media Intern Job Description Example Pasante de medios sociales Descripción del trabajo Ejemplo job description template plantilla de descripción de trabajo job description example ejemplo de descripcion de puesto resume job description examples ejemplos de descripción de trabajo de currículum resume descriptions reanudar las descripciones de trabajo description of server for resume descripción de mesero para currículum sales associate resume job description descripción del trabajo del currículum de ventas job description server resume descripción del trabajo currículum de camarero example of duties and responsibilities ejemplo de deberes y responsabilidades job profile example ejemplo de perfil de trabajo cna job description resume functie omschrijving functiebeschrijving beschrijving van functie funtie titel beschrijving functieomschrijving voorbeeld functieomschrijving manager kantoor positie functie omschrijving functieomschrijving administratie functieomschrijving medewerker functieomschrijving hr andere werkzaamheden functieomschrijving wat staat er in een functieomschrijving wat is een goede functieomschrijving hoe schrijf je een functiebeschrijving wat is een functie omschrijving stagiair taakomschrijving intern voorbeeld taakomschrijving intern voorbeeld functieomschrijving intern generieke functieomschrijving stagiair functieomschrijving data analist data analist functieomschrijving data analist functie omschrijving data analist taakomschrijving internship job description smm intern job description seo intern job description sea intern job description social media intern description internship description

Wat doet een social media intern? Wat zijn de taken van een stagiair social media marketeer? Bent u op zoek naar een vacature voor Social Media stagiar?

De Social Media Stagiair is verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van de social media-activiteiten van het bedrijf, waarbij hij werkt via de belangrijkste sociale mediakanalen, waaronder Facebook, Twitter en LinkedIn. Deze rol biedt de stagiair een totale onderdompeling in een druk digitaal  wervingsbedrijf en de succesvolle kandidaat zal nauw samenwerken met belangrijke medewerkers, externe sociale media-adviseurs en de klanten en kandidaten van het bureau om meer te weten te komen over sociale media, digitale communicatie en marketing in een business-to-business-omgeving. Deze rol zal een belangrijke rol spelen bij het vergroten van onze aanwezigheid op sociale media en het vergroten van de zichtbaarheid van ons merk bij klanten en kandidaten. Hij/zij maakt onderdeel uit van het ontwikkelings- en marketingteam en zal het bijwerken van inhoud op onze externe website en sociale media plannen en beheren, de belangrijkste berichten verspreiden en zorgen voor consistente en regelmatige communicatie op alle platforms. De web- en sociale media manager zal ook contact onderhouden met de afdelingshoofden om updates op hun gebied van internet te plannen en te beoordelen.

Wanneer u nieuw personeel werft, kan een herbruikbaar functiebeschrijvingsmodel nuttig zijn. Aangezien het een beschrijving is van een openstaande vacature in uw organisatie, kan deze template eenvoudig worden aangepast door specifieke vereisten, verantwoordelijkheden, taken en vaardigheden toe te voegen die vereist zijn door de persoon die de rol zal uitvoeren. Deze vacaturetekst voor een Social Media manager heeft manieren om de aandacht van het publiek te trekken. Het is opgesteld door HR-professionals, intelligent gestructureerd en gemakkelijk te navigeren, en biedt de belangrijkste categorieën die u moet opnemen.

Functietitel: benadruk de formele titel Social Media Intern/stagiair van de functie als koptekst.

Functiedoel: een korte beschrijving van de algemene doelen en het algemene karakter van de functie. Dit kan een overzicht zijn van waarom de baan bestaat en wat de rol naar verwachting omhelst. Het doel van de functie is meestal een samenvatting en niet meer dan vier zinnen lang.

Rapporteert aan: specificeer de rol/titel van de functie waaraan de persoon die de taak krijgt rapporteert.

Taken en verantwoordelijkheden: noem de primaire taken en verantwoordelijkheden van de functie met kopjes en geef onder elk kopje voorbeelden van kernactiviteiten:

De website- en sociale media manager maakt onderdeel uit van het ontwikkelings- en marketingteam en zal het bijwerken van inhoud op onze externe website en sociale media plannen en beheren, de belangrijkste berichten verspreiden en zorgen voor consistente en regelmatige communicatie op alle platforms. De web- en sociale media manager zal ook contact onderhouden met de afdelingshoofden om updates op hun gebied van internet te plannen en te beoordelen. De rol rapporteert aan het afdelingshoofd.

Take en verantwoordelijkheden:

Beheer van web en sociale media:

 • Beheer van sociale media-gemeenschappen.
 • Inhoud coördineren en distribueren.
 • Inzicht in en monitoring van social media analytics.
 • E-mailmarketing en SEO.
 • Ervoor zorgen dat de inhoud voor alle sites in overeenstemming is met het bedrijfsethos, de strategie en marketingdoelstellingen.

Arbeidsomstandigheden: geef aan of een persoon in bijzondere omstandigheden moet werken, zoals ploegendienst, buitenshuis werken, werken met uitdagende opdrachtgevers, etc.

Fysieke vereisten: beschrijf of het werk fysiek veeleisend is, bijvoorbeeld regelmatig zware voorwerpen tillen, of langdurig staan ​​nodig is of als het werk voornamelijk repetitieve taken bevat, of als reizen veeleisend is, lunchpauzes ongebruikelijk zijn, enzovoorts.

Directe ondergeschikten: specificeer per functietitel alle functies die door de zittende moeten worden begeleid.

Goedgekeurd door: specificeer wie de autorisatie geeft om het concept functieomschrijving goed te keuren.

Datum goedkeuring: de datum waarop de functieomschrijving is goedgekeurd.

Beoordeeld: datum waarop de functiebeschrijving voor het laatst is beoordeeld.

Contactgegevens: vermeld relevante contactgegevens onderaan de functieomschrijving.

Aanvullende voorwaarden: daarnaast kunt u overwegen het volgende toe te voegen:

 • Mogelijkheden doen zich voor om als zelfstandige te werken, op adviesbasis - meestal op korte termijn contractwerk;
 • Beschrijf elke vorm van training die wordt gegeven tijdens de onboarding-procedure;
 • Alternatieve algemene namen voor de functietitel;
 • U kunt de gemeenschappelijke dagelijkse uitrusting of gereedschappen specificeren die worden gebruikt;
 • Noem eventueel de mogelijkheid om vanuit huis te kunnen werken.

Idealiter moet een functiebeschrijving jaarlijks worden herzien en zo vaak als nodig is worden bijgewerkt. Het hebben van een kant-en-klare voorbeeldfunctiebeschrijving bespaart u en uw personeels- of wervingsafdeling tijd, kosten en moeite! Dit sjabloon voor een functiebeschrijving biedt een voorbeeld dat het proces vereenvoudigt voor de functies die u moet invullen. Download daarom nu deze voorbeeldfunctieomschrijving om de juiste kandidaat voor uw vacature te vinden en te werven of bekijk hier andere voorbeelden van functieomschrijvingen.

Ook geïnteresseerd in andere functieomschrijving templates? Blader dan door onze database en krijg meteen toegang tot honderden gratis en premium functiebeschrijvingen of andere HR-documenten, HR-formulieren en meer om uw organisatie effectiever en efficiënter te maken.


DESCARGO DE RESPONSABILIDAD
Nada en este sitio se considerará asesoramiento legal y no se establece una relación abogado-cliente.


Deja una respuesta. Si tiene preguntas o comentarios, puede colocarlos a continuación.


default user img

Plantillas relacionadas


Plantillas más recientes


Temas más recientes


Lee mas