HTML Preview Birthday Weekend Itinerary page number 1.


Birthday Party Itinerary
Below is a recommended party itinerary. Please inform your guests to arrive on time in order to participate in the
craft and exhibit exploration.
Birthday parties are held on Saturday & Sunday at 11am-1pm or 2pm-4pm
The party family receives 30 minutes before and after party for set-up and clean-up. Total rental time is three
hours.
11 AM Party
Start
End
Duration
Activity
10:30 am
Host arrives
11:00 am
Party start time
11:00 am
11:05 am
5 min
Greeting
11:05 am
11:20 am
15 min
Craft
11:20 am
11:30 am
10 min
Exhibit Exploration
11:30 am
12:30 pm
1 hour
Free Play
Party Assistant to clean-up craft and set-up for cake cutting
12:20 pm
12:30 pm
10 min
Gather party back into classroom
12:30 pm
1:00 pm
30 min
Cake cutting / food
12:50 pm
10 minutes left
1:00 pm
End of party
1:00 pm
1:30 pm
30 min
Start clean-up
1:30 pm
Host vacates room
2 PM Party
Start
End
Duration
Activity
1:30 pm
Host arrives
2:00 pm
Party start time
2:00 pm
2:05 pm
5 min
Greeting
2:05 pm
2:20 pm
15 min
Craft
2:20 pm
2:30 pm
10 min
Exhibit Exploration
2:30 pm
3:30 pm
1 hour
Free Play
Party Assistant to clean-up craft and set-up for cake cutting
3:20 pm
3:30 pm
10 min
Gather party back into classroom
3:30 pm
4:00 pm
30 min
Cake cutting / food
3:50 pm
10 minutes left
4: 00pm
End of party
4:30 pm
5:00 pm
30 min
Start clean-up
5:00 pm
Host vacates room
DOWNLOAD HERE


Business is more exciting than any game. | Lord Beaverbrook