H41327 HSK ExamenSave, fill-In The Blanks, Print, Done!

Click on image to zoom / Click button below to see more images


Adobe Acrobat (.pdf)

Other languages available:

  • This Document Has Been Certified by a Professional
  • 100% customizable
  • This is a digital download (1132.99 kB)
  • Language: Other
  • We recommend downloading this file onto your computer.


  
ABT template rating: 7

Malware- and virusfree. Scanned by: Norton safe website

Wilt u graag het HSK4 certificaat halen en zoekt u naar geschikt studiemateriaal? Dit Chinese HSK H41327 test examen is precies wat u nodig heeft. Download dit Chinees oefen-examen (HSK4 voorbeeld examen H41327) nu!

Bereid u zich voor om het befaamde HSK4 Chinees examen te behalen en zoekt u naar een oefen examen? Deze Chinese HSK test H41327 is zo’n oefen-examen. Download dit Chinees oefen-examen (HSK4 voorbeeld examen H41327) nu!

Deze HSK4 Mandarin Chinese woorden oefentest is geschikt voor mensen met een "high-performance mindset" en gebruikt vaak professionele educatieve templates om hun doelen sneller te bereiken! Het oefenen van een test examen is één van de belangrijkste leermiddelen om de Chinese taal te leren en volgens de HSK4 standaard te kunnen behalen. 

Deze HSK4 vocabulaire test, ookwel Hanyu Shuiping Kaoshi (Hànyǔ Shuǐpíng Kǎoshì, 汉语 水平 考试) woordenlijst genoemd, is de naam voor de internationale Chinese standaardtest om te beoordelen hoe goed iemand de Chinese taal correct heeft beheerst. Het staat daarom ookwel bekend als de "Chinese TOEFL".

Er zijn twee varianten van de HSK toets: HSK geschreven en HSK mondeling (ookwel HSKK, of Hànyǔ Shuǐpíng Kǒuyǔ Kǎoshì (汉语 水平 口语 考试), en de geschreven HSK-toets beoordeelt de vaardigheden om te luisteren, lezen en vanaf niveau 3 wordt ook een schrijftoets inbegrepen. Het HSK examen test ook de mondelinge vaardigheden. Voor orale HSK examen zijn er drie niveaus beschikbaar: beginner (overeenkomend met HSK1-2), medium (komt overeen met HSK4-4) en geavanceerd (komt overeen met HSK5-6).

In tegenstelling tot TOEFL zijn er aparte tests voor ieder niveau. Een ander verschil is dat je deze HSK tests kan doorstaan als je een score behaald die gelijk is of hoger dan 60%. Het exacte resultaat is ook minder belangrijk. Een ander verschil is dat voor elk niveau een specifiek vocabulaire gepubliceerd is dat alle woorden bevat op dat niveau, welke in de HSK toetsen worden gebruikt.
Wel borduurt elk niveau voort op het voorafgaande niveau. Dus niveau 6 bevat alle woorden vanaf niveau HSK1 tot niveau HSK5 ook. Level HSK5 bevat ook alle woorden tot niveau HSK4, enzovoort.

Voor HSK4 moet men 1.200 woorden kennen.

HSK niveau 4
Dit officiële HSK4 test examen is zeer geschikt als u HSK4 studeert. Download het nu!

  • HSK4 (ERK niveau B2, aantal woorden: 1.200, examenduur: 100 min)
  • Luister-vaardigheid
  • Lees-vaardigheid
  • Schrijf-vaardigheid
  • Alle Chinese karakters die van toepassing zijn op HSK 4 en vermeld staan in de vocabulaire onder HSK4, kun je tegenkomen in dit HSK 4 examen.

Het officiele test examen dat je hier kunt downloaden, bevat tevens links naar audio-tracks die van toepassing zijn op dit H41327 examen. Deze zijn nodig om het eerste deel te oefenen, van de vragen: 1 tot en met 45.

Download nu of probeer één van onze andere gratis en premium online Chinese educatieve templates, documenten of formulieren. Na het opslaan ervan kunt u direct aan de slag!


DISCLAIMER
Nothing on this site shall be considered legal advice and no attorney-client relationship is established.


Leave a Reply. If you have any questions or remarks, feel free to post them below.


default user img

Those who say it can not be done, should not interrupt those doing it. | Chinese Proverb