Ziekteverlof modelbrief hoofdpijn en zere keelSave, fill-In The Blanks, Print, Done!

Click on image to zoom / Click button below to see more images
Microsoft Word (.docx)

Or select the format you want and we convert it for you for free:Other languages available:

  • This Document Has Been Certified by a Professional
  • 100% customizable
  • This is a digital download (63.71 kB)
  • Language: Other
  • We recommend downloading this file onto your computer.


  
ABT template rating: 7

Malware- and virusfree. Scanned by: Norton safe website

Hoe schrijft u een ziekteverlofaanvraag bij serieuze hoofd- en keelpijn? Bekijk hier een voorbeeld ziekteverlofbrief die u kunt gebruiken bij hoofdpijn of keelpijn.

Maak gebruik van onze verlofbrief template om tot een goede gepersonaliseerde versie te komen. Het doel van deze brief is het aanvragen van een verlofperiode voor tijdelijk verlof van uw werk. Het hangt vooral af van de reden waarom u verlof aanvraagt, of u wel of geen formele intonatie wilt gebruiken.

Wat te schrijven in een migraine verlofaanvraag?
Het is doorgaans prima om zo'n verzoek met een korte brief of email te doen. Het feit dat u zich niet goed voelt, moet daarin worden benadrukt. Zorg ervoor dat u de specifieke redenen vermeldt die u nodig heeft om uw kantoor vroegtijdig te verlaten of helemaal niet naar kantoor kunt komen om te werken. Of de brief nu formeel is of niet, wij adviseren om de reden voor het verlof in de eerste alinea van de brief te vermelden. Het is belangrijk dat u benadrukt hoe slecht u zich voelt en hoe het op uw werk blijven erger wordt. Je kunt wel vermelden dat het belangrijk is dat je tijdens het rusten voldoende tijd in een donkere kamer doorbrengt. 

Als je een stekende hoofd- en/of keelpijn hebt, is het onmogelijk om productief te zijn. In de volgende paragrafen kunt u voorbeelden gebruiken ter ondersteuning van uw hoofdargument. In de laatste alinea moet u het doel van uw brief opnieuw samenvatten en een passende aanpak voorstellen. Laat de alinea's niet inspringen. Maar laat in plaats daarvan een lege regel tussen elke alinea.

Begrijp wel dat als u een verkeerde verlofbrief instuurt, of een onder valse voorwendselen, dit nadelige consequenties kan hebben. Daarom raden we aan om eerst de reden achter het verlof goed te overwegen en vervolgens de brief op te stellen. Zorg ervoor dat u voldoende tijd heeft genomen om degenen die mogelijk door uw verlof worden getroffen op de hoogte te stellen, zodat zij de juiste voorzorgsmaatregelen kunnen nemen.

Sluit de Ziekteverlof modelbrief af zonder inspringing en laat drie of vier regels over voor uw handtekening tussen de afsluiting en uw getypte naam en titel. Zorg ervoor dat uw brief richt aan de HR-afdeling van je werkgever of uw directe leidinggevende.

Download deze verzoek tot verlof bij ernstige hoofd- en/of keelpijn om een ​​gepersonaliseerde brief te schrijven, aangepast aan uw eigen situatie. Als deze brief niet aan uw eisen voldoet, bekijk dan ook het onderwerp voor andere verlofaanvraag modelbrieven.  Ook Engelstalige modelbrieven kunt u hier vinden: Leave Letter Templates.
DISCLAIMER
Nothing on this site shall be considered legal advice and no attorney-client relationship is established.


Leave a Reply. If you have any questions or remarks, feel free to post them below.


default user img

Winners take time to relish their work, knowing that scaling the mountain is what makes the view from the top so exhilarating. | Denis Waitley