Kennisgeving aan werknemer prestatiebonus reductieSave, fill-In The Blanks, Print, Done!

Click on image to zoom / Click button below to see more images
Microsoft Word (.docx)

Or select the format you want and we convert it for you for free:Other languages available:

  • This Document Has Been Certified by a Professional
  • 100% customizable
  • This is a digital download (29.37 kB)
  • Language: Other
  • We recommend downloading this file onto your computer.


  
ABT template rating: 7

Malware- and virusfree. Scanned by: Norton safe website

Hoe deelt u mede aan uw slecht presterende werknemer dat ze dit jaar geen bonus krijgen?

De groei van een bedrijf heeft veel stappen en vereisten om vooruit te komen, en een cruciaal onderdeel dat vaak over het hoofd wordt gezien zijn de HR taken om uw medewerkers te stimuleren. Het hebben van een HR-manager of -afdeling binnen uw bedrijf vereist inspanning en kennis, en kan, afhankelijk van de grootte en de branche, dan kan het al snel overweldigend worden.

Zo kan er zich de situatie voordoen dat een personeelslid slecht presteert. Deze bonusmededelingsbrief classificeert als een voorbeeldbrief zoals deze direct vanuit uzelf of vanuit uw Human resources (HR) kan worden gestuurd in zo een situatie.

Indien u zoek bent naar schrijftips hoe om te gaan met het verminderen of annulering van een jaarlijkse prestatiebonus van een medewerker wegens ondermaatse resultaten, dan kunt u deze brief bestuderen. De brief is opgesteld in zeer eenvoudige taal en bevat geldige redenen waarom een bonus reductie plaatsvindt. 

Het is belangrijk om te overwegen of u de brief op een beleefde manier moet schrijven, waarin staat dat dit de laatste waarschuwing is, of dat u besluit een zachtere aanpak te volgen.

Binnen een organisatie beheert de personeelsafdeling haar medewerkers vanaf het begin: door personeel te selecteren en aan te werven (cv's doorzoeken, sollicitaties en interviews af te nemen), hen onboarding en training te geven, functioneringsgesprekken te voeren (KPO-setting, jaarlijkse evaluatie, enz.) , al het arbeidsgerelateerde papierwerk, en regelt tot slot ook de beëindiging van de werknemers. Ze moeten toezicht houden op de eerlijke arbeidspraktijken van de organisatie, het HR-handboek, de veiligheid op de werkplek, secundaire arbeidsvoorwaarden, salarisadministratie en vakantietijd.

Wij ondersteunen u en uw bedrijf door deze Human Resources-documentsjabloon te verstrekken, waarmee u een perfecte sjabloon kunt maken! Deze aankondigingsbrief met minder prestaties en minder bonus is opgesteld door HR-professionals, intelligent gestructureerd en gemakkelijk te navigeren. Let goed op de inhoud ervan, om er zeker van te zijn dat het aan uw eigen behoeften voldoet.

Download nu deze voorbeeldbrief voor een lagere bonus aankondiging die u zal helpen om een ​​perfecte voorbeeldbrief te maken en die u ook helpt bij het overbrengen van deze moeilijke boodschap.
DISCLAIMER
Nothing on this site shall be considered legal advice and no attorney-client relationship is established.


Leave a Reply. If you have any questions or remarks, feel free to post them below.


default user img

Change is not a threat, it’s an opportunity. Survival is not the goal, transformative success is. | Seth Godin