Model Vrijwaringsformulier TemplateSave, fill-In The Blanks, Print, Done!

Click on image to zoom / Click button below to see more images
Microsoft Word (.docx)

Or select the format you want and we convert it for you for free:Other languages available:

  • This Document Has Been Certified by a Professional
  • 100% customizable
  • This is a digital download (23.88 kB)
  • Language: Other
  • We recommend downloading this file onto your computer.


  
ABT template rating: 8

Malware- and virusfree. Scanned by: Norton safe website

Hoe maakt u een model vrijwaringsformulier op voor foto's of video's? Huurt u modellen in en wilt u de onherroepelijke rechten voor het gebruik van de foto('s) regelen, download dan nu dit template voor een Model foto vrijwaringsformulier om te laten tekenen door uw fotomodellen!

Een modelvrijwaringsformulier is in feite een overeenkomst waarin mondeling overeengekomen voorwaarden tussen een model en de fotograaf worden uiteengezet, meestal voordat de foto's worden gemaakt. In de meeste gevallen worden deze foto's gebruikt in modefotografie of bedrijfsfotografie. Door akkoord te gaan met dit formulier, kan het model de fotograaf in staat stellen de foto's voor promotionele doeleinden te gebruiken en de foto's commercieel te verkopen.

Model Vrijwaringsformulier Template

Ik, model of ouder/voogd indien jonger dan 18, geef hierbij het onherroepelijke recht om de foto{{'s}} van mijzelf {{model}} te gebruiken voor zelfpromotie, verkoop, webstrijden, reclame, representatie of weergave in gedrukte en/of elektronische media. Ik begrijp dat ik door toestemming te geven aan, hierbij afstand doe van alle rechten op de foto{{'s}}. Auteursrechten en eigendom behoren toe aan om de foto{{'s}} naar eigen goeddunken te publiceren of te gebruiken.

Om toekomstige problemen te voorkomen, moet u het modelvrijwaringsformulier vóór het fotograferen laten ondertekenen.

We bieden een Model vrijwaringsformulier die uw manier van communiceren zal professionaliseren. Dit is een van de eenvoudigste model vrijwarings formulieren voor fotografie en is handig wanneer u fotografen wilt beschermen tegen aansprakelijkheids- en licentieclaims die kunnen ontstaan ​​na enige tijd wanneer foto's worden gepubliceerd van eerdere shoots en de persoon op de foto niet op de hoogte was van het doel van deze foto's. In dit bestand kunt u instructies zien over hoe u uw bescherming kunt verbeteren. Het is een gratis modelformulier om u op weg te helpen.

Het is erg belangrijk om voorafgaand aan het fotograferen ten minste één ondertekend vrijwaringsformulier voor het model te hebben. Het maakt niet uit of het model een betaalde fotoshoot doet of vrijwillig. Er kan er zich een gelegenheid voordoen lang nadat de shoot heeft plaatsgevonden.

Onze Model Vrijwaringsformulier formulieren en sjablonen worden allemaal gescreend door professionals. Door deze fotomodel vrijwaringsformulier te gebruiken, bespaart u tijd, kosten en moeite!
DISCLAIMER
Nothing on this site shall be considered legal advice and no attorney-client relationship is established.


Leave a Reply. If you have any questions or remarks, feel free to post them below.


default user img

I had to make my own living and my own opportunity! But I made it! Don’t sit down and wait for the opportunities to come. Get up and make them! | C.J. Walker