Verhuurder ReferentiebriefSave, fill-In The Blanks, Print, Done!

Click on image to zoom / Click button below to see more images
Microsoft Word (.docx)

Or select the format you want and we convert it for you for free:Other languages available:

 • This Document Has Been Certified by a Professional
 • 100% customizable
 • This is a digital download (66.45 kB)
 • Language: Other
 • We recommend downloading this file onto your computer.


  
ABT template rating: 8

Malware- and virusfree. Scanned by: Norton safe website

Hoe schrijft u een referentiebrief voor een huurder als huisbaas? Check direct deze keurige referentiebrief  voor aanbevelen van een huurder.

De vastgoedsector vereist vaak dat u snel handelt. U heeft simpelweg zeer weinig tijd als u in deze snelle sector zit om lang stil te staan bij alle details. Mocht een goede huurder van u verhuizen, en uw hulp inroepen voor het schrijven van een aanbeveling, dan is deze brief voor u geschikt. De brief is gemakkelijk uit te breiden met extra documentne, foto's of andere details.

Adequate communicatie is soms doorslaggevend voor huurders, wanneer zij een nieuwe huurbaas dienen te overtuigen. Het kan een verschil maken, als de huurbaas diverse aanbiedingen krijgt van huurders, en een keuze moet maken tussen hen. Door gebruik te maken van onze eenvoudig aan te passen (bijv. visuals, typografie, enz.) Referentiebrief voor verhuurders kan het een enorm verschil maken en perfect aansluiten bij uw behoeften.

Verhuurder Referentiebrief

 • Beste meneer / mevrouw. {{Naam}},  / Aan wie het betreft, / Beste lezer,
 • Deze referentiebrief van de verhuurder is bedoeld om de huur van {{Naam van huurders}} in {{Adres van onroerend goed}} te verifiëren. Hun laatste maandelijkse huur was {{maandelijkse huurprijs}} die op tijd was betaald op {{Datum}}.
 • Ze zijn onze huurder sinds {{start datum}} en zijn verantwoordelijk en tijdig geweest in hun huurbetalingen, die op de eerste dag van elke maand verschuldigd zijn. Er zijn geen klachten van hun buren en ze hebben de unit en de omgeving schoon en netjes gehouden.
 • We hebben {{Naam huurder}} geen kennisgeving tot uitzetting of andere juridische kennisgevingen verzonden. We zijn van tevoren geïnformeerd dat ze van plan zijn te verhuizen. Als we de kans krijgen, verhuren we ons pand graag weer aan hen.
 • Neem gerust contact met mij op via T+00000000 en ik beantwoord graag al uw andere vragen.
 • In afwachting van uw antwoord,
 • Hoogachtend,

Het 3-stappenproces garandeert vrijwel dat u uw juridische document veel sneller kunt voltooien en afdrukken dan wanneer u helemaal opnieuw begint! Als u een onroerendgoed bedrijf runt, heeft u dergelijke documenten nodig. Voel u verder vrij om onze modelbrief sjablonen te downloaden, ze zijn intuïtief en in verschillende soorten formaten.

Download deze professionele referentiebrief voor verhuurders van onroerend goed als u zich in deze situatie bevindt en bespaar uzelf tijd en moeite.

Ook geïnteresseerd in andere sjablonen voor vastgoedformulieren? Zoek gewoon op onze website en krijg direct toegang tot duizenden gratis en premium vastgoedovereenkomsten, contracten, documenten, formulieren, brieven, enz., die worden gebruikt door professionele makelaars, ontwikkelaars, makelaars en makelaars in de vastgoedsector. Denk aan vastgoedformulieren, volmachten, intentieverklaringen, koopovereenkomst onroerend goed, overeenkomst voor toestemming tot onderverhuur, aanvraagformulieren voor verhuur of leenovereenkomsten en nog veel meer. Alle zakelijke sjablonen zijn gemakkelijk te vinden, gemaakt door vastgoedprofessionals, klaar voor gebruik, eenvoudig aan te passen en intuïtief. Let goed op de beschikbare vastgoedsjabloon door te zoeken en door de lijst te bladeren. Neem de tijd om de verschillende vastgoeddocumentsjablonen te bekijken en te kiezen die aan uw behoeften voldoen.
DISCLAIMER
Nothing on this site shall be considered legal advice and no attorney-client relationship is established.


Leave a Reply. If you have any questions or remarks, feel free to post them below.


default user img

You have brains in your head. You have feet in your shoes. You can steer yourself, any direction you choose. | Dr. Seuss