Drop Shipping Contract

Save, fill-In The Blanks, Print, Done!

Click on image to zoom / Click button below to see more images


Today: USD 9.99 Download It Now

Payments: Easy payment using Paypal or Mollie

Credit Cards processed by PayPal

Available premium file formats:

Microsoft Word (.docx)

Other languages available:

  • This Document Has Been Certified by a Professional
  • 100% customizable
  • This is a digital download (37.75 kB)
  • Language: Other
  • You will receive a link to download the file as soon as your payment goes through.
  • We recommend downloading this file onto your computer.Dropshipping staat bekend als een gemakkelijke manier om geld te verdienen. Echter, het is niet altijd zo gemakkelijk en er daar zitten nog wel wat haken en ogen aan waarmee u kunt worden geconfronteerd als u niet voorzichtig genoeg bent en uzelfd niet goed beschermt! Zorg ervoor dat u zich bewust bent van uw aansprakelijkheid en verantwoordelijkheden als Verkoper / Detailhandelaar.

Wij bieden u daarom dit professionele Dropshipping Contract template opgestelt vanuit de ogen van de Verkoper, die sterk aanbevolen wordt om dit ook te gebruiken wanneer u als Website producten verkoopt via de Drop Shipping methode. Als u een Fabrikant / Leverancier bent, raden wij u aan om deze Drop Shipping Contract, die voor de Leverancier is geschreven, te controleren, deze kunt ook ook vinden op onze website.

Wat is Dropshipping?
Ookwel Direct Shipping genoemd, is een supply chain management techniek waarbij de leverancier een Order en verzendgegevens verzend aan de Leverancier / Groothandelaar, die de goederen dan direct naar de (eind) klanten verstuurt.

Waarom heeft u een Dropshipping Contract nodig?
Om uw verantwoordelijkheden en verplichtingen onder ogen te komen, is het belangrijk u als ondernemer naar te laten informeren. Deze 8 pagina's tellende professionele Dropshipping Contract omvat zodoende de volgende artikelen om u hierin te ondersteuenen:

Definities
Termijn
Stopzetten
Rol van de Verkoper
Rol en Diensten van de Leverancier
Facturering
Kosten
Verkopen en Belastingen
Retourzendingen en Retourbeleid
Verkeerde opgave van adres
Verantwoordelijkheden
Claims
Recht om wijzigingen
Wanbetaling
Scheidbaarheid
Vertrouwelijke informatie
Geldend recht
Producten
Aangeboden diensten Leverancier

Download deze Dropshipping Contract Template als u een Website of Webwinkel eigenaar bent en wilt een Dropship Contract maken met uw Leverancier(s) of Fabrikant(en). Of als u geïnteresseerd bent in alle wetmatigheden waar u rekening mee dienst te houden als u aan Dropshipping doet.

Om uw behoeften snel te kunnen manifesteren, hebben wij deze professionele Dropshipping Contract template voor u opgesteld door professionals! Hiermee  bespaart u tijd, kosten en inspanningen en bent u de compititie voor. Dit helpt u bij het bereiken van het volgende succesniveau in uw Drop Shipping business! Als u twijfelt over de afspraken die u maakt, adviseren wij u echter juridische ondersteuning te zoeken in uw netwerk, zodat u nog zekerder bent van uw zaak.


DISCLAIMER
Nothing on this site shall be considered legal advice and no attorney-client relationship is established.


Leave a Reply. If you have any questions or remarks, feel free to post them below.


default user img

GDPR Compliance Templates

Related templates


Latest templates


Latest topics


More topics

People don’t believe what you tell them. They rarely believe what you show them. They often believe what their friends tell them. They always believe what they tell themselves. | Seth Godin